16

Bad Company

преди 9 години

До СКАНДАЛ !***........

15

СКАНДАЛ !

преди 9 години

Не знам БСП обаче ДАНС са арестували някаква си Бъчварова от ГЕРБ или нейна съдружничка която е дясната ръка на Борисов за трафик на жени и бебета !

14

Иво

преди 9 години

Е КАК ТАКА ВИГЕНИН Е ИЗПАДНАЛ,ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯМ ОТ МНОГОМАНДАТНИЯ РАЙОН ТЕЛ-АВИВ.

13

Анонимен

преди 9 години

Волен ага е аут от всякакви класации.

12

Анонимен

преди 9 години

Волен Ага нареди ли листата вече? Може би чака да я подпечатат ОДОБРЕНА от централата на ДПС.

11

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Аз съм издигнат за водач на...листата в Кривунделово.Електоратът на 100%ме...подкрепя,с изключение на баба Гицка (на 102 години),която стана...ренегат и мина към Параваноф.Докладвам това с...болка на централното ръководство,за да дойдат и да се заемат със...случая,защото примерът на другарката Гицка е заразителен и може да провали...националната кампания.Айде,аз и да не стана...дупетат,свикнал съм,ама има другари дето не са...свикнали,като Янаки,***,Кънев,Дъбов,Данаилов и други от...сорта.

10

Антикомунист

преди 9 години

Някой ще обясни ли защо за носенето , показването и разпространяването на нацистки символи се носи наказателна отговорност, а за същото на комунистически не се носи. Подлеза на ЦУМ е пълен с фланелки със СССР, сърпове , чукове, КГБ и други подобни . След като комунистическия режим е обявен със закон за престъпен е редно и закона да се спазва. Мръсната комунистическа *** си рекламира извратената идеология затрила 130 милиона човека.

9

Dedo Ivan

преди 9 години

Водачите в листите са силни професионалисти, изявени политици, хора, доказали, че политиката за тях не е само препитание,Драги ми Михи Маус, ти не спадаш към първите две категории. А вместо препитание, нека сложиме думата "пиене". Наздуаве и да живей!!! Хлъц!

8

Bad Company

преди 9 години

по ред:ПЕТЪР КЪНЕВ -гражданска квота на БСП, второ място в листа във В. Търново.бизнесмен, богат човек, един от учредителите на финансово-брокерска къща 7 М заедно с Красимир Георгиев Фронтиер, направили състояние от валутните курсови разлики в перода 1991 1994 година, любимо занимание на дейците от криминалния преход, довели и до фалити на 11-те банки през 1996 година; активен участник в предизборния щаб на Петър Стоянов за президентската кампания през 1996 година, собственик на родиостанция Инфорадио рупор на синята идея през втората половина на 90-те години; купува си избира

7

Кукувица

преди 9 години

Времето ви изтича. Как беше с тоягата в колелото на историята- не беше ли ваша приказка? ВИЕ СТЕ ТАЗИ ТОЯГА! Скапани комунистически мафиози.

6

Култ Манолова

преди 9 години

Разкошни рози! О, Миков!

5

Bad Company

преди 9 години

Нещата не са чак толкова сложни: ДрОгарите на върха са се хванали за гушата. Ясно е, че в лодката няма място за всички. В същото време бетонните глави по места роптаят, че им спускат парашутисти от централата и местните партайгеносен са аут. Преди им запушваха устите с места на държаната софра ама при очертаващата се тотална победа на Герб на тези обещания няма кой да се върже. Обезверяването на местните червени велможи се превръща в тиха ненавист. По-маститите предвидливо се наместиха в АБВ:)

4

Как Сийка

преди 9 години

Ама чакайте сега,бе,другари ?! Защо само в два района ?! Ам,чи човекът заслужава да предс тавя поне 7-8 района,а вие -само 2 ?! А и така и не стана ясно каква е разликата между "Коали ция за България " и "БСП-лява партия " ?!Защо,бре,досега да не е била ДЯСНА партия ?! Май нещо се получава от типа на"Погледнал се Илия-пак в тия !"А знамето,знамето какво ще е ?! Пак ли червено?!И ще ме прощавате,ама,пак ли краденото ще си остава само за вас?! Пак ли щедри обещания ще сипете без да изпълнявате !?

3

Анонимен

преди 9 години

В Кюстендил разлика не виждам. Пак мафията ще води хорото. Този път ще загубим тотално.

2

Анонимен

преди 9 години

Михаил наздраве.

1

социолог

преди 9 години

Другари, измислете нещо по атрактивно, а не като папагали да повтаряте едно и също цяла година. Никой не ви слуша, а още по малко да ви вярва. Ето ги последните изследвания на световната агенция " Керкенез ". ГЕРБ 53 % , БСП 8 % , ДПС 5 % РБ 3 % и другите партии по 1-2 %. Това изследване е правено само в големите градове , без селата и *** махали.