22

Срам

преди 9 години

Виновен е колкото водача, толкова и загиналите. Да се качиш при пиян, без книжка = 80% ПТП и смърт. Всеки сам си носи кръста.

21

Анонимен

преди 9 години

"книжката не прави шофьора" нали?

20

Анонимен

преди 9 години

ЕФЕКТИВНИ ПРИСЪДИ ЗА ШОФИРАНЕ ПИЯН И БЕЗ КНИЖКА!СПРЕТЕ ГЕНОЦИДА ПО ПЪТИЩАТА!

19

Братя Карамазови

преди 9 години

Браво! По-добре да трепят себе си, отколкото другите! Още, още, още!

18

sergestands

преди 9 години

Доста полезни коментари се трият! Голяма сеч е днес. Какво да се прави - система!

17

edin

преди 9 години

Лош пророк се оказах-На входа на Варна -смляха се.Ужас.

16

художника

преди 9 години

Мисля си, че по това време на ноща колата не е била сама на пътя. Прибирали са се отнякъде и са се "дърпали" с друга компания. При опит за изпреварване, малкия не е могъл да овладее колата и ... те така ! Има "скрита картинка" в случая.

15

Анонимен

преди 9 години

Сигурно са пили като турски тираджии, под ремаркето, за да не ги види аллах.

14

Анонимен

преди 9 години

Сега да осъдят шофьор на 20г затвор за убийство. Жалко че *** оживяват ,а пътниците не

13

edin

преди 9 години

*** народ .При такава информираност ти да се напиеш и да хукнеш с главата в стената -не го разбирам.То да те е страх да излезеш на пьтя.А страшното е ,че в градовете сьщо се кара Като за последно.А наоколо деца,майки с колички.Отсьстват само хората,които трябва да контролират тези издуханяци.

12

ha ha

преди 9 години

Искате да се премахнат дърветата покрай пътя, но те спират вятъра, и снега, правят сянка лятото, и се грижат за естественият подбор на лошият мат"рял.

11

Анонимен

преди 9 години

Прав е Художника, родителите имат голяма вина. Този 18-годишен едва ли сам си е купил колата. Който е допуснал това момче да кара без книжка при това пияно, подлага на риск живота не само на него самия и на спътниците му, но и на хората в другите коли, които пътуват по това шосе. Това е престъпно!Жалко, че са си отишли толкова млади хора.

10

Суека

преди 9 години

Когато си *** от малък няма значение от село от град се вижда по новините какво си надробил ...

9

Анонимен

преди 9 години

А как е дървото,ще може ли да спира и други пияници,ако не да засадим нови дървета,къде са зелените...

8

художника

преди 9 години

До ilieИ си прав, и не си. Ако пътя е разделен в този участък с мантинела, значи че е навлязъл в насрещното платно.

7

ауслендър

преди 9 години

Не пишете тия статистики, то е ясно че почти всеки ден има подобна катастрофа... Явно искаме да се самоунищожим!

6

художника

преди 9 години

Децата са огледало на родителите им. Когато Бащата пие и кара семейната кола, детето расте и имитира баща си. Следва... трагедия и ...мъка ! Примерът на Бащата определя бъдещето на децата, особено на момчетата. Бог да ги прости !

5

ilie

преди 9 години

Може ли Стела Стоянова да ми обясни разликата между пътна лента и платно Доколкото знам лентата е част от пътното платно Съответно колата е навлезнала в лентата за насрещтно движение иначе колата е карала по платното Анадъм

4

шофьор

преди 9 години

Браво на Дървото,че го спрял тоя алкохолик,че можеше да помете много хора на спирката например или по тротоара,вчера ме срешнаха на бензиностанция трима младежи на по 17-19г двамата си пиеха бира,че и на мен предлагат,като им се скарах спокойно си допиха бирата и потеглиха,няма милиционери за тия няма факт неоспорим,така си званим на измисления 112

3

lewskar

преди 9 години

Добре , че е ударил дърво а не друга кола !На село Братя Българи вече останаха наистина не управляемите , диви и изключително *** селяни .Каквото беше читаво отдавана е в Испания , Италия , Англия и т.н..А тука останаха най-дивете , най-простите Андрешковци !Какво остава освен всички да бягаме !Или да се изтрепваме по пътищата със селячеството