337

Анонимен

преди 9 години

Украинците са по зле и от сомалийците. От действията им можеш да съдиш за интелекта им - никакъв го няма. Аз затива наричан софиянката украинка - заради интелекта. Иначе е чаровница ;)

336

Анонимен

преди 9 години

Да ти дам скайпа и, може да ти сподели за креватните ми постижения ;)Ще останеш очарована. Правни съвети няма нужда да и даваш. Първо, не познаваш тукашната съдебна система и закони. Второ, казах ти че е унивеситетски преподавател по право. ;)

335

Teo

преди 9 години

За тези, които знаят руски, предлагам една по-обективна статия. *** gazeta ru/business/2014/08/08/6167409 shtml Интервалчетата са точки, да знаете :). Всичко си е казано черно на бяло - факти, които тук не са упоменати, като например, че Яйцето в момента изнудва ЕС да им дадат пари, за да покрият загубите си от транзитни доставки. Тези просто не са в ред! Наливат масло в мелницата на ЮП както и на конекциите с Турция и Гърция. И ако си изиграем картите умно може да станем комуникационен център.

334

Анонимен

преди 9 години

Фактите съществуват независимо от документите. За да стане нещо факт не е нужно да бъде документирано по какъвто и да е начин. Навлизаш в базови концепции, които не разбираш.

333

софиянец

преди 9 години

466- а за издръжката за децата - ще те одера- от сега да си знаеш:D

332

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 466- Абе що не отидеш в донбас да си търсиш украинка? Не съм украинка, а българка. Впрочем, ще е добре да се срещна с жена ти и да обмислим заедно с нея един развод по взаимно съгласие- щом й изневеряваш- ще си носиш последиците:)

331

Анонимен

преди 9 години

Познавам и бъкгарските украинки ;)

330

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 463- Може да познаваш украинките, но българките не познаваш.

329

софиянец

преди 9 години

До Анонимен "..Излагам факти. Който желае да си ги проверява.." Фактите се обективират в документи, а документите- особено първичните счетоводни документи, са писмени доказателства в съдебни производство. За човек, който твърди, че на един адвокат нещата не са му ясни, имате съществени пропуски в знанието за писмените доказателства, фактите, фактическата обстановка и наличие/липса на юридически факти- т.е. имате недостиг на знания.

328

Анонимен

преди 9 години

Казах ти, да пием по кафе, ще разберешп че не те лъжа. Пък може да се възползваш от наследствените ми черти. Галантен любовник съм, познавам украинките - израстнах в туристическо градче, младежите лятото са жертви на сексуалния глад на младите чужденки там. Включително и на украинките. Навремето бяха едни от най - красивите момичета. Само че не даваха точки ;)

327

Анонимен

преди 9 години

Аз нямам нужда да доказвам нещо на някого. Не изпитвам вътрешна необходимост. Излагам факти. Който желае да си ги проверява. За адвокат доста неща от реалността не са ти ясни. Ти не си адвокат, както твърдиш.

326

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 458- Мухъл , има разлика. Аз СЪМ адвокат, а ти ТВЪРДИШ, че си ИТ.

325

софиянец

преди 9 години

До Анонимен "...Ти си засегнатата страна - лъжат те,.."Тц- аз не твърдя такова нещо. Твърдението за лъжа се съдържа в твой коментар, а не в мой. Всеки, който твърди нещо, трябва да го докаже. ТИ твърдиш, че ме лъжат и ми продават руски петрол, вместо друг- е- ТИ трябва да го докажеш!:)

324

Анонимен

преди 9 години

И между другото, не съм ти представял никакви записи. Представи ги украинската телевизия. И не сас манипулирани. Проверих ги ;) отнема 5 минути.

323

Анонимен

преди 9 години

Украинке, мога да напиша учебник за различаване на манипулирани видеозаписи. А последния, който четох беше 1200 страници. Възможно ли е аз да съм ИТ колкото ти си правистка? ;))

322

Анонимен

преди 9 години

На ЦУ на НАП се обади ти. Ти си засегнатата страна - лъжат те, че не ти продават руски петрол ;)Менне не касае, а и телефонните разговори с български държавни институции(особено свързани с данъци) не ме привличат одсобено. Познавам ги до болка и знам, че лелките зад телефона са си болка.

321

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 454- Може да съм бабушкера, бе , ***! ИТ си, колкото аз съм трамвай:) Ако беше, нямаше да ми предоставяш видеозаписи, който всеки етикъл хакер може със затворени очи да манипулира:) Бягай да си търсиш *** в рф- ще имаш богат избор- след самоубийствената политика на путин:D

320

Анонимен

преди 9 години

Софиянке аз съм българско ИТ ;) С ИТ образование в американски университет.Знам кой какво може. Нямах впредвид да правя секс с магаре. Имах впредвид украинка да прави секс със мене. Или ината украинска магарица ;)Дай да пием по кафе а?

319

софиянец

преди 9 години

450- Вземи и съпругата си- може да е свястна жена- то на ****ти като теб се падат свестни жени....

318

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 450- утре към 18ч. ще сме на "рапонджи" до втора буна със съпруга ми. Ако искаш- ела:)