29

до 38

преди 9 години

Ти какво предлагаш .....да ни ги раздаде!! Ей завистта нЕма граници.Сигурно като се сетиш и за млр.-те на Гейтс и те облива пот.СТЕГАИТЕ КОЛАНИТЕ,ВАДЕТЕ МАСТТА ОТ МАЗИТЕ.........ИДЕ БАТ БОЙКО.............това ви чака

28

Българин

преди 9 години

Педеракцията упорито и безнадеждно си го слага от мазните антибългари- комно- турците и трие неудобните им, но истински коментари!Пожелавам им да гният в Ада... и да вечерят там със сърпа и ***!АМИН!!!

27

ПЕНСИЯ 100 ЛВ

преди 9 години

Милия Кутев!! "Просълзих" като го гледах:)))) Впрочем................наясно ли е целокупния български народ , че ФИРМАТА НА "СЪПРУГАТА" МУ Е ЕДНА ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ФИРМИ ИЗНОСИТЕЛКИ НА ТОК??????? ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ????????

26

Анонимен

преди 9 години

Бве рабфака кутев с тия цайси на ентелиген ли ми се прай? Жалка ***,

25

Анонимен

преди 9 години

Антъни жутем.

24

анонимен

преди 9 години

Напълно си прав Кутев.Никакви компромиси.Още в самото начало на мандата направихте компромис и се съгласихте с предложението на ДПС-Пеевски с което си навлякохте гнева на хората,но определенно Орешарски за тази една година свърши добра работа------резерва от 3.8млрд вече е над 8млрд.,майчинството беше вдигнато,възраста за пенсиониране замразена,пенсиите и заплатите бяха увеличени,дадохте и коледни добавки,това са сухите факти.Бат Бойко за 3 години освен че опоска резерва не даде и 1лв увеличение

23

жулиен

преди 9 години

Той затова е по-пич от боко,защото е хем умен,хем професионалист,хем куражлия,хем не му пука какво мисли боко за управлението му през- тази една година.Беше успешно управление.Жожетата изконсумираха толкоз много пари за яловите си разходки,поне да не бяха харчили тези пари,да изчакат спокойно,кога г-н Орешарски ще прецени да си иде и те да празнуват-създадоха толкова главоболия на софиянци.

22

позитански

преди 9 години

Ами, като е било толкова ужасно да управлявате със свирепата мафия на престъпника Доган, агент и функционер на ДС, защо не се отказахте, когато разбрахте, че е ужасно да се управлява с тях? Защо бе, др. Кутев? Защото трябваше да крадете, нали? А ти защо предпочете да живееш в такъв ужас бе, наглецо?

21

888888

преди 9 години

Със кое се справи Орешарски??

20

миро

преди 9 години

кой ми *** у гащите

19

Анонимен

преди 9 години

Търсиш ли си жена Антъни?

18

Винету

преди 9 години

Така мислиш ти и още няколко ***. А ние мислим, че изобщо не се справи и слугуваше на мафията.

17

Анонимен

преди 9 години

Кутевчо,на конгреса ви или както там му казвате да вземете пак да се прекръстите-партия Южен поток.

16

Анонимен

преди 9 години

Справил се е !Като бастиса държавата в името на партията! Всъщност, къде се скри Станишко ?

15

Умник

преди 9 години

Кутев, как е? Ама честно...

14

Анонимен

преди 9 години

Кутев,Кутев,бедний Кутев....Защо лидерът ви избяга като др,ГДимитров след септемврийското въстание?Осиротяхте бедний ми Кутев.....Вашето поражение е като това на Бразилия..сега хващайте влака за Москва.

13

Анонимен

преди 9 години

Я някой от троловете на убавеца да каже какво кърка тоя,та говори такива глупости?!

12

витанов

преди 9 години

Кутрев , ти *** мръсно , където казваше , че Перник само ги позалюлало малко от заметресението , ти ли бе червай ?

11

24291

преди 9 години

Опорников с кое се е справил пацо не разбрах. Финансист бил - с колко увеличи дълга и кой нормален човек почувства нещо по-добро. Само на думи сте добри, и на опорни точки, а за следващите след вас наисина ще са разочаровани, като видят какви сте ги надробили.

10

от редактор

преди 9 години

заначи искам да чета коментари приятни за ушенцето ми иначе премахвам а да ви видя сега