11

Анонимен

преди 9 години

Българската държава не носи отговорност за чужди дългове. Ако аз имам дългове ,държавата ли ще ми ги плаща?

10

Джедай Мастър

преди 9 години

И не само правителството. И **пута Иван Искров лично трябва да съдят, да работи до края на живота си на минимална заплата, а останалото да му го взема съдия изпълнител и да го дава на ощетените.

9

ВЪРБАН

преди 9 години

И НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ДОДЕ СЪМ ЖИВ ,АКО ПРОСТЯТ НА КТБ

8

ВЪРБАН

преди 9 години

ТАКА Е ,щото иначе и аз искам да ми се опростят всички заеми или друг да ми ги плаща ,а може и държавата защо не аз не съм против.

7

ПФфф

преди 9 години

Тия хедж фондове най-добре трябва да знаят, че всяко вложение с над 4% лихва е риск. Набутали си всичките мръсните пари в тая пирамида да точат някакви хиляди евро годишни лихви, после държавата им е крива. То със същия успех отиваш да заложиш на Еврофрубол Англия-Фарьорски острови 0:5 при коефициент 500 и съдиш Еврофутбол, защото не си познал... Тук си има ясно Европейско законодателство, а нашите марди да вземат вече да изплащат влоговете на хората до 100 000 евро, а не да спят!!!

6

rumen72

преди 9 години

Няма ли кой да припомни на тези фондове, че няма държавни гаранции за частни чужди инвестиции в частни компании в България пък било то и Банки. Това че те са купували облигации от КТБ си е техен проблем и единствени могат да търсят Цв. Василев за паричките си.

5

mi4

преди 9 години

Финансовия министър каза, че всичко е наред бре !?!?!?!Няма, няма, повтарям няма по-добро управление от това на ДПС-БСП-атака !!!

4

Анонимен

преди 9 години

"Българското финансово министерство не е било открито за коментар."И ние от 25 години го търсим. Ако се прави нещо кадърно в тая държава то е да се краде

3

Овчи

преди 9 години

добре де , излиза че един министър - председател има цялата власт, а не носи никаква отговорност за действията си - евентуално ще осъдят България и ние всички ще плащаме.Спете спокойно овчици.

2

Анонимен

преди 9 години

Интересно баш на крадливите хедж фондове, какво им е виновна България, че са избрали грешната банка. Я се скрийте бе!

1

Анонимен

преди 9 години

sadete kradluvcite ,shto obiknovenia chovek shte plashta ....zaradi tia paraziti....