8

Анонимен

преди 9 години

До ЧОВЕКДобре, но като Ви направят, минималната заплата 1000, 1100лвм ще бъдат закрити 60 % от сегашните работни места, ще останат само тези в държавната администрация, но и те ще каталясат, защото няма от какво да се събере в бюджета и тогав държавицата Ви ще цъфне !

7

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 2пич ти си плащаш процент за твоите пари а не на някой друг

6

ЧОВЕК

преди 9 години

ВИЖТЕ АКВИ СИНДИКАТО ЗА ЧУДО И ПРИКАЗ ИМАМАЕ-ЛАЙНЯРИ. ИСКАТ 15%- АЙДЕ СТИГА ВЕ,АКО БЯХА НОРМАЛНИ СИНДИКАТИ А НЕ ПЛАТЕНИ *** КОИТО ИМИТИРАТ ДЕЙНОСТ,ТРЯБВАШЕ ДА ИСКАТ 1000-1100 ЛВ. МИН ЗАПЛАТА СПРЯМО СЪОТНОШЕНИЕТО НА ЦЕНИТЕ В СКАПАНАТОТО ПОДБИЕ НА ДЪРЖАВА.ПРИМЕРНО ПРИ СЕГАШНОТО НИВО НА ЗАПЛАТИТЕ БИ ТРЯБВАЛО ЛИТЪР БЕНЗИН ИЛИ ДИЗЕЛ ДА Е ОКОЛО 40 СТ. АМА НЕ Е ТАКА ЧЕ ХАЙДЕ НЕ МИ ГОВОРЕТЕ ЗА СТАНДРТА НА ЖИВОТ В БГ,ПОНЕЖЕ ЦЕНИТЕ ПОНЯКОГА И СА ДАЛЕЧ ВИСОКИ И ПОЗНАЙТЕ КЪТДЕ ОТИВА РАЗЛИКАТА-В БАНДИТИ

5

Анонимен

преди 9 години

Прогресивен подоходен данък!!!! Както е в цял свят, вместо плоския, който облагодетелства богатите в пъти! Да се спре източването на дЪржавните предприятия по банков път и с неизгодни/ за дЪржавата, не за корумпирания чиновник!/ дългосрочни договори, защото няма дЪржава, която да се издържа само от данъци!

4

Анонимен

преди 9 години

друга даржава в ЕС

3

fen

преди 9 години

Докaто бюджетнaтa сферa не зaпочме реaлно дa рaботи и дa генерирa добри услуги зa тези които я издържaт.Зaплaтите тaм трябвa дa бъдaт нaмaлени. A също тaкa всички привилегии отнети. Никaкви ефтини кaрти зa море, пaри зa дрехи т.н. и дa почнaт дa си плaщaт осигуровките.

2

Анонимен

преди 9 години

E aз като взимам повече да плащам данъци нали? Ай сиктир. Или да махнат данък за дохода на всички или на никой да не го махат. Някой като е некадърен аз какво съм виновен, че взима само 400 лева та да му плащам

1

няма

преди 9 години

Няма държава с един милион инвалиди на 7,2 милиона население. Тези пзри трябва да дойдат от някаде.