184

х-м

преди 9 години

Русия и Германия се разбираха чудесно, преди САЩ да започнат да заповядват на Германия. Все пак Германия има по-голям оборот със САЩ, а и САЩ все още им налагат забрани за производство във военната промишленост и др. Германия са все още васал на САЩ. Всички германци го знаят и ги недолюбват. А и компромати срещу Меркел ще има след толкова подслушване...А загуби ли властта какво ще прави баба?

183

Анонимен

преди 9 години

312, не. 100 години след Екатерина Русия е била много по-велика и богата.

182

до 308

преди 9 години

Сигурно не си чувал, че собствениците на БМВ, фам, Кванд са и наследници на Гьобелс, министър на пропагандата на Хитлер.

181

Анонимен

преди 9 години

304, Индия не само купува руски самолети, но и участва в производството съвместно с Русия - Су 30 МКИ. Имат дял и в ПАК ФА (Т 50).

180

до 308

преди 9 години

Нищо не ми е кисело. АЗ не съм тинейджър без пари, с 20-годишно БМВ. Не е зле да прочетеш как германската държава подкрепя БМВ през войната и каква забрана им налага след това САЩ. Нищо не е случайно и какво толкова ахкате не разбирам

179

до 291

преди 9 години

Германските стоки? Кои по-точно? БМВ ли? БМВ е много надценена...МАРКА кола. Що мислиш, че няма по-добра на по-ниска цена. А колко части се правят ЗА БМВ извън Германия от НЕгермански работник, знаеш ли, сиромахче? А колко чужденци бачкат на конвейра в БМВ? А колко хора се мотаят в БМВ и това ГО ПЛАЩАШ ТИ, като ти набият главата с реклама? АЗ съм работил за малко в БМВ и повече в Сименс

178

Анонимен

преди 9 години

До славянин А не иска ли Индия да си купи руски самолети? Защото май се е засилила да купува френски...

177

Анонимен

преди 9 години

До АРХАНГЕЛ+++

176

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

До ТВА КОМУНИСТИТЕ - нацията ни е болна от тежка умствена недостатъчност и ти си поредното доказателство. Какви комунисти, какви 5 лева? Къде ги видя тези комунисти? Комунисти има само в тъпите брътвежи на лидера ти тиквата. И той и гоце и доан са "бивши" комунисти и настоящи милионери! Всички са едни и същи и са прислуга на световната мафия, която им отделя по 1-2 трошички от лапачката. Няма комунисти, няма демократи! Всички са лапачи! А такива като теб им вярват още!

175

до 275

преди 9 години

Ами умни са китайците. Бил съм в университет "на запад" и те са най-добрите в точните науки. Пък и в американските фирми. А иначе: нямаш ли нищо китайско у вас? Разбрахме имаш айфон, ама той струва колкото горивото ми за хобито на месец. Това ми е по-важно.

174

Анонимен

преди 9 години

Напълних се руски стоки от Олимпиадата в Сочи. Да не гора за впечатленията.

173

Анонимен

преди 9 години

Започват тъмни векове за Европа и САЩ.

172

до 282

преди 9 години

Не си прав. Икономика се прави , кой както си я направи. На запад всичко е вече само лобита и субсидии и заеми. Това е западът сега. Да не би Дубай да измисля коли? Между другото и нищо американско нямам вкъщи и не ми и трябва. В Япония и Европа всичко се произвежда на не по-лошо качество. А, имам руско оръжие...

171

Белята

преди 9 години

До Анонимен-70 : Изостанал си с 15г. от информацията за Русия ! И провери какъв е относителния дял от БВП , от газ и нефт! Ще се изненадаш ! това да ти е за домашно и за да не плещиш невярна информация.

170

Май

преди 9 години

С писанията си авторите доказват,че петата колона в Русия търси здрава почва под краката си,но дали ще я намери,,един господ /Путин/ знае...

169

до 278

преди 9 години

Великия германски работник в сравнение с китайския е един мързеливец, дето 20 мин. преди 5 е избърсал масата и чака Файерабенд. Да бачка един час допълнително иска х2, и може да произведе нещо по-добро само ако има по-добра машина. Но проблемът му е, че китаецът няма такива претенции и всеки който има пари, може да си купи добра машина. Няма нужда да си измисляш всичко. Може и да крадеш знания. Колко работни места е отдал великият германец на изток и посоката е само една.

168

307

преди 9 години

До Анонимен 64 : Русия не отпуска , защото няма такива проекти. А ЕС ОТПУСКА ТВОИТЕ/НАШИТЕ/ ПАРИ/които внасяме в ЕС. Вземи данни от Министерство на финансите за първия период 2007-2013 г.! И ще видиш, че сме дали повече/174 млн.лв./, отколкото сме получили !!!! Другото е невежество.

167

х-м

преди 9 години

Все по-рядко четем факти. Остана само пропаганда. На САЩ им трябва война. Защо никой не пише за реакциите в Германия по повод антируската политика? Който може да чете, нека види мненията на германците. Не на главните редактори, а на коментарите под статиите им. Всички са отвратени от васалната поза на канцлерката пред САЩ. Почнаха и там да губят работни места заради санкциите.

166

ОФ

преди 9 години

До Белята: Защо само в Южна Америка? След 2 месеца започват канала в Никарагуа. Китай поема финансите и изграждането, а Русия - охраната на обекта. Без военно присъствие няма как.

165

Белята

преди 9 години

До баба Пенка Растата -60 : Пенка ли си, Пенчо ли си...., не се бъркай в нещо, което не разбираш ! С предубеденост, няма истина !