30

ОставкаНаОфшорнелиев

преди 9 години

Всяка негова втора негова дума е следване на опорни точки на Прокопиев и Борисов, и при това негово говорене да обяснява колко е надпартиен и как трябвало да говорим за интересите на държавата...е няма такава наглост, алчен и противен Офшорнелиев.

29

Тоя е мн нагъл

преди 9 години

*** нагляра! Не спря да говори манипулативно, да агитира за ГЕРБ говорейки, колко било полезно да се разреши на служебните назначени от него да вземат милиарди заеми, и колко са лоши БСП, които не му дават.

28

кажи

преди 9 години

Бойко, неразбра ли че неискаме сини комунисти да ни управляват бе, ИПОНовски докторе!!Кажи колко милиона ти задели Василев за да му затриеш следите, защо вместо да го арествувате, вие ще теглите заем, нали беше секретар на МВР, бе мутро ундер-граундска комсомлска ибрикчийска !!

27

невярващ

преди 9 години

защо не вярвам ,ч е ЧЕХЛЮ И МЕСТАН са се загрижили за хората

26

Българин

преди 9 години

И последно: има ли я коалиция БОСТАН или не? Ще гласуват ли ГЕРБ заедно с ДПС или не? Ако актуализират заедно държавния бюджет, значи има коалиция БОСТАН. Ако актуализират само бюджета на НЗОК, значи нещата все още не са толкова зле.

25

Член

преди 9 години

От тия двете мартенички на снимката,коя от тях е червената?

24

Анонимен

преди 9 години

Лъсна *** на Миков и другарите му. Когато трябваше да се увеличат заплатите на депутатите той каза че това било популизъм и нямало причина да не се вдигат заплатите им. А сега защо първо не платят всички заплати на гладуващите строители и работници по напоителните станции и тогава да кажат какъв е в момента резервът.

23

Анонимен

преди 9 години

Евала на президента ,че дадоха по телевизията срещата на партийните лидери. И аз отново се възмутих от държанието на комунистите. Миков да не забравя ЧЕ Е ИЗБОР НА ЕДНА БАНДИТСКА СТРУКТОРА,НАРЕЧЕНА КОМУНИСТИ.А ПЛЕВНЕЛИЕВ Е ИЗБОРЪТ НА НАРОДА ! И МЕНТОРСКИЯТ ТОН ДЕТО МИКОВ ДЪРЖА В ПРРЕЗИДЕНТСТВОТО МОЖЕ ДА ГО ДЪРЖИ САМО ПРЕД СВОЯТА БАНДИСКА ПАРТИЯ !

22

varna

преди 9 години

Дайте решения по всички сектори - няма решения по никакви сектори,туко що оня темерут Бареков хубаво го каза - от толкова крадене откъде да има пари,всеки го играе ПАС - Е няма как да стане,стачки и палежи,линчуване на всички !

21

СОС

преди 9 години

Наръгали с нож съветник на президента ЕВРЕИН С ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО днес в Пловдив-защо ли президента води антиБългарска политика ,защо ли ами вижте му кои са съветниците!

20

Хан Крум

преди 9 години

Единствената институция ,която остана читава е Президентството и президента Росен Плевнелиев Е президент на всички българи ,за което го поздравявам!Всяко изказано неуважение към институцията е обида изобщо за България и е признак на липсваща култура и толерантност!!!Казах!!!

19

Правилна позиция

преди 9 години

Песа си лае кервана си върви!!! Интереса на народа трябва да е водещия аргумент във всичко!!!

18

Анонимен

преди 9 години

Боже колко ме е срам от нашият президент!...да не говорим, че има токлова преиграно поведение, като на някъв комплексар, който иска да изглежда "голем"... Всеки път ми става гнус, като го видя.

17

681

преди 9 години

Банда пре.стъпници и *** !

16

Анонимен

преди 9 години

Веждито Рашид какво прави? Нали щеше да си посяга.

15

Анонимен

преди 9 години

МНОО МУ СА ИСКА ДА ГЕПНЕ ТОРБАТА С КИНТИТЕ, А *** МНОО, НЕКОЙ ОТ ФАЛИРАЩИТЕ ПРИЯТЕЛЧЕТА СА ГО ЗАКАСАЛИ, НЕКОЙ ДРУГО МИЛИОНЧЕ ША ИМ ДОЙДЕ ОК, КАЗАНО Е В МЪТНА ВОДА СЕ ЛОВИ РИБА НАЙ ДОБРЕ, ДОКАТ СА УСЕТИМ АКТУАЛИЗАЦИЯТА ША Е ИЗКЛЪОПАНА ША ПЛЕСНЕМ С РЪЦЕ И ША СА ПРЕГЪРНЕМ

14

мисионера

преди 9 години

който не може да забрави миналото не може да види бъдещето.

13

Анонимен

преди 9 години

Мистър Бийн пак започна с евтините клишета! Кога ли пък е казвал нещо умно?

12

Анонимен

преди 9 години

Така де ,държавата да поеме влоговете ,а за двамката на снимката активите но КТБ-а те никак не са малки и са доста апетитни.Примерно "Вива Ком" ,"Булгартаб, Петрол , само сградите и почивните станции са за няколко милиарда.Така ,че "Блейте овци"- двамата овчари на снимката ще ви стрижат и доят ,а накрая ще ви направят и на месо.Внимавайте на 5 октомври с бюлетините,да не се чудите после защо сте най-бедните и най-нещастните в Европа

11

ХХХ

преди 9 години

Смятай колко алчен тип трябва да си ....тараши някой друг милиард и не му стига .....още иска ..........то бива бива алчност и безочие ама това на нищо не го мяза !