84

Анонимен

преди 9 години

Украйна почна да се превръща в поредния "Виетнам" за краварите .Толкова ли са *** ,като си мислят че Русия ще остави своите руснацив Украйна да бъдат изклани от киевските фашисти .

83

до 119

преди 9 години

Аз съм съгласен с 113.

82

киро

преди 9 години

САЩ имали доказателство? Истинските доказателства за нрава на САЩ имат сърбите и много други народи по света.

81

Анонимен

преди 9 години

DO 113/ nesam saglasen s tebe priyateliu.ne barkay politicite s naroda - vij za primer BALGARIYA.obiknoveniyat amerikanec e normalen srednostatisticheski chovek kato vsichki ostanali po sveta.te nyamat vina za glupostite koyto varshat politicite im.

80

Мамунио

преди 9 години

Кога финансираха и въоръжаваха сирийските ислямисти никой не каза нищо,а сега когато леко се пообъркаха плановете и измислената държава Украйна върви стръмно към разпад-рев до небето.Като са такива ербапи защо не вземат да идат лично там и да се бият с рашите?

79

по грешка

преди 9 години

Боингът е бил свален "по грешка" с ракета 9М38М1 от 156-ти зенитен ракетен полк на Украйна. По време на учения, в района на Зарощенское. ЗРК "Бук-М1" е трябвало тренировъчно да се цели в украински Су-25. По случайност траекториите на Боинга и на Су-25 съвпаднали, сливайки се на екрана в една голяма точка. Когато има схождане на целите на един азимут, системата за съпровождане автоматично се пренастройва за водене на целта с по-голяма площ, т.е. към Боинга. Бил е произведен "несанкциониран" запуск на ракетата.

78

Анонимен

преди 9 години

krizata v razuznavaneto na USA e mnogo seriozna i postavyat politicite si v mnogo glupavi situacii(ne che sa mnogo umni).

77

Пентагона

преди 9 години

Имаме доказателства за химическите оръжия на Саддам, обаче толкова добре ги е скрил, че вече 10 години не можем да ги намерим, този човек беше един съвременен Худини.

76

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Пак ли не сте на работа бе, червени мушмороци.Висите по форумите,като луканки на сарък, а нормалните хора да ви плащат разноските.Дърво требе за вази.

75

Император

преди 9 години

има само една Империя и докъдето е стигнала е установявала закон, ред, култура, администрация. и днес се движим по техни пътища. ТОВА е имперско поведение а не ограбване и избиване на невинни хора. Господ вижда и ще ги затрие тези.

74

Разни мисли

преди 9 години

Да, дааа! Така е! И един мармот завива шоколади...

73

ддд

преди 9 години

струва ми се ,че единия товаренн автомобил е налитнал на другия. струва ми се само маи

72

Анонимен

преди 9 години

"Двама висши представители на Пентагона, пожелали анонимност, твърдят, че руснаците са засилили военното си присъствие на границата с Украйна от 12 000 войници миналата седмица на 15 000 сега."A на мене двама висши представители от администрацията на Обама, разбира се пожелали да останат анонимни, ми казаха, че всичко е постановка, организирана съвместно от Киев и ЦРУ. Абе това ли са ви доказателствата бе? По-зле сте от кварталните клюкарки.

71

Анонимен

преди 9 години

САЩ - обстрелва половината свят !...а може да се снимате на морето с военните им кораби като фон. честито

70

Анонимен

преди 9 години

Nai golemite prestupnizi, kradzi, ubiizi sa zaminali nawremeto za Amerika.Zatova mantaliteta na Amerika e takuv.

69

Анонимен

преди 9 години

Лъжа за ***..

68

Анонимен

преди 9 години

96 това мокрите сънища на един рашист ли са

67

до 95

преди 9 години

95--прави ни впечатление,че трябва да се върнеш в първи клас.Тежко ще му е на чичко Сорос с такива "професори" като теб.Язък за паричките му.

66

Анонимен

преди 9 години

Те и за самолета имаха неуспорими доказателства, но още не сме ги видели. О да, Ирак има оръжия за масово поразяване, да знаете....

65

Анонимен

преди 9 години

Последната Империя на земята се разпада бавно и мъчително докато на края не се върне рам ит където започна от Московското княжество , прави лу ви впечатление , че в Европа само Русия владее чубди земи осраналите страни са си в историческите си границиЗатова Шотландия,С.Ирландия,Уелс искат да се откъснат от "Русия".Баските и те искат да се отцепят от "Русия".