128

Странник

преди 9 години

И снова бомба от Путина!Пока Обама и ЕС выдумывали новые санкции против России и обвиняли ее во всех грехах, Путин молчал. Он пытался быть дружелюбным и не ссориться. Но никто не захотел.И вот бомбочка от Путина всему миру запрет на год ввоза продуктов в Россию из стран, которые поддержали санкции. Без трибун и громких заявлений, без потрясаний кулаком, он тихо подписал указ. Теперь мир в шоке, Европа схватилась за голову и не знает, что ей теперь делать. А наши фермеры ликуют. Страны Латинской Америки, Беларусь, Китай, Турция уже предложили свои продукты!С Россией не захотели считатьс

127

Анонимен

преди 9 години

Айде да Ви е честитво, след като Пушилин изпуши и Стрелков се изстреля на някъде

126

Атакист

преди 9 години

Сега гейовете от ЕС като седнат на масата ще се чудят върху какво да разискват!Всичките им срещи до сега по кризата с Украйна са били как да санкционират Русия за това че според тях подклажда напрежението а сега изведнъж изчезва основополагащият им аргумент че Путин прави това.И ето той щял да прави всичко за да спре конфликта.Меркел сама ще си говори пак.Толкова енергия време и нерви изхабиха за дебати как да процедират с Русия а то било за тоя дето духа.Дано са разбрали посланието обаче!

125

Оле, отвори Очички !

преди 9 години

Докато се разправят Украйна и Русия, докато Европа се прави на великодушна а Америка щедра на демокрация, ислямския джихад потрива доволно ръце и напредва към създаването на Ислямски Халифат - Империя от От Китай до западните брегове на Испания, от Нигерия до Скандинавия,Всичко е пропито с джихадисти, ислямисти и тайни групировки скрити в джамии, свърталища на убийци и терористи.

124

Анонимен

преди 9 години

До славянинМдааа и Бреженев внасяше цитросови плодове в СССР от Куба, само дето обикновеннитев руснаци така и не ги виждаха

123

морски

преди 9 години

Путин и Русия са единсвените гаранти за мира в света и за защитата на националните суверенитети на отделните страни.Ако не е Русия сега всички щяхме да сме роби на мрачната империя САЩ.

122

Анонимен

преди 9 години

do 152! Kakvi jdihadisti te gonqt be? Ti lud li si e.esh li se????

121

Dimitrov

преди 9 години

До 137 : е ,да бе знае Боко на кого да слуйи - да трие задниците на Обама и командващите го ционисти !

120

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 152Като гледам как ги е спрял в Чечня. В Грозни само плакати за Аллах.

119

Анонимен

преди 9 години

"Руската армия ще бъде оборувана със съвременно нападателно и отбранително въоръжение, с каквото другите армии по света не разполагат. Някои неща вече се знаят за нападателното въоръжение, по-специално за силите за ядрено сдържане. За някои неща вече говорим, ще си кажем всичко, като му дойде времето", увери Путин.Ненормолник !

118

Анонимен

преди 9 години

Путин, надеждата ни е в теб да спреш наплива на джиадисти към Европа.

117

Анонимен

преди 9 години

Жириновски: Путин да стане Върховен управник на Империята"Можем да поставим на дневен ред въпроса за възстановяване на Империята, а на Путин да бъде дадена титлата Върховен управител", каза крайният националист Владимир Жириновски.Той говори в Ялта след руския президент. Жириновски предложи също по всички граници на Русия да бъде струпана армия, за да се страхува светът. Според него пътят на Русия е милитаризация на икономиката.Тия хора са луди !!!

116

Анонимен

преди 9 години

Сега не е вреин за война между християни. Днес Путин трябва да подаде ръката си на Обама и заедно да преключат ислямския джихад и новата империя Халифат.За жалост мюсулманското в Обама не работи добре за християните, още по-малко за евреите,Днес Израел обръща гръб на Америка заради нечистата уж наивна игра на Обама спрямо ИзраелЩо се отнася до палестинците от Хамас зад тях стои ислямскиа джихад и тяхния спонсор Катар с който Обама има приятелска възка,Америка играе лоша роля в целия свят

115

Анонимен

преди 9 години

do: Chakaite malko, ama vie neste Rusnaci, chak tolkova dase prestaravate! Ha ha ha ha ha ha ha...............

114

Анонимен

преди 9 години

Руснаците тотално оглупяха. Станаха като ислямистите. В името на някакво привидно величие и фалшива кауза са готови на лишения и мъки. И вярват като овце на безумния си вожд. А най-лошото е, че са агресивни и дори желаят война.Русия е друга вселена, няма нищо общо с цивилизования свят.Боя се, че ще имаме проблеми с имигрантите им у нас.

113

До обяснявам драги

преди 9 години

Руснаците си държат и Фонда за национално благосъстояние там ... заслуга на Елцин, ако знаеш за какво става дума - не са само дълговите облигации. Брокерите само това чакат, понеже правят пари от всичко - и от спадове и от скокове и всичко се мултиплицира! А китайците ако се присъединят към купона - не знам дали имаш въображение да си го представиш (съмнявам се).

112

Сова

преди 9 години

Сащ започна да стоварва танкове и тежко въоръжение в прибалтика готови са да одържат атака.

111

До обяснявам драги .

преди 9 години

Ха ха, ти мислиш че 2% от общия обем на борсата е малко? И мислиш че, цената на книжата ще падне с 2% ? И 1% е достатъчен. Още с приемането на законопроекта брокерските къщи вече ще продават като бесни един през друг преди руснаците и половин % да са обявили за продажба. Ама какво да ти обяснявам, вярвай си;) ... драги

110

хаха

преди 9 години

Какви са тези жалки опити за сравнение между Путин и боко.То е все едно да сравнявате Стамболов със сатанишев. 08664

109

до 139

преди 9 години

Пич,убеди ме ,че живея в Държавата на ***.