18

Тоя педал

преди 9 години

какво смята, няма никакво значение.

17

Анонимен

преди 9 години

Ще се види след изборите, всички герберисти ще бъдат попарени.

16

Анонимен

преди 9 години

Червен ***!

15

АТАКИСТ

преди 9 години

до 13Е ти к'во искаше от Сидеров- да даде мандата на Тиквата ли пак миналат5а година като не осигури кворум? Тоя дето му открадна депутати? Него ли искаше да подкрепи отново???Стига ме разсмива, бе!

14

диянaбaд вaтерполо

преди 9 години

Цялa годинa ибриците от ГРОБ лaехa, че AТAКA се билa продaлa нa ДПСОкaзa, че просто сa лaяли от глaд!

13

Анонимен

преди 9 години

Троловете са доста объркани - обикновено досега вече имаше 30-40 коментара, предимно от едно изречение и задължително съдържащи "Тиквата, тиквуня". Гледам атакистчето се е разписал, ама той няма да си признае за неговия вожд Волката. Помним ние как в края на май 2013-та златното му пръстче осигури правителството именно на ДПС. Този Сидеров е най-голямата ми грешка в живота, 3 месеца не можах да спя нормално защото гласувах за него, а хората ми се смееха. Но никога няма да се повтори !

12

aferabg

преди 9 години

Цял ден Боко Т. обяснява пред, под, над и отзад медиите, че не Той се е целувал на Орлов мост с ДПС. Верно е, Станишко и Местан въртяха френска целувка(за непосветените, френска целувка е онази целувка, в която се използва и езика)! Само че, днес Боко и Местан(по-известни като коалиция БОСТАН) напреднаха в отношенията и вече въртят фелацио(за непосветениете, фелациото е известно повече като френска любов, а френска любов е онази любов, при която освен език се използва и ***)!

11

ДО АТАКИСТ

преди 9 години

ТИКВАТА НЯМА КАК ДА СЕ КОАЛИРА С ДОГАН,ТИКВАТА Е ПОДЧИНЕН И СЪЗДАДЕН ОТ ДПС И ДОГАН, ДОГАН НЯМА ДА ДОПУСНЕ БОЙКО ДА МУ СТАНИ ОРТАК, ПО СТЪЛБИЧКАТА НА ЕРАРХИЯТА БОЙКО Е НА НИВО ЦЕЛУВАЩ РЪКА С ДЪЛБОК ПОКЛОН НА ДОГАН,ИМАМ И СНИМКА

10

Анонимен

преди 9 години

Тоя *** Гълъбов нещо изпадна в паника.И има защо.Изборите вече са много НЕясни.

9

Българин

преди 9 години

Айде, герберчета и бесепарчета, слагайте дружно фесовете и марш към Анадола! България няма нужда от продажници, заиграващи се с царете на корупцията ДПС.

8

Ердогaн

преди 9 години

Не, не ГЕРБ, a ГЕРТ Грaждaни зa Европейско Рaзвитие нa ТурцияГЕРТ е зa влизaнето нa Aнaдолa в ЕС!

7

Борисов

преди 9 години

Какво бе, завиждате ли? Станишев с какво е по-добър от мен, та само той да може да се съюзява с ДПС? Виждате, че и аз мога, даже заедно станахме спасителите на България! Е, ще ми поразширят халката, като на Станишев, но в името на властта (опп, на хората) съм готов да изтърпя това. Гласувайте за мен, с ДПС ще ви оправим!

6

Анонимен

преди 9 години

КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА КОЙ С КОГО ЩЕ СЕ КОАЛИРА,ВСИЧКИ СА КРАДЦИ И СЛУГИ НА СВЕТОВНИЯТ ЕВРЕЙСКИ СЪВЕТ,МВФ И САЩ,ТЕЗИ ПАРТИИ СА БИТА КАРТА,ВЕЧЕ САМО РОМИ И ЗАСТЪПНИЦИ ГЛАСУВАТ ЗА ТЕЗИ ДС КРАДЦИ,ТРЯБВА ДА СИ МОРАЛНО ПРОПАДНАЛ ЗА ДА ГЛАСУВАШ ЗА ТЕЗИ БАНДИТИ

5

АТАКИСТ

преди 9 години

Аз от една година разправям тук, че накрая Тиквата ще се коалира с Местан, но вие не вярвахте. Колкото по-малко дни остават до изборите, толкова повече теми ще има за евентуалната космическа любов между и герберасти. Няма друг вариант Тиквата да управлява, ако не е в коалиция с ДПС. Набийте си го в *** кратуни или след 5-ти октомври ще ви го набият Тиквата и Местан ухилени на среща, стиснали си ръцете създавайки управленска коалиция.Такъв е живота, драги българи- коварен!

4

Анонимен

преди 9 години

Отвчера насам, кабинетът 'Орешарски' е правителство (в оставка) на ГЕРБ и ДПС. Така че те са отговорни за всички зулуми на този кабинет, извършени след 24.07 - заеми, нови дългове, актуализации и т.н. И ако досега отговорността беше на мафията БСП+ДПС, то всяка нова подобна кражба си е чиста отговорност на престъпната клика ГЕРБ+ДПС

3

реалист

преди 9 години

Крайно време е ДПС да остане само спомен, неприятен спомен! Ще напомня, че съществуването на тази партия нарушава Конституцията и нарушава незнам колко държавни закони! Митологемата "Права и свободи" отдавна е изтъркана, никой не им нарушава ни права, ни свободи, напротив това е една шайка мошеници и богаташи, използвайки малцинствата, а и прокарвайки чужди интересе! Крайно време е другите партии да се обединят и да изхвърлят това зловредно недоразумение от властта!!!!!

2

бат мичка

преди 9 години

От сега нататък следя много внимателно всеки ход на Бойко Борисов! Ако посмее да направи коалиция с ДПС това е равносилно на самоубийство и изчезване на неговата партия по примера на НДСВ. Дано му е останало малко акъл в главата - единствения му правилен ход е да стои встрани от ДПС и да не се хваща на един "кючек" със тях! Само така ще спечели уважение от малкото останали българи в тая държава. Иначе отива на бунището като Станишо и Сидера.

1

диянaбaд вaтерполо

преди 9 години

Кaкво знaчение имa дaли ще ти с3 нaложи дa се коaлирaш с ДПСТи днес зaяви своятя готовност дa го нaпрaвишБойко от днес си политически труп и цялaтa обрязaнa шaйкa около теб, a пaпaгaлите, които глaсувaт зa теб излезнaйa нaй голените ибрици !