11

?!?

преди 9 години

Свалят Диктатори идват убийци, като не могат да свършат една работа като хората да не я вършат!

10

четете и мислете

преди 9 години

Хубаво е да се прочете и да се разбере за какво става дума и кой какъв е. Хора за които религията не означава много няма и да разберат много,Ислямския Джихад от много време шета в Ирак, Сирия, Ливан. Ислямските им братя са Алкайда в Авганистан, Хамас в Газа, Боко Харам в Нигерия.Египет преди година направи военен преврат и генерал Сиси взе властта от бившия президент Мурси който беше с Хамас и ислямистите в Египет.Тези ислямисти се финансират от КАТАР, с която САЩ, Европа и Русия имат интерес

9

До 4

преди 9 години

Един хубав пример за мизериите на САЩ: 50-те години на власт в Иран идва Мохамед Мосадех. 51 година е обявен за личност на годината . Снимка в списание Тайм - Иран най-демократичната държава в БИ. А Мосадех наистина е бил истински демократ и е развивал Иран в тази посока По същото време в Иран -BP изкупува петрола на смешни пари и го продава на международната арена като свой с огромана печалба от която Иран не получава почти нищо.

8

НеСеПосягаНаСветиня,

преди 9 години

дори тя да е гробница на светец от друга вяраАсирийските артефакти са културно наследство на цялото човечество, нямат право да ги унищожават.Заслужават да им наложат такава окупация, че в чудо да се намерят. Преди време бе допуснато талибани да унищожат най-голямата в света статуя на Буда.Това бе огромна грешка. Ако бяха взети мерки навреме, фанатизираните простаци отдавна да са заврени там, където им е мястото. Те са опасни преди всичко за собствения си народ, не само за културното наследство.

7

Гринч

преди 9 години

"Знаете ли защо няма умерени лидери в Близкия Изток, защото оставихме ненормалните да ги избият всичките." ~ Оливър Стоун

6

Анонимен

преди 9 години

Да питам ***, защо триеш постовете срещу ислямистите бе, момче? Да не си и ти един от тях?

5

До 4

преди 9 години

НПО-шник нали. Кое от това написано от славянин не е истина а ? Последните 100 години БИ е низ от революции, диктаторски режими, ислямисти итн.... И ако човек проследи всяка една война,революция ще види в дъното ръцете на Великите демократични държави, Първо Англия и Франция след това САЩ.

4

Анонимен

преди 9 години

Ако нези хора са последователи на Заратустра (Зороастър), те в никакъв случай не са следовници на Дявола, а точно ислямистите са слуги на Злото и янките дето забъркаха тази каша в Ирак да изпратят морска пехота и да си я изядат кашата. При Садам нямаше такъв геноцид над немохамеданите, хората се хранеха по три пъти на ден и живееха мирно и спокойно в собствените си домове!

3

Алекс

преди 9 години

до славянинсилно се надявам да си платен от някаде, защото ако не си - съдейки по конспиративните ти теории остава да си слабоумен.

2

Анонимен

преди 9 години

Интересна статия.

1

САЩ -терорист N 1

преди 9 години

Питате кой ли. Ами питайте кой сваля "диктатори". Питайте кой създаде Ал Кайда а ? Ами кой освен ЦРУ обучаваше ислямистите в Йордания за да се бият срещу Асад. Кой и даваше оръжие чрез прокситата си Катар и Саудитска Арабия а Пак САЩ 90% от мизериите в целият свят са праяко или косвено -през проксита свързани с Терорист номер едно на планетата САЩ