403

Стар седесар

преди 9 години

Най-накрая умна позиция от РБ. Тиквун е по-червен от половината БСП. Да не говорим, че е неграмотен, с тъмно минало и не става за нищо. Реформаторите ще получат доста по-сериозна подкрепа сега. Истинските десни не искат мутра-*** с партийна книжка в джоба.

402

Йуй

преди 9 години

Само така Реформатори ! Искайте УЛТИМАТИВНО ЛУСТРАЦИЯ . Пък Кратуната нека си ходи при ДПС . Иначе е невъзможно да стигнем до нулата камо ли нагоре . Тоя горнобански СЕЛЧО ще падне от най високо, запомнете това.

401

nemam nervi

преди 9 години

Тоя за какво пак се напъва за власт ,нали си построи магистралата и залата не ни трябва такъв премиер и ние искаме малко да поживеем

400

Todoroff

преди 9 години

Браво, Борисов! На Бойко му дойде акълът. Той разбра, че "Реформаторите" и БСП вече са се договорили за общо правителство. А това беше ясно от една година. Цветанов беше осъден за нещо, което е вършено от всички негови предшественици като началници на МВР - понякога да отказват използване на СРС. Но те нямат дори повдигнато обвинение! Ако имаше и 1/1000 нещо нередно между Танов и Борисов, двамата отдавна щяха да са в затвора, пратени там от поръчковата ни съдебна система, обслужваща мафията.

399

Анонимен

преди 9 години

предчустВУВАМ че новото правителство ще е като старото язък за дадените пари ,а ББ сега говорейки пък не за криза ами за фалит на държавата направо утепа рибата,защото тоя път според него не постна пица а клисав лЕП ще ни предложи евентуалния му бъдещ финансов министър ААА НЕ МЕРСИ БОКУ!!!! айде нЕма нужда да сме за пример като финансово стабилни,искам да бъдем и ние нормална държава със заеми и добри доходи,добро потребление и оттам растеж,щото ми писнА да сме стабилно на дъното

398

Анонимен

преди 9 години

бойко,кой масажираше бай тошо по ушите,а?Да не е Иван Костов?

397

Анонимен

преди 9 години

Shte go tyrsite tozi 4ovek edin den , no 6te e kysno.

396

Анонимен

преди 9 години

тоа Оти те е у затворо бе!

395

www

преди 9 години

Мутрякът така бръщолевеше и на по-предишните избори. Не получи мнозинство и изви врата на един от Синята коалиция (Венцислав Върбанов) и на почти цялата парламентарна група на АТАКА. След това управляваше в почти диктаторски стил почти пълен мандат.Не гласувайте за ГРЕБ! Не гласувайте за мутри!

394

Българин

преди 9 години

"Няма да правя съюз с Реформаторите, да ходят с БСП!"А бе хора, този няма ли да го "поставим на мястото му"?Не ви ли омръзнаха заканите му ,не ви ли омръзнаха мутренските му "стойки".Нека да му се "изплюем в мутрата" на изборите през октомври.

393

Анонимен

преди 9 години

На всички е ясно, че мастурбатурския блок се дирижира от Костов, а Рамадан му е говорител. Нещо много взеха да се надуват, но ще ги видим на 5октомври.

392

баи Ганю

преди 9 години

Този *** пак се взема много на сериозно.Ега ти наглеца.От както се е появил този *** в политиката, държавата ни прилича на публичен дом.Пълна каша и противо поставяне.Поведението му е като на необразован селски кмет.Този няма повече место в политиката и управлението на държавата.

391

Hayvanko

преди 9 години

За какво ще идва на власт - да тегли заеми , да замръзява пенсии и да закрива общини и болници - *** и политика измислен

390

Анонимен

преди 9 години

Няма нужда от МИСТЪР 121,а от държавници и управленци със знания,опит и висок морал,опиращи се на уменията на широк кръг от специалисти и родолюбци,хора със собствено мнение,милеещи за гражданите и родината,а не на собственото си ЕГО и съпътстващи го маргинали и ренегати,готови на всичко,само да бъдат похвалени от вожда.Нека всички гласуват според собственото си виждане,а истинските и големите политици да намерят най-доброто следизборно решение за просперитета на нацията.Нямаме нужда от служебна,още повече от незаслужена и провокирана абсолютна победа на когото и да било.

389

Анонимен

преди 9 години

Чували ли сте приказката за лъжливото овчарче :)

388

ИЗБИРАТЕЛ

преди 9 години

ТОЗИ СЪВСЕМ ПСИХЯСА

387

Ади

преди 9 години

То никой и не иска съюз с тебе, та е малко на принципа "Гроздето е кисело" в случая.

386

анонимен

преди 9 години

ако българите искат да ги управляват турци и мазна чалга нека да гласуват за ГЕРБ. Те въведаха този жанр и сега младите и прости българи,които останаха в България се прекланят пред тия *** и слаборазвити същества,които със песните си и с арогантното си държание зарибяват българската младеж.И това умишлено се подържа от властта.Това е вид психологическа война,но трябва да си достатъчно умен за да го разбереш.

385

до Дичев

преди 9 години

Пада ти онази работа ,батко ,а не привържениците на ГЕРБ !

384

кики

преди 9 години

Така ще ви изклати ГЕРБ на изборите всички,че ще се чудите откъде ви е дошло-категорична изборна победа-това очаквайте !