198

Еди Койси

преди 9 години

Абе хора кой друг ако не Ваньо Танов.

197

ало, Глупашки?

преди 9 години

Ало, Ваньо! Обади ми се по ЕГН-то, че утре минават моите камиони с цигарите, а в петък имам още един - с хероина! Надявам се да се разберем, както се разбирахме допреди една година! Хайде, остани си със здраве! Плащането е уредено!

196

Анонимен

преди 9 години

Как е , червени тролчета??? Тъжно ли ви е, че скоро ще сте безработни? хихихихихихихии! Кефффффффффффффффффф!!

195

Анонимен

преди 9 години

Проблемният Танов ще "вкарва в ред" проблемите!!!

194

Анонимен

преди 9 години

Е повече няма да гласувам за Герб честно ви казвам то бива бива амааа

193

Анонимен

преди 9 години

Танов и сега да назначиш митничарчето в Лом където Искра Фидосова лобираше за него па ше се почерпим

192

Анонимен

преди 9 години

Танов кажи на Мишо бирана че нема да го закачам Боко съм

191

123

преди 9 години

За всяко освобождаване на гербер от пост реваха по медиите всички ръководни кадри на групировката. А сега започнаха да сменят още през първата седмица от управлението и то от служебно правителство и никой дума не казва. Много рано потърсиха работа за комунистите от Герб. Трябва бързо да се ***, трябват пари за изборите

190

АНТИТРОЛ

преди 9 години

Значи ПРЕДСТАВЕТЕ СИ; Какъв Гняв, Какво Раздвижване на ЧЕРВЕНИ ПЛАТЕНИ и ПОЛИТИЧЕСКИ ОСАКАТЕНИ ***? Това са Саветски Обективни МАМЕЩИ ЧИТРАЦИ, ПАТЕНТОВАНИ МУШЕНИЦИ, които НОСТАЛГИЯТА ги мори по "златното минало". Те ВСЕ ОЩЕ си ВЪОБРАЗЯВАТ НАРОД, на който му РАЗКАТАХА МАЙКАТА и не искат да ВИДЯТ и ЧУЯТ ЗА ФАКТИ, ФАКТИ, ФАКТИ! Ах защо не вземите МЕТЛИТЕ и се ГРЪМНИТЕ ЗАД ВРАТИТЕ, та да ви ОЛЕКНЕ?

189

Краун Девил

преди 9 години

Митниците дсега насочваха огромни суми към Позитано 20, а да не говорим за тоновете наркотици за които си затваряха очите срещу съответната сума от наркокартелите. Парите отново на Позитано 20. Но алчният насита няма, накрая и на банка посегнаха. Сега с Танов, кранчето спира за БСП. Ако имахме прокурор а не послушко, можеше и процеси да вървят вече, срещу Станишев и клика.

188

Анонимен

преди 9 години

крадците умряха, да живеят крадците

187

Б.Б.

преди 9 години

Ало Танов?! Обади ми се тоя...Мишо Бирата...

186

позор

преди 9 години

Какво става в тази държава ? Все едни и същи се оказват най-достойни през няколко години. Наистина правят народа на балък и си разиграват кончето.България майко мила, нашите успяха да те унищожат само за 25 години, до като турците са се мъчили 500 години и не са успели. Мразя всички политици.

185

Анонимен

преди 9 години

Скандал в държавата! Да си ходят и Танов и този който го е назначил.

184

Дойн

преди 9 години

Еййй, поне от кумова срама да бяха почакали с Танев, и той не е по-различен от Пеевски!Тихомълком да го бяха пробутали след месец-два, а то - правителството седмица още не е направило и веднага вкара старите *** в играта!Толкоз ли е закъсал ГЕРБ финансово, че не могат да изчакат?

183

Колев

преди 9 години

Наистина, защо Танов не е разпитан за това как Мишо Бирата си отиде за норматив от тоя свят?! Че и жена му засилиха след него! Ми да не е споделял с жена си, би казал разумния гербер...

182

РАДО ПАНО

преди 9 години

МИШО БИРАТА И СЪПРУГАТА МУ ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ ОТ ГРОБОВЕТЕ СИ И ЩЕ ПОТЪРСЯТ СМЕТКА ТОЗИ БОКОВ ИГРАЧ И НА САМИЯ ДОН БОКИКИО !!!

181

джо

преди 9 години

Ваньо пак се уреди. А Мишо Бирата егати късмета извади! Ако не беше искал услуга от Боко нямаше да го намерят студен в хотела на Вальо Златев. Съдба...

180

васко

преди 9 години

Абе какви митници, тоя трябва да го разследват като съучастник на Боко за престъпление по служба! Закони в тая държава няма ли?

179

Йоши

преди 9 години

Ваньо Танов дължи обяснения пред обществото защо под натиска на бившия премиер Бойко Борисов принуждаваше служителите си в данъчното ведомство да прекратяват данъчни проверки на производители на спиртни напитки и защо се превърна в маша за рекет на г-н Борисов!