19

АНТИМУТРА

преди 9 години

БРАВО ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!ИЗТРЕПЕТЕ ГИ ВСИЧКИТЕ ТЕРОРИСТИ КОМУНИСТИ В ЛУГАНСКА И ДОНЕЦКА ОБЛАСТ!

18

Анонимен

преди 9 години

Ей, ама тази Украйна много силна бе! Цяла Русия воюва срещу нея, а тя самичка пак мачка ли мачка!

17

Анонимен

преди 9 години

От 180 американски съветници двама вече са в небитието!Както казват в американските филми: Добре дошли в ада!

16

Анонимен

преди 9 години

ПОЗДРАВ НА ТОДОР ХРИСТОВ ОТ ЛИСИЧАНСК!!!!!!!!!!

15

ОФ

преди 9 години

до neno: внасям малка поправка - 1600 убити за периода 09 - 14 юли.

14

Анонимен

преди 9 години

Даже вече се збнае номера на установката, истреляла ракетата. Командира на звеното и личния състав обслужвал установката са прибрани от укрсаинските спецслужби веднага след случката. А Яйценук напусна парада за да избегне съда в Хага. Порошенко ще го отнесе, вероятно. Той ще плаща и неустойките, и дълга по руския газ.

13

:)

преди 9 години

-Как се лови Киевска лисица?-Правиш чувал в Лисичанск и тя сама влиза в него!

12

Анонимен

преди 9 години

За цивилизованмия свят главорези са тези, които свалят цивилни самолети. А се оказа че украински военни са свалили И ТОЗИ. Днес трябва да дадат новините.

11

Анонимен

преди 9 години

До украинецОтхвърлянето на Русия като цивилизация и култура е характерно за западната култура която иска ресурсите на територията на която живеят тези славянски племена. Всички исторически събития произтичат от този факт!Друго НЯМА!

10

ukrainec

преди 9 години

До славянин Ти бъркаш фашаги с опълченци--фашагите са главорезите-опълченци-а армията на Украина са добрите-така е за цивилизованият свят !

9

стар въпрос

преди 9 години

Аз пак да питам:Къде? Къде са снимките и филмчетата със радостното освободено население?

8

Анонимен

преди 9 години

*** що не напишеш една статия, че украинските военни са си признали че са свалили боинга при учение?

7

ухааааа

преди 9 години

До ukrainecАбе вие още бягайте и дезертирайте от армията с кафяви ***,пък чакайте опълченците да "свършат"....Смешници--те затова даже и поляците не ви обичат и ви наричат колибари......

6

украинец

преди 9 години

Отхвърлянето на Русия като цивилизация и култура е характерно за много народи в Централна и Източна Европа, които са били многократно подлагани на системни опити за подчинение и асимилация от страна на Руската империя. Тези народи не само са били многократно разделяни, окупирани, малтретирани, но са били правени и многолетни опити за тяхната културна и етническа асимилация във великодържавните проекти на Петербург и Москва.

5

Анонимен

преди 9 години

До НагоренПопокатепетълЯ да видим колко време ще го задържат :)ДНА и ЛНА минаха в партизански стил война и на АТО му са преброени дните.

4

ukrainec

преди 9 години

До Язък за тях... Със свършването на опълченците ще свършат и чувалите-няма опълченец ( главорез), няма чувал !

3

Анонимен

преди 9 години

До НагоренПопокатепетълто метър по метър, ден за ден парите свършиха и Киевското правителство падна.Запада е на бунт заради мобилизацията.А изтекоха документи с доста стресиращи числа като загуба от страна на киевските военни.До два месеца картинката ше е бой пред Киев!

2

Язък за тях...

преди 9 години

Това е следващият "чувал" в който украинската армия попадна.И тея хорица ще отидат зян на ***.Не разбраха ли че опълченците,постоянно им правят такива чували.Това е шестият от началото.В предишните пет никой не остана жив.

Метър по метър, стъпка по стъпка, победата все повече се приближава, а територията на руските окупатори намалява. И така до последния милиметър украинска земя! До ръба на руската граница!