7

zeus

преди 9 години

ЕС не разбра ли, че колкото губи Русия, толкова губим и ние. Печели само САЩ, голям страх ги тресе от една обединена Европа - западната икономика, работеща с руски суровини, евентуално с китайски инвестиции.

6

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До Кара Кольо: ТУКА СМЕ СПОКОЙНО,ОХЛАБИ ЖИЛАТА! И НЯМА НУЖДА НИКОГО ДА ПЛЮЕМ РУСИЯ ЩЕ БЪДЕ ПРЕЧИСТЕНА ОТ СПЕКУЛАТИВНИЯТ ЗАПАДЕН КАПИТАЛ И СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ ПРИ ПРАВИЛНИ И ГРАМОТНИ ИКОНОМИЧЕСКИ РЕШЕНИЯ НА ВЛАСТИМАЩИТЕ ИМА ВСИЧКИ ШАНСОВЕ ДА ИЗЛЕЗЕ ОЩЕ ПО-СИЛНА ОТ ТОЗИ ЗАПАДЕН КАПАН КОЙТО Й ЗАЛАГА СВЕТОВНАТА ЖИДОМАСОНЕРИЯ И АНГЛОСАКСИТЕ!

5

Демократ

преди 9 години

Украйна в НАТО.Тази стъпка ще сложи край на тормоза от Кремъл.

4

Дрън-дрън

преди 9 години

Пу, глупави западни клошари! Би трябвало 7 пъти да премислят като тръгват да се бъзикат с Русия. Откачалки, поне да бяха прочели историята!!!!

3

Бай ви Ганя

преди 9 години

"Чужди издания: Възможно е ефектът им да не бъде особено силен"По принцип точно тези западни издания и медии твърдяха, че ще има санкции срещу Русия (в което бяха прави) и твърдяха, че това е в полза на Запада, защото така щяло да се притисне Русия (в което не бяха прави). Сега бързо-бързо си промениха мнението западните *** и съобщават на редовния си читател, заблуден от тяхната пропаганда, че може би не са били толкова прави и че може би на Ръша малко им дреме от западните санкции.

2

Анонимен

преди 9 години

Германия и Русия са естествени партньори. Още в мемоарите си Маргарет Тачър в прав текст казва, че основната цел на ЕС е "сдържане на Германия". САЩ и Великобритания имат полза от слаба Европа, слаба Германия, слаба Русия, но както между двете световни войни Русия и Германия започват отново да си партнират във всички области. Американците в никакъв случай няма да рискуват срещу Русия. Жалко само за обикновените украинци, които стават заложник на сложни геополитически борби.

1

ДАНО...

преди 9 години

---------Чужди издания: Възможно е ефектът им да не бъде особено силен--------------Ефект ще има когато русите ви наритат по чутурите ***............тогава ще си седнете на продупчените ***