383

Анонимен

преди 9 години

Навлезе ли руската колона в Украйна, западните смешковци ще усетят със сигурност по-дебелия.

382

Анонимен

преди 9 години

Руснаците реагираха на тези тъпотии само с две думи---- И смех и грех.......повече не е нужно да се говори.......

381

недоволен

преди 9 години

Такива глупости не бях слушал и гледал от доста време. Тя, украинската аргилерия, не може да уцели нищо друго, може би само своите граждани. Ако, не дай боже, Русия реши да атакува Украйна, то нейните колони могат да стигнат и до Брюксель а там и до Лондон не е далече. Не пишете и не тиражирайте тези глупости, защото ставате за смях.

380

до анонимен

преди 9 години

Братле,не така! Самата *** Василева,великата журналистка,добре хранена от някого ,вчера писа ,че бабата на дядото на вуйчото на лелята на двама журналисти видели с не собствените си очи как руснаци с военна техника преминават през дупка в телта на границата.Трябва да и вярваме,толкова е коректна,безпристрастна !

379

Анонимен

преди 9 години

Отвратен съм от нашите медии.Втора сутрин слушам една и съща новина-как руска колона бронетехника на 14.08 вечерта е пресякла границата!Луганск откъснат от силите на укрите.И какво ли не още ни втълпявят от ТВ ЕВРОПА....Истината е че много укрински части са в капан около Луганск.Опълченците с право се заканват да не допуснат нито един жив извън обкръжението.Киевският райх бълнува измислени победи.

378

Катон

преди 9 години

До Анонимен 710Тя самата руска армия заяви, че организацията и не е била на ниво в Грузия и че трябва да се модернизират в тая посока. Но явно форумните генерали знаят по-добре.

377

Анонимен

преди 9 години

*** и болните мозъци са тия урките,за пореден път се убеждавам че те са нааай тъпите в света.

376

Анонимен

преди 9 години

Как ли се унищожава нещо ,което просто не е съществувало ?! Тоя Порошенко е лъжец като господарите гейове.

375

Анонимен

преди 9 години

Аахаххаха това ме уби вече :) Станаха за резил пред целия свят тези украинци. Русия,ако реши да влезе първо цялата тая *** ще бъде тактично унищожена и второ - след седмица максимум войниците ще са се върнали на руска територия. Да не забравяме какво се случи, когато Грузия нападна Абхазия през 2008. :)

374

Анонимен

преди 9 години

ХААААХХХААа тия украинците съвсем изперкаха вече....скоро и с марсиянците ще почнат да воюват....и непременно ще са победители........хааахххххаа

373

Така се случва

преди 9 години

Така е, когато две журналистчета са прекалили с дозата...

372

Смешничко

преди 9 години

Ловния сезон започна и Порошенко подпийнал започна да халюцинира и да разказва за халюцинациите си като за истина. Или се опитва да се прави на мъж? Но така е когато Белите ни бащи от Запада заложиха на женствени мъже и еврейски ***...

371

военен експерт

преди 9 години

Гледат да вкарат Путин в капан, а той не ще, и не ще.Само зелени от космоса още не са ги нападали..

370

Анонимен

преди 9 години

Пользователи соцсетей пишут, что местные жители направляются в центр Луганска на митинг.Сигурно ще чакат Путин да дойде на митинга да им вдигне бойния дух, но по вероятно е че ще посрещат украинските освободители от лютото 4 месечно руско робство.

369

Анонимен

преди 9 години

Смехххххх Тия съвсем се оплетоха в лъжите си...Я по-добре напишете за бягството на украинците и оставената от тях техника--Град,Тюлпан-уникален комплекс,стрелково оръжие и логистична техника....я стига с тия лъжи-никой не ви вярва вече.....Напишете за 72ра бригада,за 27ма бригада,за 49та бригада на укр.армия...или няма смисъл-защото такива бригади вече не съществуват.То бива пропаганда,бива..ама вие станахте супер плоски вече...

368

СТИГА БЕ,,,,

преди 9 години

Я малко логично да помислим....Украинската армия,вече половин година неможе да се справи с обикновенните хора в Донецк--та сега унищожили колона от бронетехника на руснаците?!!???!! Абе за толкова глупави ли ни имате!!! Такива партенки може би още минават на запад,но не и при нас...макар че като чета западни форуми,и там много хора задават логичният въпрос--Защо чичо Сам избива толкова хора???

367

,,!,,

преди 9 години

Няма никаква Руска колона Украинци са стреляли по бежанци или призраци и между другото Русия напада винаги с ракети,а не с БТР-ри!Това смърди на Лондонска пропаганда от 5000 километра малко медиите по сериозно моля!

366

проруска

преди 9 години

Тези украинци са едни толеми ***, обадили се на другия *** Камерън.

365

хх

преди 9 години

Това е голям смех с тая колона. Две журналистчета от телеграф ли, от гардиан ли, уж видели нещо, некви снимки, ама от руската страна на границата, демек на руска територия.Дълго време пълно мълчание, после украинските "герои" се изцепиха: "аа, ние вече ги унищожихме". WTF? Иначе, че руснаците подпомагат бунтовниците ("въоръжените сепаратисти"), то е ясно, и според мен е голяма глупост като ги гледам колко са зле. Нещата отиват към автономия де, но това беше неизбежно още от началото.

364

Анонимен

преди 9 години

А, да, това е продължението на сериала "Страшната дупка в телената ограда"..ха..ха...