230

Анонимен

преди 9 години

Русия няма начин да допусне американски ракети в задния си двор / демек Украйна /. Целта на НАТО е именно такава. Това няма как да стане дори ако трябва да почне трета световна.

229

Васил

преди 9 години

А законно ли е бомбардиранеро на Ирак от САЩ?А законно ли е американска подводница да нарушава границите на Русия?Където са се намесили Америка огън гори.Това е държава с народ наречен с една дума-АГРЕСОРИ .

228

Васо

преди 9 години

До анонимен 358. Съветската, а не руската "хуманитарна" мисия е била съгласувана в Ялта с днешните първи врагове на Русия. Имало е там очертаване на сфери на влияние и окупация. Тя тази мисия е подкрепена и от наши си хора отвътре. Кинохрониките са живи още. Ний така подкрепихме и Симеон пък сега пищим срещу него. Вижте му рейтинга сега и го сравнете с този когато се върна. Къса памет имаме като народ.

227

българина

преди 9 години

Едва ли някой е изненадан от поведението на братята хамериканци и верните пудели от мъгливият остров? Ако Русия осъществи хуманирана акция в подкрепа на мирното население всички усилия на хунтата да предаде Украйна на янките отива на пух и прах! Проведената война отива в друга посока неизгодна за янките, защото и без това руско говорящото население на изток обича Русия и Путин, след помощта вероятността 99% от населението да посикат да се отцепят от потъващият кораб Порошенко и ко

226

Румбо

преди 9 години

Щото операциите на САЩ и Великобритания са все законни?Ай сиктир!

225

Анонимен

преди 9 години

Хуманитарна мисия на Русия е точно толкова незаконна колкото и миротворните мисии на САЩ по целия свят.

224

Анонимен

преди 9 години

Не може да има знак на равенство между СССР и днешна Русия. Това е все едно да обявите Византия и Отоманската империя за едно и също нещо.

223

Анонимен

преди 9 години

САЩ убиха 2 милиона българи.. Смърт на САЩ.

222

берия

преди 9 години

САЩ И ПИКЛИВИТЕ БРЮКСЕЛСКИ ЧИНОВНИЦИ ,НЕ ПОДОЗИРАТ ЛИ ,ЧЕ ВКАРВАТ СВЕТА ВЪВ ВОЙНА ? РАЗБИРА СЕ ,ЧЕ СИ НЯМАТ ХАБЕР КАКВО СЕ СЛУЧВА . РУСИЯ НЯМА ДА БЪДЕ УНИЖАВАНА ОЩЕ ДЪЛГО .АКО УСПЕЯТ ДА СМАЧКАТ САЩ И ТО МИГНОВЕННО ,ЗАЩОТО ТЕ НАЙ-МНОГО ГО ЗАСЛУЖАВАТ ,ЗАПАДНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ "ДЕМОКРАТИ" ,САМИ ЩЕ КЛЕКНАТ НА РУСИЯ И СЪВМЕСТНО ЩЕ СИ ОПРАВЯТ ИКОНОМИКИТЕ .САЩ НЯМА РАБОТА В ЕВРОПА И ДАЖЕ НИКЪДЕ ДРУГАДЕ ПО СВЕТА ,ЗАЩОТО ПРОВАЛИТЕ В КОРЕЯ ,ВИЕТНАМ ,АВГАНИСТАН ,ИРАК ,СИРИЯ ,ДА НЕ ПРАВЯ ПОМЕННИК ОТ ДЪРЖАВИ.

221

Васо

преди 9 години

В общи линии се очертава един европейски Близък Изток. Ама що като европейци да се оставим да ни хързулнат толкова елементарно. Щото нещата се променят и вчерашните, и днешни велики сили се изместват от господстващото положение. Има нови играчи, преразпределение на ресурси и пазари. И по-леко с емоциите и квалификациите.

220

за 366

преди 9 години

Последните 25 години руснаците ли ти съсипаха икономиката?Да точно те съсипаха икономиката чрез подмолните действия на петата руска колона у нас. БСП и нейното турско крило ДПС това е 5-тата колона която съсипа България през последните 25 години. Добре го запомни това ***.

219

Анонимен

преди 9 години

обамата да тегли една голяма черна паламарка на путята и да мирясва джуджето

218

за 359

преди 9 години

Последните 25 години руснаците ли ти съсипаха икономиката, отнеха ти пазарите, разрушиха ти индустрията? Те ли ти наложиха планът Ран-Ът за ликвидация на нацията? Не ни ли оставиха западняците в зоната на руското влияние след втората световна война, за да си възстановят на спокойствие западна Европа? В момента не ти ли налагат ограничения - никаква индустрия, само малко земеделие и туризъм, за да не минем на командно дишане?

217

Анонимен

преди 9 години

Няма значение каква е мисията, щом е руска е незаконна :) Който не скача е червен, да живее демокрацията...

216

аналнологичен случай

преди 9 години

с гъзопровода юп също че има хуманитарна помощ, шото бая мужик накупи къщи у бг, та че требе официално да проговориме руски язик и да не ги ноо обиждаме. докато не спрат да му копуват гъзтъ на тоя фуклю, нема да миряса.

215

Васо

преди 9 години

Има ли и какви са критериите за необходимост от хуманитарна мисия. Защо за 10 примерно британски и американски граждани е допустима, а за десетки хиляди руски е недопустима. Някой ще каже, ама те са украински, не са руски граждани независимо от етническия им произход. Тука е сложния възел, щото живеейки в бившия СССР на тия руснаци им е все едно било за територията. Както и на много украинци живеещи в Русия. Да припомням ли, че лидери на общата държава бяха и украинци.

214

Анонимен

преди 9 години

Аве майка му стара тука или русофили или амерканофили къде са българофилите ??? Стига сте *** чужди *** не ви ли писна?

213

Анонимен

преди 9 години

Точно с такива "хуманитарни" и "миротворчески" мисии Русия откъсна Приднестровието, Абхазия и Южна Осетия. Бандитския номер няма да мине в Украйна. Лавров го смляха на кайма.

212

Щерев

преди 9 години

Аз с радост бих се писал доброволец да помагам на украинците с опериране на руския тумор.

211

st

преди 9 години

Хуманитарна помощ със насочен калашник в лицето хехехехехехехехехехе