51

Анонимен

преди 9 години

До КАРЛ МАРКСТова е БКП - българска капиталистическа партия

50

Анонимен

преди 9 години

ДА ПАЛЯТ ЧИНИЯТА И НА МАРС!

49

Анонимен

преди 9 години

Ако наистина има 45 хиляди, това са хора свикнали да живеят в мизерия или насилствено пратени от някои червени работодатели да присъстват и те кълнат ли кълнат този ден!

48

СтанишевСлънце

преди 9 години

Това се превърна в опасна червена сектанска сбирка. Любимият гуру Станишев ще започне да ги венчава скоро. Мъж за мъж, Жена за жена..

47

опа

преди 9 години

45 000 хайде... с малко зор в летящата чиния и да ви нема :)

46

redimag

преди 9 години

Тези още не могат да проумеят че с това сборище в планината още повече отблъскват хората от себе си

45

Анонимен

преди 9 години

До бай ПеткоКъде е видя тая голяма аудитория ве промит червен ***,че те половината са там заради кебапчетата и да се разходят.За това на изборите пак бяхте втори,и едва събрахте 15 % .

44

Антисоросоид

преди 9 години

Миков не е като СерГЕЙШАТА. Серж и изгората му, ***, като заминат за Брюксел, ще оставят без покровители многото *** в партията. Голям смях е и изказването, че БСП щяла да бори олигархията. Това значи да се бори сама със себе си.

43

K

преди 9 години

Zatvor za tova mazno surikato, deto na 4ernoto vika bqlo, ZATVOR I PUBLI4EN RASTREL za mazniq gei sergei, deto zavle4e BG i q natrese v oshte po zle, kakvo mi se opravdava s Boiko, rovqt si po dupkite za smetka na naroda, q marsh v ZATVORA Bukluci 4erveni li ste ruski li ste neznam, no ste nai dolnite i neporo4ni izmamnici

42

Петров

преди 9 години

На едно място пишат 25,на друго - 50 ,тук - 45 000!Няма лошо!Само не мога да разбера кой подред рожден ден празнуват,че не съм добре нещо с историята!И комунисти ли са,социалисти ли са - какви са? Май и те не са наясно щом говорят за народа и че са с него, пък имат една камара милионери ,които го използват както им е угодно на тях!

41

бай Петко

преди 9 години

99% от коментарите лъхат от злоба. Това е само от завист, че боко няма такъв празник с такава масова аудитория.

40

голю босев

преди 9 години

Бузлуджа и БСП в мъгла. БСП си преброи гласовете на предсрочните избори-45000 гласа. Български уж социалисти празнуват с руски песни. Така и не разбрах българси или руски социалисти празнуват на Бузлуджа.

39

ИСТ

преди 9 години

БСП и Бузлуджа в мъгла. Социалистите си преброиха гласовете на предстоящите предсрочни избори-45000. Чудя се кои социалисти празнуваха на Бузлуджа- българските или руските. Празника им беше озвучен само от руски песни- русофили а не българофили.

38

Неразбрал

преди 9 години

Само да попитам Станишев от тесните или от широките социалисти е ?

37

Анонимен

преди 9 години

Няма ли начин да изпратиме всички комунистически червени *** събрали се на Бузлуджа в Русия за постоянно под формата на културен обмен. Ние ще ги изпратиме там а в замяна на това ще направиме още един паметник на съветската армия. Аз съм съгласен на подобна сделка.

36

Анонимен

преди 9 години

*** , от три месеца няма пари в бюджета да платят а този жъне успехи. баща му жив ли е ,че е толкова нахален -тапигьоз .

35

Чепа

преди 9 години

ЧЕСТВАХА ПОГРЕБЕНИЕТО НА БСП-БРАВО НА СТАНИШКО ТИ СИ ЧОВЕКА СПОМОГНАЛ ЕДНА 100 ГОДИШНА ЧУМА ДА СИ ОТИДЕ

34

иде ли?

преди 9 години

Хората в почти цяла западна България се издавиха, заминаха им и къщите и поминъка и надеждите и всичко....държавата се тресе от скандали - а те наш'те на банкет по поляните се събрали!!!

33

ПОЗОРНО и ДОЛНО!

преди 9 години

Днес се навършват 123г.НА ТЕРОРИСТИЧНАТА ПАРТИЯ БКП,избила над 2милн.хора БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА и още се събират на връх.Бузлуджа тези терористи,и пак са поканили своя коалиционен вечен партньор ДПС,връчени са покани на Местан и Дуган.Те тези доказани в своята история терористи занимаващи се и с подривна дейност и конспирация пак ще се прегърнат на връх Бузлуджа за да покажат своята вечна любов към партията убийца на България,25г.тези ни дърпат към Русия и Ада комунистически Те са най ГОЛЯМОТО ЗЛО!

32

Анонимен

преди 9 години

Ракети "Томахоук" е решението или един селскостопански самолет да мине и да напръска ***.