14

Анонимен

преди 9 години

Допреди 2-3 години когато Гришо беше 40-ти в света, много"разбирачи" тук казваха, че нищо не става от него и това са му оптималните сили или най-много до 20-то място. Стана 20-ти, тия същите закрякаха- това му е силата, не може да влезе в топ 10. Сега да ги питам всички тия разбирачи, що е номер 8 в света, бе келешши?Нали сте големите спецове?

13

До македонеца

преди 9 години

Стига избива комплекси бре пришълец !

12

Анонимен

преди 9 години

Има два спорта- Цар футбол и Крал Тенис!Гордеем се с теб, човече!

11

Мартин

преди 9 години

Големия играч си е голям ....газ до дупка без отказване нито за миг и ето ....голяма борба голям мач ....браво ГРИШО ! Късмет и дано утре да смачкаш кафявия :)

10

Анонимен

преди 9 години

Няма да пийш лииии?!!!!! Наздраве за теб, братко Гришо! Ти си нашата гордост! А на 6-ти септември ако Кубрат победи Кличко ще събера цялата аверска компания за моя сметка и ще се разцепим яко в името на Кубрат и за теб Гришо, които карат българина все още да се чувства горд от факта, че е българин!

9

Анонимен

преди 9 години

Нашия за тази година в класирането е 5-ти по спечелени точки в света. Единствено Джокович, Надал, Федерер и Вавринка са пред него. Какво по-голямо доказателство, че нашият е една от звездите в тениса.

8

Анонимен

преди 9 години

Е, турците си "внесоха" един, да ги отсрамва, 150 е в световната ранг листа. Естествено, от бившите съветски републики, и май от смесен брак. При 60 милиона население и претенции за регионално лидерство, ние, балканджиите ги слагаме в малкия си джоб. Новак, Иванович, Гришо, та даже и Цвети. А туркиня в тениса? Такова животно няма!

7

Анонимен

преди 9 години

до 7Оправданието утре моето лично ще е ако Гришо падне от Цонга, че Цонга победи оня ден световния номер едно Новак Джокович. *** се намира в отлична форма.Разбра ли бе, ***?

6

за баровец

преди 9 години

Я не ни разсмивай! Бил си пред компа с лоша видеокарта и си го гледал на малко правоъгълниче, че на цял екран ти е забивал. А местата на корта бяха половин зала Армеец! И тенис не се играе на стадион, а на корт, да те светна!

5

тренер по тенис

преди 9 години

и какво сте зинали в телешки възторг, утре оня ще го направи смешен и ще се почнат оправдания със умора, жега, влага, съдията и ще се почнат едни самоуспокоения, че бил млад и не знам кво си да, ама не е млад, на тази възраст Надал и Фед имаха по няколко Шлема, а Гришу има титличка от Букурещ

4

баровец

преди 9 години

бех на мача, полупразен стадион, никакъв интерес, само група пияни Бг разносвачи на пици крещяха "Гришо, Гришо" смешна и жалка картинка. Аз бех в ложата, пиех си уискито и се дистанцирах от тех

3

Анонимен

преди 9 години

до 2Кевин Андерсън ли е анонимник, бе *** ***? Между другото Тоя оня ден би 4-я в света Вавринка, ако не знаеш.

2

Анонимен

преди 9 години

Уникална среща! Григор показа воля, психика, техника, желание за победа! Красив и атрактивен мач! Заслужено браво!

1

expert

преди 9 години

Много слап ***, късметлия голем. Щом се мъчи с този анонимник 3 часа. Досега не е срещнал сериозен противник, утре *** ще го отвеее със уинъри и сервизи