90

Анонимен

преди 9 години

НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА ОТКАЧАЛКАТА ОДИСЕЙ!!!! НЕ МУ ЦЪКАЙТЕ ДОРИ МИНУСЧЕТА! ОСТАВЕТЕ ГО В САМОТА!!!

89

Анонимен

преди 9 години

до 101Впрочем , най-ще ти харесат решетките от вътрешната страна на стая 205 в Карлуково. Точно за такива като теб е предназначена стаята.

88

333333

преди 9 години

ДО СОФИЯНЕЦГРЕШИШ! САЩ ИСКАТ ЕВРОПА ДА ЗАПРИЛИЧА НА ТЯХ. ДА СЕ СМЕСЯТ ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ НАЦИИ И ТАКИВА КОИТО СА ТУК ОТДРУГАДЕ, ДА СЕ УНИЩОЖАТ ПО ТОЗИ НАЧИН НАЦИОНАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ В ЕВРОПА, ТЯХНАТА ИСТОРИЧЕСКА ПАМЕТ.ДА БЪДЕМ МАНИПУЛИРАНИ ОЩЕ ПО- ЛЕСНО ОТ ЕДНИ ОБЩИ ЕВРОПЕЙСКИ ВЛАСТОВИ ЕДИНИЦИ, КАТО ПРАВИТЕЛСТВО И ПРЕЗИДЕНТ НА ТОЗИ АМОРФЕН ЧОВЕШКИ МАРМАЛАД. ТО ЕС И ДОТАМ ЩЕ НИ ОТВЕДЕ. РУСИЯ И РУСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА ДОКТРИНА СТОЯТ ТВЪРДО ЗАД СЪХРАНЯВАНЕТО НА НАЦИОНАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ В ЕВРОПА.

87

Днес

преди 9 години

До Анонимен 99 В близко бъдеще доставка на газ от САЩ към Европа е абсолутно нереалистичен проект . Днес САЩ има само един терминал за производството на втечнен природен газ. За цяла Европа? Това е смешно!

86

въпроси има ли?

преди 9 години

Цру е най-голямата терористична организация в света! Подслушват, отвличат, измъчват, убиват, поддържат собствени концлагери, организират въоръжени преврати, правят атентати, провокират войни, пращат наемници, търгуват с дроги и оръжие, финансират религиозни фанатици, тероризират!

85

К'о речи

преди 9 години

До 100Обясни пак , моля . Значи Русия осигурявала 30% ( по данни по-долу).Защо не се ползват от останалите 70% - скандинавските страни има достатъчно ( пък са и до тях ) . Да обясняваш , че купуват ,,защото така " или ,,защото имат пари " е малоумно ... но слен n-то питане до там стигна . Може пък до края на годината да разбереш и нещо смислено.

84

Анонимен

преди 9 години

До до 83Цената е в САЩ е доста по-висока и включва изтровени територии.Шистовия газ се използва за изнудване да ти свалят цената на традиционния.Като имат толкова шистов газ САЩ да си го добиват и даже да изнасят за Европа

83

АТАКИСТ

преди 9 години

до 100Има си 3 *** по улицата, 2 от които супер чисти и на ниски цени, а руският *** безбожно скъп и *** на това отгоре, но Меркел понеже немкиня- не разбира се бухнала в руския ***.Да й се чудиш на акъла бе!

82

Анонимен

преди 9 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРАко избягат рускоговорящите туристи - сложете кръст на туризма по МЧорето!--------не ни занимавай с твоите лични проблеми

81

до 95

преди 9 години

въпроса е защо русия не спира газта за ес, а не защо ес ползва руска газ.ес може да ползва откъдето си иска. когато имаш пари можеш да избираш откъде да купуваш. ясен ли съм,вдяваш ли. вървиш си по улицата,има три кафенета ,сам си избираш къде да идеш.

80

Анонимен

преди 9 години

До Айде пакДо Анонимен 77За пореден път питам . Като могат и не е толкова от значение ЗАЩО не спрат да го ползват ? Или е за да плаща Путин заплати ? Ти наистина ли си толкова *** ?-------всичко е игра за печелене на време, в *** не го знаете но най-ценния ресурс е времето.докато щатите започнат да захранват европа с газ...

79

АТАКИСТ

преди 9 години

до 96Добрееее! И Китай е против Русия!И това ще изтърпим!Друга глупост имаш ли да казваш?

78

93

преди 9 години

китай е срещу русия и си иска в прав текст 1.6 млн територии отнети му от русия в далечния изток.сащ и китай нямат териториални спорове имат търговски и е нормално.

77

Айде пак

преди 9 години

До Анонимен 77За пореден път питам . Като могат и не е толкова от значение ЗАЩО не спрат да го ползват ? Или е за да плаща Путин заплати ? Ти наистина ли си толкова *** ?

76

АТАКИСТ

преди 9 години

до 84Глупости! Маймуняка знае че няма шанс срещу Русия и Китай, ако ще да впрегне целият свят срещу тях по някакъв фантасмагоричен начин.Просто защото знае, че нападне ли се едната от двете държави-това ще значи 3-та световна това ще значи и включването на другата държава и настава меле от което Америка ще бъде затрита.Маймуняка т'ва го знае и само си пласира оръжието, както го правят впрочем вече 50 години неговите предшественици под диктовката на еврейските си господари.

75

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 9 години

Ако избягат рускоговорящите туристи - сложете кръст на туризма по МЧорето!

74

Анонимен

преди 9 години

До до нфбЛеко ще се ологавиш!Русия няма проблемите дето са ти в главата!Съществувала е и може да съществува дълго, след като ние ще сме зачезнали, не и бери гайлето!

73

до 83

преди 9 години

цената на газта в сащ е 60 долара за 1000 кубика, цената на която купуваме от русия е 420 долара, разлика 7 пъти. имаме собствени залежи за 100 години напред,но не се разработват заради руската агентура у нас и за да може руската мафия и слугите и тук да печелят

72

до нфб

преди 9 години

за 2014 до 200 милиарда долара се изнасят от русия,за сравнение,2013 са били около 60. за 2014 няма по печеливш бизнес от уреждането на емиграция на руснаци,фирмите едва смогват.всичко читаво се изнася. над 200 000 руснаци ще емигрират за една година. виж в ю туб колко руски фирми в сащ уреждат емиграцията на руснаци. те на путин дъщерите емигрирали, ти си тръгнал да пишеш смехории.

71

88

преди 9 години

Руснаците от Варадеро са се върнали и почнаха Интернет атаката.Май трябва да ги командироваме в Сибир преди Путин да анексира България.