132

Анонимен

преди 9 години

Герой е Гагарин, защото е познавал дузината си колеги изгоряли като факли при приземяването и е поел по техният път!!!

131

Сашо

преди 9 години

И всичко това под строгия поглед на Партията и всичко знаещия лидер Ким Чен Ун . Дерзайте *** комунисти, още малко и ще построите светлото бъдеще, а онези от Южна Корея ще гладуват само с една купичка ориз и то на тъмно, за да пестят тока. С една дума комунизма ражда МИЗЕРИЯ и ГЛАД , а за ЛИЧНО МНЕНИЕ - НЯМА ТАКОВА.

130

Анонимен

преди 9 години

Живяли сме по времето на комунистическия рай и *** Тошо. Не ни обяснявай можеме да си направиме сами преценка.---Нищо не си живял, лъжеш. Мизероята в България ще става все по голяма от годин на година както вече 24 години хората стават все по бедни и по бедни. Живот както при "*** Тошо" българите едва ли ще видят през следващите 100 години, мизерията ще е голяма, българия мина в другия лагер но ни причислиха към третия свят, щото капитализма не е само Гермамия но има и трети свят.

129

Анонимен

преди 9 години

Янките могат само кока кола да правят и пропаганда!

128

Анонимен

преди 9 години

Приятел, аз със извънземните съм си биз- бизе, поркам си с един от тях и тоя се скъсва от смях като чуе думата "янки", вика, че го е много страх от мъже в черно и специално от Брус Уйлис, брррр.

127

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 141Чалгата я създадоха твойте господари от ДС, за да отвратят нормалните българи от истинската демокрация!И успяха, за съжаление!Превърнаха ни в скотове!

126

циника

преди 9 години

като гледам нескопосано ироничните коментари на българята под мен по адрес на Сев. Корея разбирам, че всъщност нашенците са подсъзнателно разтревожени от тънкото подозрение, че дори и осмиваните от медиите севернокорейци живеят по-добре от тях. Ау, какво ще прави тогава булгарина? Докъде би довела неговата фрустрация?

125

Анонимен

преди 9 години

Живяли сме по времето на комунистическия рай и *** Тошо. Не ни обяснявай можеме да си направиме сами преценка.

124

Анонимен

преди 9 години

Общо 12 астронавта от САЩ са стъпвали на лунната повърхност: Нийл Армстронг, Едуин Олдрин, Чарлс Конрад, Алън Бийн, Алън Шепърд, Едгар Митчъл, Дейвид Скот, Джеймс Ъруин, Джон Йънг, Чарлс Дюк, Юджийн Сърнън и Харисън Шмит.Поклон, герои!

123

Анонимен

преди 9 години

Еми България преди 25г.: армия, полиция, ред и сигурност, чистота, социална осигуреност, здравеопазване, образование, промишленост, селско стопанство, флот (военен, търговски и риболовен) СПОРТ, *** и турците, ама много добре си знаеха мястото...Е, нямаше, чалга, гей-паради и парадирания, безработица, наркотици, проституция, престъпност, порнография, *** престъпност, банкови "кризи" и грабежи

122

Анонимен

преди 9 години

Общият брой на мисиите за периода 1961 г. до 1975 г. по програмата "Аполо" на НАСА е тридесет и три. От 1968 до 1975 г. са изстреляни 15 космически кораба от серията "Аполо" с екипаж на борда.От тях девет са достигали до Луната, успешно са се прилунили шест, като на Луната са се разхождали общо 12 астронавти.

121

Анонимен

преди 9 години

Е и това от стари китайски източници ли го прочете или го пише в уикито?)

120

Анонимен

преди 9 години

134 А руснаците ако ти кажа че са ходили заедно с американците това как ще го коментираш.На 16 август 1976 г. на борда на космическия кораб до Луната отиват Леон Шнайдер от Bell Laboratories и Алексей Леонов от СССР, който преди това е участвал в програмата "СоюзАполо".

119

Анонимен

преди 9 години

Условия за израстване в социалната йерархия няма, тъй като висшите постове и местата във ВУЗ-овете са запазени за елита. Пътуванията в чужбина също няма- границите на страната са затворени за обикновените севернокорейци.///Брей, какъв познавач на северна корея се пръкнал... youtube/watch?v=IzYYl4u0wvo

118

Анонимен

преди 9 години

134 То и на Марс са ходили но не по обичайния начин. Това е абсолютно сериозно. Просто за такива неща не се говори. Прочети " Проектът Монтоук "

117

Анонимен

преди 9 години

боулинга го видяхме, парка и сауната също. а корейците къде са?

116

Анонимен

преди 9 години

Ми те и янките така правят, снимат в Холивуд каквото им скимне. Скоро очаквайте кацането на Марс, една мега продукция с участието на зелени човечета, хихик!

115

Анонимен

преди 9 години

Доколкото страната е постоянно изправена пред заплахата от глад, признак на превъзходство над най-бедните слоеве на населението се смята достъпът до хранителни продукти, например месо и ориз вместо царевица. Важен признак на социален статус са също цигарите с филтър.

114

Анонимен

преди 9 години

Условия за израстване в социалната йерархия няма, тъй като висшите постове и местата във ВУЗ-овете са запазени за елита. Пътуванията в чужбина също няма- границите на страната са затворени за обикновените севернокорейци. Представителите на средната класа служат в армията в продължение на 7-10 години, тъй като на по-ниските слоеве това е не е позволено, а богатите намират как да се измъкнат.

113

Анонимен

преди 9 години

Абе Дрес Беге очевидно по-важната новина за вас е тази:"Как си живеят севернокорейците" от Бедствията от пороя ама и вие сте едни нациолналисти като Волен-Чибурашка-Агата евала.