20

не е истина

преди 9 години

Не е истина, че Российската Федерация изпраща хуманитарна помощ за вече бившата Украйна. Истината е, че лично Обама, Потрошенко и Джен Псаки са обикаляли по московските улици и са събирали детски храни и памперси за Донбас. И са закарали тази помощ с личните си автомобили до Донецк!

19

Анонимен

преди 9 години

Остава и Росен да каже че изпраща одеяла !!*** той не може да изпрати за един малък град в България помощ.Къде му е любимото ЕС !

18

Анонимен

преди 9 години

5 - А какво пратиха САЩ и ЕС?===========В Харков всеки ден кацат самолети с обозначения на НАТО пълни с оръжие, боеприпаси и оборудване за хунтата, унищожаваща мирното население на Новорусия.

17

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До макето: МАКЕ, СПОКО. АЗ ГИ ИНФОРМИРАХ ПРЕДИ ТЕБ ЗАЩОТО ,,НОВИНАТА ТУК'' Е ОЩЕ ОТ ПОЛУНОЩ НАШЕ ВРЕМЕ ВЪВ ,,В ОГНЕ БРОДА НЕТ''. СЕГА ДА ВИДИМ КОГА ЩЕ ПОЛУЧАТ РАЗРЕШЕНИЕ ОТ ФАШИНГТОН ЗА ДА НАПИШАТ И ЗА ДРУГОТО НАЙ-ВАЖНО ТАЗИ НОЩ- ОБКРЪЖАВАНЕТО НА 30-ТА И 95 -ТА МОБИЛНИ БРИГАДИ НА ХУНТАТА В РАЙОНА НА АТРАЦИТ И КРАСНЬЙ ЛУЧ.ЗАВАЛИИТЕ ОТ СНОЩИ ГИ ПЕРЕ ЯКО ,,ГРАДУШКАТА'' НА ОПЪЛЧЕНЦИТЕ.ВСЕ ПАК НЕ БИВА ДА ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ В НОВОРОСИЯ ПОДКРЕПАТА ЗА ХУНТАТА Е МИКРОСКОПИЧНА И ДАЖЕ УКРФАТМАЦИТЕ ПРОДАВАТ НА

16

хуманитарна помощ

преди 9 години

Русия изпраща 300 тира с 2000 тона хуманитарна помощ за Донбас. Храни, медикаменти, вода за пиене, 12 000 спални чувала, 69 генератора за ток. Това са руските ценности! А какви са "европейските ценности", които Потрошенко изпраща в Донбас? Смърт, смърт и пак смърт!

15

Анонимен

преди 9 години

Целта е тези камиони по "някакви причини" да не могат да се върнат в Русия и да се наложи да влязат руски войски уж да ги изведат от Украйна. Тогава я камилата , я камиларя.

14

Анонимен

преди 9 години

Абе какво стана с боинга ? Що тъй ревящите млъкнаха ?...

13

Анонимен

преди 9 години

Tezi , koito razoraha Izto4na Ukraina , sega stavat humanitarnici .

12

Анонимен

преди 9 години

До АнонименВ тази чужда държава както казваш живеят 60 % руски граждани, които са подложени на геноцид от новото украинско управление и украинската армия. Русия трябваше първо до влезе с армия да си защити гражданите и тогава да влиза с хуманитарна мисия, а любимите ви западняци въобще не ги е еня нито за Украйна, нито за кого да е било, освен само за своите имперски амбиции за заграбване и поробване на народите.

11

Анонимен

преди 9 години

9. Изпрати бомби

10

boc

преди 9 години

Да номер 1, така се "нахлува" в чужда държава, а не с танкове и самолети, както го правят американците през последните десетилетия!

9

Анонимен

преди 9 години

280 Камиона !Българските управници не могат да изпратят от София , необходимата техника да изчистят Мизия от удавените животни. Смрад и воня ! Какво унижение за тези хора да им дават на ден по 1 път храна ? И да нямат хигиенни условия и вода !

8

Анонимен

преди 9 години

А КАКВО ПРАТИ ФАШИСТКИЯ ЕС ?

7

Анонимен

преди 9 години

0t 280 kamiona , 140 shte sa s orujie.Vulkut kozinata si meni ,no nrava -NET.

6

ODESSA

преди 9 години

Крайно време е да пратят няколко гвардейски танкови бригади, със чеченска пехота за поддръжка да видят кой е по фашист............

5

Анонимен

преди 9 години

За сметка на това Обама, Барозу и Расмусен не пропуснаха да се изложат като кифладжии и да осерат инициативата с глупостите си.

4

Анонимен

преди 9 години

Да със захар и спални чували.А какво пратиха САЩ и ЕС?Морална подкрепа.

3

Анонимен

преди 9 години

Браво , най после им разрешиха да закарат храна , медикаменти и спални чували.Хората няма къде да спят, къщите са им бомбардирани.Новините са оскъдни какво става там, за малко дадоха че хората гасят къщите си , то почти е изгоряло, но нали се опитваш да правиш нещо.

2

макето

преди 9 години

Я казах ли ви бре но е пропуснато нещо...На Изварино поради опасност за хуманитарните работници помоща ке се претовари на подходяща бронетехника със съдействието на вежливите работници от красная армия салют товариши

1

Анонимен

преди 9 години

Ето как се нахлува в чужда държава ...