66

Анонимен

преди 9 години

И аз не се радвам,че месеци наред едни *** трамбоваха по жълтите павета и викаха КОЙ,КОЙ,КОЙ,а сега разочаровани ще разберат,че отново си се прегърнал с Делян Пеевски,което не е изненада за човек като теб без морал и пред вид миналото ти, си е съвсем в реда на нещата.

65

Анонимен

преди 9 години

Дaно не ни очaквa Укрaйнa. Борисов не случaйно беше еднa седмицa в СAЩ

64

до печур

преди 9 години

Всичко вече е измислено и уговорено от Aмерикa и Брюксел , Мутрaтa ще е премиер с пълно мнозинство.Честит 4-годишен глaден мaндaт бългaри.

63

ОТ72

преди 9 години

Аз ти слжих плюс "човеко", радвай се

62

Не се рaдвaм

преди 9 години

Не знaм дaли имa умен и рaзумен бългaрин дa се рaдвa! Нa кaкво дa се рaдвa , че държaвaтa остaвa нa aвтопилот ли , нa товa че бъдещето е неясно или по - лошо , че се връщa отново диктaторa от Бaнкя ?!Докъде стигнaхме , дa ни упрaвлявaт необрaзовaни мутри от годините нa рекетa и рaзгрaбвaнето нa Бългaрия от тях!!

61

печур

преди 9 години

този сикаджия нали уж го изгонихме, какво прави пак тук? ясно е, че ББ ще управлява, за това е необходимо сериозно фалшифициране на следващите избори, ако не беше трагично, щеше да е интересно за гледане.

60

katia

преди 9 години

Hahahahaha....dokazatelstvoto za moite dumi si tochno ti "72"

59

До71

преди 9 години

Ама овца ,нямаш ли КИРИЛИЦА

58

katia

преди 9 години

Ot komentarite tuk razbiram che po razlichnite forumi ima samo neveji draskachi. S KAKVO SE "OSRA" EDINSTVENOTO RABOTESTO PRAVITELSTVO? Glupav do vezumie narod sme ....

57

от извънземните

преди 9 години

Абе ,ко ше кажите , че звездитее ми го говорят,че жена ша се появи на хоризонта ,да не би да е Мая Манолова..и тя разбираш ли ще оправи всичко..

56

Анонимен

преди 9 години

На 05.10. тоя *** ще гледа като Тодор Живков на 10- ти ноември..))

55

калинко

преди 9 години

Такива хора като нострадамуса от банкя не могат да се радват на красивия жест на г-нОрешарски,който доказа,че професионалиста може макар и за една година управление да не да харчи,а да пълни държавния резерв,да взема заеми при два пъти по-ниска лихва,да подпомага бедните ,пенсионерите, учените,макар и с малко,но от сърце и забележете,без да произнесе нито един път думите-АЗ,АЗ ДАВАМ,АЗ ПЛАЩАМ, схващате ли каква огромна е разликата в интелекта между самозванкото и ерудитка.Мисли народе.

54

Анонимен

преди 9 години

Боце ,бягай във посолството на сащ да ти дадът списъка с новия кабинет

53

КОМИСИЯ АНТИБОЙКО

преди 9 години

не е банкински шоп а личния РОМ-*** на Ердоган

52

КОМИСИЯТА АНТИБОЙКО

преди 9 години

Можеш бате да и се зарадваш... Просто застани пред НС и се ГРЪМНИ!!! Така и нас ще зарадваш!

51

антитиква

преди 9 години

Аз пък още се радвам на твоята оставка, банкянски шопе...

50

анонимен

преди 9 години

БОРИСОВ ДА СИ ВЗИМА БАГАЖА И ДА СИ ЗАМИНАВА ЗА САЩ.БЪЛГАРИНА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ТЪРПИ ТАКИВА ПРОСТАЦИ.ДА ОТИВА НЕГОВАТА СИ ДЪЩЕРЯ ДА ЗАРОБВА С 12 МИЛИАРДА ДОЛАРА.НЯМА ДА ТЪРПИМ БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА ДА СТРАДАТ ЗА СМЕТКА НА НЕГОВОТО ДЕТЕ.МАРШ ОТ БЪЛГАРИЯ ПРОДАНИКО.СРАМ СИ ЗА БЪЛГАРСКИЯ РОД ЗА СЕМЕЙСТВОТО СИ И ЗА ЦРУ.

49

Анонимен

преди 9 години

Виждам гражданска война на хоризонта........

48

анонимен

преди 9 години

2008 8,3822009 7,6732010 6,0122011 4,9992012 6,0812013 4,6802014 ЧОБАНОВ,КЪДЕ ВИДЯ ,ЧЕ ИМА 8,000 ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ!като нямате пари да покриете парите в Здравната каса,образование и........други

47

Анонимен

преди 9 години

Боцко го чакат павета,сърдечна криза и дай Боже инфарк та *** , неговата мама бандитска.Да има късмет да вземе пак властта и .............олеле