44

АТАКИСТ

преди 9 години

АЗ НЕ ИСКАМ МОЯТА РОДИНА ДА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ КОРУМПИРАНИ ПОДАНИЦИ НА САЩ И ИЗРАЕЛ! НЕ ИСКАМ ГЕРБ, РБ, ДПС, БСП, ББЦ, ВМРО И НФСБ!!!ИСКАМ ИСТИНСКИ РОДОЛЮБЦИ, КОИТО ЩЕ СЕ ОПЪЛЧАТ НА РОБСТВОТО, КОЕТО НИ НАЛАГАТ ЛИБЕРАЛИТЕ!!!ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ, ДОЛНИ ГЕРБАДЖИИ!!!

43

чичо киро

преди 9 години

питам се вярно ли има още луди където ще гладуват за Герб

42

0т 43

преди 9 години

До Ф.С.ВЦелогодишна е работата, обаче ставаш НЕЧОВЕК накрая!Съгласен съм с теб!

41

Анонимен

преди 9 години

не може да има смирение след като се гласи да управлява друга олигархична партия на гърба на бедния и ограбен българин от 24 годишния криминален преход народе събуди се стига сме се били като вода у брег

40

Дойн

преди 9 години

За какво достойнство на Парламента може да се говори, след като в него депутати са хора с присъда!? И то кой го говори... то и безочието трябва да има граници!

39

DDD

преди 9 години

До АнонименДай и на мен да броя миди за 600 лева бре ! То акъл не се иска за пъдар/пазвантин...Ошамариш няколко пияни тийнчета и те ти 300 евро.

38

Ф.С.В

преди 9 години

До 43 И като свърши сезона ?---пак без работа- това ти обяснявам ама ти май не може да разбереш смисъла)

37

анонимен

преди 9 години

Тия за *** ли ни вземат.Смирение,но точно като смирението през изминалата година-само мръсотиики,мутренски номерца ,лъжи и задкулисие.Нали това научихме от Герб,това и ще правим.Вие на това ни научихте другарю Цветанов-никаква държавност и мутренски битки,е и оттук нататък така ще оцеляваме- добри ученици сме.

36

Анонимен

преди 9 години

До Ф.С.ВИма работа!Аз работя на Морето пазач по 15 часа всеки ден за 600 лева!Много работа - малко пари!Геноцид!

35

Ф.С.В

преди 9 години

Още преди 25 г беше планирано - да ни управляват такива политици- беше планирано бг народът да потъне в мизерия и да изчезне като народ- сега уви след 25 г виждаме истината-- грозна гола и бедна - най нещастното и гладно племе на Планетата сме ние- няма друг народ кито да живее на такъв стандарт с такива мизерни заплащания и липса на работа - понеже работата в Бг е сезонна - само когато има европари -тогава крадците наемат хорица за работа-

34

Анонимен

преди 9 години

ЛОШОТО Е ЧЕ ПАК ЩЕ ДОЙДАТ ТИЯ *** ОТ ГЕРБ И ЗАПОЧВА СТАРАТА ПЕСЕН НА НОВ ГЛАС

33

Никой

преди 9 години

в Народното събрание няма достойнство, никой! Всички се изплюха върху надписа над входа "Съединението прави силата". Нямате място там, всичките.

32

Анонимен

преди 9 години

Цветанов зове за смирение-доброто ченге!Познайте кой ще е лошото ченге?!

31

Мимоза

преди 9 години

Не мога да повярвам! Кой зове за смирение!!! Като ги гледам цяла година колко са смирени в ГЕРБ и как дисциплинирано и отговорно си ходеха на работа, чак се чудя: Да не би аз да съм живяла в друга държава през това време? Няма толкова нагъл човек като този!

30

Цецо Мирянина

преди 9 години

Най-достойно и най-смирено е да си вземеш шест апартамента за сметка на държавата. Имате късмет, че не съм алчен и недостоен. И като такъв скромен мирянин бих искал да ви благодаря за придобитите апартаменти и за вашето търпение при управлението ми. Дерзайте. Търпете.

29

анонимен

преди 9 години

Цветанов, точно ти ли, за достойнства имаш претенции ? Къде бяха твоите достойнства когато съда те осъди и вместо да се отеглиш почтено и достойно се развяваше с нагла усмивка и с това си поведение показа на хората"МОЖЕ ДА СЪМ ПРЕСТЪПНИК,НО СЪМ БЕЗНАКАЗАН"

28

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е да си внесем прокурори и съдии от Франция.Те дадоха под съд един бивш президент,а нашите не могат да осъдят един крадлив фискултурник с доказани престъпления.

27

книжовник

преди 9 години

"Любимите" ми думи са "впредвид" и "напредвид" , визирам 28 (кутевски ). Научи български език,неграмотнико, и тогава ако искаш пак раздавай *** коментари, но поне го прави книжовно.

26

bratya Grim

преди 9 години

Dokato takiva mrasnici se razhojdat svobodno che i naglo razdavat'saveti-JALNA I MAYKA NA BULGARIA!!! ***!!!!

25

В ЗАТВОРА

преди 9 години

МУ Е МЯСТОТО НА ТОЯ ***