54

Така

преди 9 години

тоя май остава сам да си говори,не че не го прави,но сега и сам ще си отговаря.

53

АНТИОВЦА

преди 9 години

ХАЙДЕ БАЛЕК, грабвай КРИВАКА ОВЦЕТЕ ТА ЧАКАТ.Има голям недостиг за овчари.

52

Анонимен

преди 9 години

Плъховете напускат кораба. Евромайките не виждат перспектива "за бъдещи демократични действия" или за ....нещо по-прагматично???? Смешно и жалко е всичко,което става в България.

Бареков:- цитат от него: "Не ме съдете по делата, съдете ме по думите". Точно обратното на Левски.- Първо обеща да направи Народна република, после обеща монархия.- Първо се мазнеше на ГЕРБ, после ги плюеше, после пак почна да им се мазни.- Първо хвалеше Каракачанов, сега го плюе- Първо отричаше връзка с партията му, Василев и ТВ7, сега се хвали с тази връзка- Първо се хвалеше с жена си и детето си и отричаше забежки с колежки, сега де развежда, щото имал извънбрачен син с колежка от ТВ7.

50

Анонимен

преди 9 години

Хм, *** започва да се разпада. Да почва да пече кебабчета че работата е на зле. Но коалиция с кебапи не става, трябват и пари и то доста.

49

Анонимен

преди 9 години

НЯМА КТБ,НЯМА ББЦ.

48

Анонимен

преди 9 години

Този е поредното разклонение на ДПС.Доган владее Майка България,а ние само си чешем езиците

47

Анонимен

преди 9 години

Опрашените от него ли или другата част?

46

ШибиРиби

преди 9 години

Много правилен ход Бареков, зарежи ги тия Евро майки и виж ако можеш да дръпнеш онези майки с шалварите. Хванеш ли ги веднъж ти стига. Твои са завинаги. Виж Догана и се учи. И баклава на корем и мекици... а тези еврото кучета ги яли, *** !

45

Bad Company

преди 9 години

Хихиххихи!! Ама и Каракачана как драсна , а?!?! Ама първо "Че". То е голяма тайна , че Каракачана плащаше на Че за да "протестира"! Ххахахаха!! Ама ся се изнизаха един по един ...за да не прави впечатление. Разбраха , че на тази софра кльопачката е приключила:))))))) Чичко Цветан Василев/КТБ>Внешторговьбанк>КГБ/ затвориха кранчето. И като стана гафа с лапаницата от "Южен поток" просто........откраднаха едни милиарди.....които ще ги плащаме всички. Пунто и баста.

44

бай иван

преди 9 години

и с'я де? ко ша става с Катастрофиралата ГАЗка (Росен Петров)? че той напусна работа, за да става велик политик и ся ко?кажи ми Береко, как успя да му съсипеш живота на тоя сплескан човек? сега къде ще си намери работа с тоя сплескан нос?

43

Анонимен

преди 9 години

MUCUK!

42

Анонимен

преди 9 години

Просто свършиха парите!!!И проекта умря!

41

Bad Company

преди 9 години

Като му гледам погледа..........шмърка си си яко чиляка. Бело, пари има още.

40

CS

преди 9 години

posledniq ocelql 6te ima za duduka v kraq na merkatoto , a 4oveka nos se pokri napulno 6to li ...

39

Ivo

преди 9 години

Бареков събира платени маймуни утре на протест против актуализацията на бюджета !!!

38

Цветах

преди 9 години

Дудуков остани майка :). Ти винаги можеш да покажеш, че човек винаги може да се излага. Всеки път в който си кажа неможе повече и хоп ти го показваш. Чакам следващия ти ход.

37

Доктор

преди 9 години

Този поглед е 99 % на шизофреник! Кои са тези 6 % от българите ,които се канят да гласуват за тоя *** ??!! Сигурно това са душевно болни също! Как може да се довериш на отявлен лъжец,нагъл властолюбец и продажник !!!

36

Мартин

преди 9 години

Тоя тротоарен кюфтепек бърже се измори да лъже и сега ги блещи с *** си ............

35

телезрител

преди 9 години

До emil.popov.35Да ти кажа честно изтръпнах , кога Бареков отиде да носи цветя на Бойко в Банкя. Не заради друго, ами детето беше до мен. И като се наведе толкова ниско когато му ги поднасяше букета, помислих си:"Край, ей ся ще му извърти една в ефир"! :))))