119

Sven

преди 10 години

Има един разказ на Алеко Константинов, Пази боже сляпо да прогледа, там добре са описани такива като Кристалина. И Расим Офшорков е от същата категория *** и предатели.

118

Енчев

преди 10 години

Тази криСталина е долна родоотстъпница, мечтата и е да напълни българските села с ислямисти, каквато е и заръката на Сорос! Срам за България са такъв президент и такъв комисар!

117

ak47

преди 10 години

Сталино, осъзнай се ***! Който се е хванал с Тиквата не е прокопсал. Виж Веждичката как изпати. Или Фидосова. За Мишо Бирата да не говорим...

116

Йоши

преди 10 години

На тази госпожа Сталинка не и ли казаха, че няма да е комисар? Цял ЕС разбра, само Плевника глупости и говори. Отговорностите таковата... Събуди се ***, офцооо!

115

Смолет

преди 10 години

Да бе, Сталино, цяла Европа те подкрепя, само ние не! Пак е пила лакочистител тая лелка.

114

Кмета на Лондон

преди 10 години

*** кой е казал че нямаш ***. Тая титла не се печели с качества а с липса на такива.Там е работата че малко хора са толкова празноглави и безполезни като тебе за да станат дипломат номер едно на ЕС.Едно на милион са толкова тъпите същества да кажат че като населят България със сомалиици това ще реши българският демографски проблем.Кажи в Брюксел и че ще превърнеш ЕС в пансион примеащ отритнатите хомосексуалисти от Азия и Африка и работата ти е готова.Сложи началото на края на това недоразумение ЕС

113

баба Цонка

преди 10 години

ех, че скромна ***, мари, ша красиш евросъюза

112

st

преди 10 години

Българинът най долния на света,знаете си го нали.

111

анонимна

преди 10 години

Г-жа Кристалина какво направи за България през своя мандат в Европейския парламент? Дали помогна да сме по-добре поне като Румъния! Колко пари бяха отпуснати при стихийните бедствия? Обикаля света и си прави пиар акция с парита на българския данъкоплатец Услади и се! никой не и търси отчет какво е свършила. Лесни пари от народа не се мислят. Нагла!

110

Пенкилер

преди 10 години

"'Еврокомисарят ни обясни, че нейната кандидатура е удачна за много от ресорите на Комисията.Бай *** е специалист по всичко, затова сме на това дередже.

109

За външен

преди 10 години

министър на ЕС ще назначат най-яростният русофоб/русофобка. Кристалина може и да е такава, но шансовете й за поста са нулеви, защото според ЕНП сме троянският кон на Русия в ЕС. Номинацията й за там е глупост. Можеше да остане на текущия си пост. И без това Юнкер иска повече жени в ЕК. За там има сериозни шансове - добър чиновник е.

108

Анонимен

преди 10 години

Буца проста, дебелогъза!

107

Анонимен

преди 10 години

Вие не четохте ли по време на емвроизборите, че за тази длъжност западът иска човек от източна Европа, за да може да изтъргаши Русия?Не искам България, което е понятие далично от муцуните, които я представляват - алчни и безчувствени, да са избирани, за да ни откъснат от славянството.Не харесвам служебната раболепна гримаса, пардон - усмивка, предполага се на СТалинка.

106

Анонимен

преди 10 години

На снимката е Сталинка, която неистово иска да докопа престижен пост в ЕК. Ако я изберат ще ни помага както помогна на пострадалите в с. Бисер, а ако сме и обидени, то е защото е от европейското семейство, а ние не сме.

105

Що ги спасихме

преди 10 години

До Анонимен ""*** е, *** чунчо.

104

Пешо

преди 10 години

От Сталинка и *** за зеле не става!

103

Анонимен

преди 10 години

има ли ЕДИН нормален неплатен журналист от голяма медия, който да попита Сталинка с КАКВО ТОЧНО помогна на България? Тази жена каза, че бежанците ще ни оправят демографския проблем, тя не работи за България. Колко средства отпусна за потоите? На кого помогна? Няма значение от коя партия е, това е много опростен начин да се обяснява защо не я харесват хората. Тя е предател, партията й няма значение

102

Крънч

преди 10 години

Пууууууууууу!!! Няма да мога да си легна тази вечер, като видях тоя мърсък!

101

Анонимен

преди 10 години

И ЗАТОВА ЛИ СТЕ ПУСНАЛИ НА ВИСОКИ ОБОРОТИ ЛАЙНОМЕТА СИ ,ЗАЩОТО Е КАЗАЛА ,ЧЕ Е ОТ ГЕРБ ,АКО БЕШЕ КАЗАЛА ,ЧЕ Е ОТ БСП ЩЕШЕ ДА Е ПО -БЯЛА ОТ ДЕВИЦА.....

100

Анонимният

преди 10 години

Само две нейни думи са достатъчни, за да покажат политическата й несъстоятелност още в началото на европейската си кариера публично заяви: Аз съм от ГЕРБ! Не можеш да бъдеш еврокомисар от името на 20% от българите, дори ако социолозите те кичат дистанционно с високи рейтинги. Защото не си български политик, а намереник на Световната банка и на българската Тиква!