43

до 50

преди 9 години

А бе ***, ЧЕЗ не вдигат тока, вдига го ДКЕВР, кога ще вземете да се образовате малко, а не само да карате по опорни точки.

42

Анонимен

преди 9 години

ИСКАМ БОЙКО НА ВЛАСТ ИСКАМ ДА УПРАВЛЯВА ДЪЛГО ДА ПАЗИ ВЛАСТА С ПОЛИЦИЯ И АРМИЯ ИЗКАМ ДА ВИ ОПРАВЯ ДА ВЪРНЕ ДЯНКОВ ОНАЯ ФИДОСОВА, ЦВЕТАНОВ ИСКАМ ДА ВИ НАПРАВИ КАКВОТО СИ ПОИСКА ЗАЩОТО ВИЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТЕ ГЛАСУВАЙТЕ И ГО ИЗБЕРЕТЕ ПОЖИЗНЕНО

41

doc

преди 9 години

Значи, ако американските ТЕЦ-ове и фотоволтаиците на Цветелинка почнат да работят на нормални цени, то и ние ще купуваме ток на нормални цени. Ако не - да се сърдим на господата Костов и Борисов, които подписаха тези заробващи ни договори.

40

Кога скачахме......

преди 9 години

Ниски им били доходите?!?!? Когато унищожаваха и "приватизираха" предприятия се радвахме!Скъп тока.....НО е ЕКО(по американски)!Здравеопазване нямало....е някога имахме!Хубаво ли е да си роб на черните *** ????Децата ви мият ли *** на запад ?????Хубаво ли ви е да ги виждате по веднъж в годината ?????ГМОто сладко ли ви е ????Турски научихте ли ???Много е хубаво през демонокрацията!!!!

39

ККК

преди 9 години

ЧЕЗ вдигнаха тока с 20% от 1юли докога ще крадете бе МАФИОТИ ЩЕ *** не се търпи вече или ние народа или вие мафията!!! Те са не повече от 2000 бандити на държавна служба какво им се страхувате!Време е!!!

38

Анонимен

преди 9 години

"Боев: Да не се лъжем, от 1 октомври трябва да има нова цена на тока"Да не се лъжем, преди 2 години ви се размина, следващия път ще ви счупим главите.

37

PPL

преди 9 години

ВСИЧКИ ДОСЕГАШНИ УПРАВЛЯВАЩИ ЗНАЯТ И КАЗВАТ , ЧЕ ЦЕНАТА НА ТОКА МОЖЕ ОЩЕ ДА СЕ НАМАЛИ , И ТЕ Я НАМАЛИХА ТРИ ПЪТИ ЗА ГОДИНА, ТАКА СТАНА ЦЕНАТА ПРЕДИ *** ОТ БАНКЯ ДА Я УВЕЛИЧЕ С 20 % . СЕГА *** НА ПЛЕВНЕЛИЕВ НИ ПОДГОТВЯТ ЗА НОВИТЕ ЦЕНИ, ДА НАПРАВИМ МИЛИОНЕРИТЕ НА БОКО ТИКВАТА......МИЛИАРДЕРИ !!!!!!!

36

Анонимен

преди 9 години

Как да му вярваш на този, че има експерти в тази комисия, след като още държи на работа *** на Шушулов Виктория Джерманова. Всички знаят, че дипломата и е подарък и реално няма покритие. Тя е като някакво ***, което никаква работа не върши, на се води гл.експерт и си взима заплатата. С такива хора какви решения да чакаме от ДКЕВР, а?

35

Анонимен

преди 9 години

Психологически врътки с цел потребителите да запълват дупките от ограбеното.Плашат ни с режим на тока,а после, ето виждате ли колко сме добри.Режим на тока няма да има.Ура.Само ще му вдигаме цената,но мокър от дъжд не се бои.Ще ви одерем кожата ,но ток ще имате.

34

vesko02

преди 9 години

Ми то няма осъдени на смърт на електрически стол,така че режима няма да пречи.

33

Няма да плачат,№33

преди 9 години

направо ще се палят!

32

Анонимен

преди 9 години

Гласъвайте за Мутрата!!!!Той ще ви оправи ***!!!!

31

До 37

преди 9 години

Сега са пред БНБ да спасят на Бат Вежди милионите :)

30

Анонимен

преди 9 години

Щом НЕ искате Белене,ползвайте на Рапона реотанчето!!!!

29

До 31

преди 9 години

Точно пък комунизма всички си плащаха тока, но да, беше евтин.

28

Анонимен

преди 9 години

Ще плачете за Орешарски....

27

Анонимен

преди 9 години

В нито една държава в Европа никой не се отоплява на ток. Единствено в БГ разхищаваме. Това е просто кощунство. Има толкова много алтернативни методи на отопление.

26

Анонимен

преди 9 години

Много е просто, който не може да плаща - да не се грее на ток.Комунизма свърши и безплатен обяд просто вече няма.

25

Анонимен

преди 9 години

Българино, успех с мутрата, успех със сините комунисти на прехода, с тока и ОП-тата, края му се вижда! Амин.

24

Анонимен

преди 9 години

Бате, аз не искам господар с шегички, нито на каишка да му бъда пес... Ако мъдро мислиш - помисли за всички. Аз съм безработен. Нямам мерцедес. Бате, ти живееш в розова вселена. Моята не стига за филия с мас. Где видя родина, китна, подредена? Ако мож' ме светна да я видя аз. Бате, нива нямам. Не садя картофи. Тока пак ми вдигаш като кожодер. Пуснеш два-три лафа, реднеш две-три строфи. После се ухилиш, че си премиер.