14

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 12,Какъв Андрей Луканов, онзи беше зъл гений, а този е един обикновен книжен плъх, който няма общо с реалността.

13

ДАНЧО

преди 9 години

До Анонимен: РАЗБИРА СЕ ,ЧЕ НЕЩАТА НЕ СА ТАКИВА КАКВИТО ГИ ИЗПИСВАТ ГЕРБЕРИ ,СЕДЕСАРИ ,РЕФОРМАТОРИ/ЛИКВИДАТОРИ/ ! ЗАЩОТО ОРЕШАРСКИ БЕШЕ НАЙ ДОБРИЯ ПРЕМИЕР ОТ 1989 Г. НАСАМ -ПРОСТО ГОРЕ ОПИСАНИТЕ ГО ГРАБНАХА БУКВАЛНО ОЩЕ ОТ ПЪРВИЯ ДЕН И В ИМЕТО НА КОРПОРАТИВНИ ИНТЕРЕСИ ,ЕЖЕДНЕВНО ПРЕЧЕХА И ДОВЕДОХА НЕЩАТА ДО ОСТАВКО ! ТОВА СЕ НАРИЧА АНАРХИЯ И СЕ ЛЕКУВА СЪС СЪД ,ЗАТВОР И Т.Н. ! ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ ГИ ЗНАЕМ ,НО "ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ " ! БЪЛГАРИЯ Е В ЦВЕТУЩО ПОЛОЖЕНИЕ И МОЖЕМ ДА СИ ПРАВИМ ИЗБО

12

морски

преди 9 години

Браво демократи,избрахте си върл комунист за премиер!Ха честито!

11

Анонимен

преди 9 години

Това е новият Андрей Луканов.

10

DARK

преди 9 години

От 25 години слушам само за реформи!Всяка година всичко се реформира и пак не работи писна ми вече!

9

Анонимен

преди 9 години

В Близнашки забелязвам едно качество,което ме е впечатлило единствено във Фандъкова.Някаква благост,мекота в поведението.И то не театрална такава,а истинска,извираща дълбоко от сърцето.Дано това толкова благородно качество, в държава като България ,разкъсвана от противоречия,не се превърне в недостатък за управлението му

8

ЦЕЦО

преди 9 години

До Анонимен: ВСЯКО ПРЕДАТЕЛСТВО СЕ ВЪЗНАГРАЖДАВА С БОНУСИ ОТ ТИПА НА "МИСТЪР 10 % " , НО ТУК ВЕЧЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ПОЛИТИЧЕСКА ХАМЕЛИОНЩИНА ! МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ СЛУЖЕБЕН ПРЕМИЕР МУ СЕ ИСКАШЕ НА БЛИЗНАКОВ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ НА ПРЕДАТЕЛСТВО КЪМ БСП,НО ЯВНО ПРАВИЛНО СА ГО ОЦЕНИЛИ ,КАТО СА ГО ДЪРЖАЛИ НА СТРАНИ ! ИНАЧЕ ,ТАЗИ СТЪПКА НА ПЛЕВНЕЛИЕВ И БОРИСОВ НЕ Е ИЗНЕНАДА -БЕЗХАБЕРНИКА ЛИКУВА СЕГА !

7

lyudmil stoyanov

преди 9 години

Аз не мога да разбера що за човек би станал служебен премиер. За 3 - 4 месеца само бели могат да се натвроят.

6

Анонимен

преди 9 години

Работата на служебното правителство не е да прави реформи!Може ли малко по-подробно професорът да рязясни, какво има конкретно предвид.

5

до 4 ай-ти

преди 9 години

Няма как да очаквате от служебното правителство да направи каквито и да е еформи в дългосрочен план. Те ще закрепят положението до изборите. А кога ще дойде българския Виктор Орбан това вече никой не знае :)

4

Анонимен

преди 9 години

По големо *** от този е само Бойко Борисов.

3

ай - ти

преди 9 години

-"Няма да останем слепи и глухи към болките на нашите сънародници" Уважаеми другарю Близнашки, болките на хората са мзиерията,недоимъка,материалната нищета, липсата на средства,ограниченията и скотския живот,които са обусловени от ниските заплати и пенсии,това и изгони половин България в чужбина!Вие поемате ли ангжимент да се справите с истинските ни проблеми!Защото ни писна от демагогия,лицемерие и реторика като на конгрес на БКП 77-*** годинаНе сме електората на Борисов от 2009НеСмеКучета

2

Hexz

преди 9 години

Пожелавам им успех. Този човек показа, че независимо от коя партия е може да се обединят и да работят за благото на народа !!!

1

123

преди 9 години

А да видим сега дали няма да се започне със смяна на областните управители, като миналото служ. правителство. Зер трябва да се готвят избори и най-вече да се проведат. Дали ще има де жавю???