209

Ъц

преди 9 години

Каква ДС, бе Дудук!? Че, ако имахме функционираща служба, като ДС, БГ нямаше да е на това "незавидно дередже" и за такива Кавали, като тебе едва ли някой щеше да чувал!

208

Лала

преди 9 години

Бареков поема щафетата от Сидеров. Държавата ли не е наред че ражда толко ненормални!

207

В Е Ф

преди 9 години

НЯМА ДА МЕ ЗАГЛУШИТЕ ЩЕ СВИРЯ ДОКАТО МИ СВЪРШАТ БАТЕРИИТЕ

206

Анонимен

преди 9 години

Не мога да проумея, защо в държавата просперират само лъжци с патологични психични отклонения. Да беше само Бареков, да преглътнеш, а то партийните водачи кой, от кой, по-луди. Сигурно ги назначават по психарска матрица.

205

Анонимен

преди 9 години

Брей,тези опорни точки на Моника Хохегер край нямат.Единият лъже патетично от трибуната на конгреса,другият цял ден се пеняви по всички медии.А троловете неуморимо работят допълнително за успеха на крадливото милионерско племе,изродило се толкова много,че Франкенщайн трябва да отстъпи пред тази уродливост безгранична.Така са се развилнели-нагло и цинично,че не зная къде можем да се скрием от тях.Вярно,че се излагат ужасно,но все пак дразнещо е да ги гледаш отвсякъде.Май до изборите все ще е така

204

Анонимен

преди 9 години

Лъснаха ти куклододите, Бареков. Съвсем ясно стана за всички, чий продукг си. Не говореше нито срещу ДПС, "патриоте", нито срещу " майка си БСП".Само Бойко Борисов ти беше на прицел. Това пък съвсем те издаде. Направи голямата костинбродска манипулация и преврата по ТВ7, но това ще ти остане. На политическите търгаши мястото им е в кошчето за ***, където си сега и ти. Със закъснение, но поне се случи.Наградата от БСП е евродепутатското ти място с голямата заплата. Злото е факг,но поне си аут.

203

Анонимен

преди 9 години

до-246В живота има морал и чест. Този човек не притежава и двете.Богат човек не значи щастлив.

202

Анонимен

преди 9 години

Толкова е жалък в лъжите,че буди само отвращение.Готвеше се да смени Волен-фикуса,чийто златен пръст ни обрече на безвремие,пълновластие на ДПС и безславни манипулации на БСП,че нещо правят за хората.Злото е сторено.Той е вече в Брюксел с евродепутатска заплата и 5 години живуркане,ако не го низвергнат,заради малоумно поведение.Няма кой вече да гласува за него.Наивните българи,избрали го,си скубят косите и се чудят сами на себе си. Бареков е употребен и е аут,но без Мая и Моника,че те са ДС.:)

201

Анонимен

преди 9 години

Хомолуденс свърши парите /знаем защо/ и започна с още по-голяма настървеност и пълна неадекватност,"цитирайки ДС" сипе клевети за Борисов.Пак сигурно и ще възкръсва за пореден път,ама и европарламента няма да може да го скрие от собствените му простотии.Не се чудя на изстъпленията му,защото той просто вече няма друг избор.Грандомания байганьовса в колосални размери.Способен е само на манипулации,но Костинброд няма да се повтори.Низостта му ще бъде наказана със закъснение.Измами куп наивници.Аут.

200

Анонимен

преди 9 години

Завиждате на Бареков защото е богат и потомствен аристократ. Кара си почивката на Монте Карло, пие шампанско от 600 е бутилката, а вие се гушите в полуразрушените си панелки и се чудите окъде да намерите 20 лв да си платите интернета за да може да изливате комплексите си.Единствено това ви остана, бедни панелни мишки.

199

Анонимен

преди 9 години

Тиквата винаги е тиква :) Нали Барков каза ,че ги предава на прокурора ? Това избързване - като застраховка ли е ?:)) Успокой се ...сега започват сигнали от 5000 души над обединени в група ..."Мафията вън" по поне 10 случая ! Няма да е само "българска рамка" - ще се дублира , ако не се прави нещо бързо ..и сигнали в Брюксел. За всяка Герберска крадлива мутра Нека Европа ще види какво "дясно нещо се е пръкнало" от групата СИК .! Как беше казал ..реваншизъм до дупка :)

198

Анонимен

преди 9 години

Абе как така изненадващо и рязко скочиха всички на куц крак! Обикновено реакцията не е толкова рязка! Боки... заби ли сърчицето в ритъм на буйна банкянска тревога?!

197

Анонимен

преди 9 години

Проверка сега и веднага. Тогава ще лъснеш още повече, *** Тиквенска главо

196

Анонимен

преди 9 години

Barek verno Boko e mutra i donosnik i dolen komun ist ako go razoblichish i osydish kat Cvyko glasuvam za teb

195

до 237

преди 9 години

Е, да ама те картите не са за всички - само за палтените активисти на ГЕРБ, които плюват Бараков по форумите.

194

Анонимен

преди 9 години

Нагъл ***.От него само хвалби,обещания и заплахи за затвора.Дори тези, на които послужи,за да направят преврата по неговата ТВ7,се отвращават от него.Така се изхвърля с бомбастични лъжи за всичко,че хората не могат да се изравняват с него.Срам ги е да си признаят,че е част от тях.Така е с всички слагачи.Ползуват ги и след това ги изхвърлят с погнуса.Бай *** влезе и в европарламента,защото алчни конформисти и разни наивници му осигуриха този комфорт.Сега едните бягат, другите се ядосват.АУТ

193

Анонимен

преди 9 години

Все по-горещо ще става лятото в Банкя!

192

Стойко

преди 9 години

До Анонимен 235А на мен областния на нашата партия ГЕРБ ни даде карти по 18 лв. за 1 седмица на Созопол. Хайде вземете си и вие де?

191

Анонимен

преди 9 години

Нормална реакция, започва да му става тясно около вратлето на Борисов.

190

Анонимен

преди 9 години

ВЗЕХ СИ КАРТА ЗА ПОЧИВКА ОТ ГЕРБ ЗА 36ЛВ ЗА 10 ДНИ НА ПРИМОРСКО ВЗЕМЕТЕ СИ И ВИЕ