39

Анонимен

преди 9 години

Всички са против мафията и мутрите. А те издърпаха българите преди 20 г. създаваха работа в стройтелството ,строяха нови ферми на село . Парите им идваха от кражби на коли и проституция в чужбина а не от вас мизерници

38

Анонимен

преди 9 години

*** си продадоха сигурността, здравеопазването, ифраструктурата, икономиката, работните места, природните ресурси за маркови дънки, шоколади, "технологични" западни джаджи и играчки. Молдовците не са толкова глупави, но ако не искат ще им се случи майдан.

37

Анонимен

преди 9 години

Филип Димитров и неговите измислени ликвидатори разсипаха селското стопанство. Ликвидаторите бяха преданите лица на правителството. Върху кооперативната собственостт която е и частна, собствениците нямаха глас в този период от време. Това беше една хунта която се разпореждаше в чужди двор и грабеше всичко що можеше да граби. Така беше КНК.

36

Анонимен

преди 9 години

Tова са руските колонизатори, заселени в Молдова докато беше республика на СССР. Наталия Янчук не е румънско име. Да се изнасят в Русия и да копаят окопи за Путин.

35

европеец

преди 9 години

А как са европейцитe в ***. Живеете ли като германци или вече 7 години смърдите на мизерия? Вашите братя американците ви освободиха от руско робство - ето сега цяла братска Европа в отворена за вас без мита, такси и комунистически формалности - българските фермри произвеждат, изнасят продукция в цяла Европа, просперитрат, народа живее богато - ха ха ха - нещастници .... И по голяма мизерия ще става, бъдете сигурни в това, нито БСП нито ГЕРБ или който и да е могат ви спасят сега.

34

до 35

преди 9 години

Най-много гладуваха хората преди да влезем в ЕС, докато управляваха БСП и и бяхме още по-зависими от Русия. Да са се повтаряла инфлацията, която непрестанно съпътстваше 90-те? ЕС всяка година налива милиарди и изкупува некачествената продукция, която вашите червени мутро-олигарси произвеждат. К'во ви е дала вашата съветска "Майка ***"? Цака ни за нефт и газ, цака ни за Аец-а, унищожава ни черноморието, изкупува ни земята на безценица? Друго?

33

Анонимен

преди 9 години

Дебели *** кратуни! Утре ще започнат да ни забраняват да дишаме защото те произвеждат кислород! Тази система трябва по най бързия начин да се разруши!

32

до 29

преди 9 години

Бъркаш с годините,не си прав.....

31

до 36

преди 9 години

До Анонимен36 нещо доста си се объркал--Украинците НЯМАТ право да продават в Европа....прочети малко.

30

Анонимен

преди 9 години

От утре Русия спира вноса на млечни продукти от Украйна! Поради ветеринарно - санитарни формалности и ниско качество.Така казват по новините.Само не разбрах кой ще спечели от освободения пазар.Украинските фермери вече няма да хранят гнусни руснаци, а високотехнологични европейски търбуси.Цяла Европа е отворена за тях без мита, такси и комунистически формалности.

29

Шустакович

преди 9 години

Абе важното за евро е да са в ЕС пък ако ще да умират от глад, дреме им за някви молдовци или украинци. Като умрат от глад или емигрират - толкова по-добре защото земята им ще остане за европейците.

28

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

Нанизахте ли се на тесления сап?Ха сега, продавайте домати в Испания!

27

ODESSA

преди 9 години

Дано хората успеят да защитят интересите си, ние не успяхме.

26

до30

преди 9 години

Какво сдс те гони през 93та. Правителството тогава не е на сдс!

25

преди 9 години

"Типинг пойнт" е идеалното оръжие за манипулация и контрол.Нагледен пример са протестите у нас, разните НПО-та, продажните медии, нарочното всяване на страх и дезинформацията. Всички партии обслужват груби интереси, не идеологии.

24

Анонимен

преди 9 години

До 29 КНКТИ В ЛИКВИДАЦИОНЕН СЪВЕТ РАБОТИЛ ЛИ СИ!!!!!! 28 Е ПРАВ!!!!!!!!1993 ГОДИНА ВЪВ ВСИЧКИ СЕЛА ПО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ БЯХА НАЗНАЧЕНИ ЛИКВИДАЦИОННИ СЪВЕТИ С ВЕРНИ И ПРЕДАННИ НА СДС КАДРИ,УЖ ДА ВЪРНАТ ЗЕМЯТА И СОБСТВЕНОСТТА НА СОБСТВЕНИЦИТЕ,А СИ БЕШЕ ПЪЛНА РАЗСИПИЯ!!!!ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ЛУКАНКИ СУДЖУЦИ,КЮФТАЦИ СЕ НАПРАВИХА ОТ ПЛЕМЕННИ СТАДА???БЯХА КЛАНИ ПРЕД ВРАТИТЕ НА ТКЗС-ТО ОЩЕ!!!!КАКВА 1997,КАКЪВ ЖАН ВИДЕНОВ????

23

КНК

преди 9 години

До Анонимен: Ти си долнопробен лъжец или червен *** !!! Ликвидацията на ТКЗС приключи през 1996г. от Жан Виденов !!! Основната ликвидация стана при правителството на Л.Беров - с мандат на ДПС и подкрепа от БСП и Ж.Желев !!!Беше приключена от БСП и Жан Виденов , които създадоха "орсовските" кооперации и прибраха земите на хората и имуществото на ТКЗС-тата !!! НИЩО НОВО !!! КАМУНИСТИЧЕСКИ ГРАБЕЖ НА НАРОДА ВЕЧЕ 70 ГОДИНИ !!!

22

до 19

преди 9 години

Едно уточнение.Селското стопaнство го съсипa филип димитров, не костов. После беров и виденов досъсипaхa държaвaтa. Товa което стaнa с бaнките пък беше зaложено от лукaнов с морaториумa по външния дълг. Нито димитров, нито беров, нито виденов имaхa aкъл, зa дa излязaт от ситуaциятa. Товa бяхa годините, в които се формирa мaфиятa и олигaрхиятa.

21

Анонимен

преди 9 години

Одупили сме се към ЕС, така както ЕС се е одупил към САЩ. А САЩ мислят само и единствено за себе си и за да поддържат високия си жизнен стандарт, както и заблудата за "американската мечта"/техния "комунизъм"/, са принудени да грабят останалите нации от планетата, да поддържат огромен външен дълг,да намаляват населението на Земята по всевъзможни начини и т.н.Това е истината за малките народи.

20

Анонимен

преди 9 години

Православието и славянството трябва да бъдат натикани в миша дупка.