250

Анонимен

преди 9 години

Aбе те американците обвиняваха Ирак за ядрено и химическо оръжие и го нападнаха за да смучат петрола, а на Садам му видяха сметката. Търсиха там под вола теле и го намериха, но с руснаците ще видят на баир лозе. Тук не теле, а нещо друго ще намерят и май много ще рИват. Лошото е,че много хора ще реват.

249

Анонимен

преди 9 години

toi putin e vinoven 4e obama ima zapek ot edna godina xixixixixixii

248

dodger

преди 9 години

А БелияДом кога ще каже как свалиха иранския пътнически самолет преди 20 години. Точно тези да ми раздават морал!Ето за спомен en.wikipedia.org/wiki/Iran_Air_Flight_655

247

ааа

преди 9 години

Тия гадове от америка,побесняха окончателно.В буквалния смисъл.Пяна им капе от устите.От жалки напъни за световно господство ,не самолети и небостъргачи, а родните си майки могат да гръмнат.Боже, смили се над тези безумни човеци те не знаят какво вършат!

246

dodger

преди 9 години

А БелияДом кога ще каже как свалиха иранския пътнически самолет преди 20 години. Точно тези да ми раздават морал!

245

наско

преди 9 години

чудя се зящо нашите социологически агенции или медиите не пуснат една анкета с въпрос : кой свали камолета ? след близо десет дневно промиване на мозаците и втълпяване предимно версията на едната страна ,какво ли ще отговорят гражданите ,много ми е интересно

244

blq-blq

преди 9 години

Ако става дума за Вина като цяло. то сАЩ имат поне 51% дялово участие в тази Войня. Те Я дирижират, Те Я ПОДклаждат, те ще са намазалите от обезлюдяването на Югоизточна Украхна. На руснаците оставям 30 % отговорност, няма как, взеха си обратно и с право безценният за тях Севастопол.

243

2014

преди 9 години

самолетът е свален от ракета истреляна от украйнска база. всичко друго е само пропаганда.

242

Анонимен

преди 9 години

Едно въпросче: Защо САЩ искат разследване на катастрофата, след като още в деня след трагедията, те вече "знаеха" кой е виновният? Понякога въпросът за дадено събитие изскача от самосебе си когато се запитаме: Кой има най-голяма полза от въпросното събитие?Бог да прости загиналите хора.

241

Анонимен

преди 9 години

Утре Пентагона може да каже, че и България е замесена Какво означава казаха? Пишете какво са доказали, а не казали...

240

въпросче

преди 9 години

Защо няма нито една междунадродно призната медия в областите контролирани от сепаратистите ?За секунди научаваме какво става в Газа, докато за онази област разчитаме на канал Первьй на джуджан...Кой го е страх от истината ?

239

за 344

преди 9 години

Санкциите са в ход вече - само местните *** ''нямат'' доказателства за вината на *** сепаратисти , респективно ***

238

Атанасов

преди 9 години

Така де, на база информация от социалните мрежи, виновен е Путин ... страхотно заключение?!Тия разузнаване нямат ли или и то почна да дава фира.

237

подпорни точки

преди 9 години

1. До 17-ти юли рашистите свалиха 12 украински самолета2 След 17 -ти юли рашистите свалиха още 2 украински самолета3. Но на 17-ти юли рашистите бяха на холидей в Сочи - следователно нищо не са свалили !

236

Анонимен

преди 9 години

До ШопА стига вече ръси дървени простотии....заработи си центовете--бегай да си купиш цигари и кафе

235

Язе

преди 9 години

Помислете кой имаше интерес тоя самолет да падне точно тогава и точно там и ще се сетите кой го е свалил. Ако е свален.

234

гошо тъпото

преди 9 години

Интересно защо Р.Абрамович не попада в списъците на американците за ембаргото.......

233

Анонимен

преди 9 години

Тези до кога ще ръчкат международната общност и в частност Европа,след като още никой не е наясно кой точно е свалил самолета.Страхуват се Русия да не стане по-силна от тях и при всеки пово я нападат.А самите те се намесват във всеки локален конфликт и бързат да раздават спаведливост с излишните си оръжия.Ако някой беше разбил тяхната държава на парчета дали щяха пасивно да гледат и мълчат.Не биха го позволили.

232

Анонимен

преди 9 години

Kabinata e zqla, vizda se ot snimkite.Strelqno e otzad, ot Ukraina.

231

Анонимен

преди 9 години

1Zasto Ukraina e otklonila samoleta na sewer, neobhodimo li e bilo tova?Da, za da padne tochno varhu opalchenzite!