66

терминал 5

преди 9 години

Взимайте си куфарите и бегом докато сте млади, че като чукнете 50 и ви дойде сметка 1000 лева за месец, а вие бачкате за 500-600, ще се събирате цялото семейство в една стая да се топлите.Но спокойно! За тази зима ток ще има ама ще се пръсне мрежата, защото газ и парно няма да има.

65

Анонимен

преди 9 години

Българино, олигархията и енергийната мафия, върнат ли пак Тиквата на власт имаш само два варианта:1. Или да затягаш колана (ако има накъде още)2. Или да събираш още от сега камъни за зимата - само че сега може да не е чак Февруари, а още Ноември.

64

Иван Пешев

преди 9 години

Лъжат лайнарите, представяте ли си да има пазар за дадена стока разпространителска мрежа и клиенти които са научени да плащат и никой да не доставя стоката.

63

НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ!

преди 9 години

Трябва да се вземат спешни мерки да се развалят договорите с чуждите ЕРП-а, да си върнем златодобива от канадската фирма ДЪНДИ ПРЕШЪНС и медодобива от германската Аурубис и др. ... Ако може ББ да отговори защо продаде държавния дял 30 % на ЕРП? Нямало да разваля никакви концесии!!! Още ли има хора сляпо влюбени в него или мазохисти?

62

Рали1

преди 9 години

"... в отговор на въпрос дали НЕК се води умишлено към фалит Кр.Станчев коментира,чене сме обсъждали този проблем.Знаем,че там има натрупване обаче на проблеми от 2006 г....че намаляването на тарифите на електроенергията отвори там дупка.Според него все още има шанс за решаването на проблема чрез приватизация на неоперативните активи.Според икономистите задълженията в енергийния сектор в момента са за поне 3 млрд.лв. Голяма част от тях се падат на НЕК"-12.05.14г2006 г.ДПС,БСП,НДСВ !!!

61

Бойко Дянков

преди 9 години

Нека затягането на коланите започне веднага !

60

Анонимен

преди 9 години

Герберастите още не са дошли и пак започнаха да говорят за увеличение на цената на тока. Май ще има пак камъни по празните тикви зимата.

59

Анонимен

преди 9 години

Боев, ако не искаш да те сменят преждевременно и целесъобразно, увеличавай цените!Недей да нарушаваш многогодишното статукво!

58

haha

преди 9 години

Най-интересно ми е как може да се вземат мерки срещу нещо, което не съществува... ГЕРБонденцата могат всичко! Циркаджии.

57

Българи!

преди 9 години

Като нямате пари да го плащате, какъв ток искате, бе!Оплачете се на комунистите! И на арменския поп! Все тая.

56

до 52

преди 9 години

Мрежа има, но тя е в окаяно състояние. Позволи ми да познавам по-добре нещата, тъй като работя в EVN. Споко, не съм директор - обикновен бачкатор авариец, който му се такова майката по цял ден и по цяла нощ за 700 лв.

55

Ха-ха!

преди 9 години

Искате евтин ток, това е цената - режим.Искате ток без режим - ще плащате.Комунизмът свърши, слава Богу.

54

до 41

преди 9 години

Умнико, остави ти свръхпроизводството, просто такъв термин при електроенергията няма. Това не са ти чушки и домати. А за да стигне тока до теб, замислял ли си се колко хора работят по веригата.

53

Анонимен

преди 9 години

Миналото лято имаше свръхпроизводство на ток а сега ще вдигат цената. Интересно на какво основание ще излъжат народа. Като се съгласяеаме със всичко и не вземаме мерки за ефективни действия така ще бъде.Ще продължават да си плетат кошничките и уж пред народа да се карат, а те всички в едно гърне ***!

52

132

преди 9 години

Тези говорят врели-некипели!

51

:-)

преди 9 години

Ей, комунистите!При Бай Тошо АЕЦ Козлодуй бачкаше на пълна нмощност със всичките си 5-6 реактора. Изнасяхме ток за целия Балкански полуостров. Тогава що имахме режим на тока, бе?

50

Анонимен

преди 9 години

Значи за да лапкат с големите лъжици олигарсите, народът пак да стяга колана! Ще лапкат камъне и дръвца! Септември ще стане февруари!!!

49

:-)

преди 9 години

До АнонименТо и при Бай Тошо бяхме износители, ама режимът беше 3:1 :-)

48

Анонимен

преди 9 години

Условия за режим на тока няма. Ток има, дори е в излишък. Мрежа има. Създават изкуствени проблеми, после ги "решават" и се правят на герои....

47

Анонимен

преди 9 години

*** мръсни, от енергиен център с 6 ядрени блока на Балканите, от износител на ток за Турция, Гърция, Сърбия, Македония и Румъния, сега стигнахме дотам, да сме на режим !!!За какво строихте хилядите фотоволтаици бе *** долни, за какво строихте вятърните перки по Сливенско и Каварна?За какво плащахме толкова години скъпите американски ТЕЦ-ове???За да се облагодетелстват фирмите от кръга Пропокиев-Плевненлиев - Борисов ли???***...ако допуснете това, ще видите нагледно най-късият