137

още

преди 10 години

"Цивилизован свят" - страните от НАТО и другите купувачи на оръжие произведено в Сащ."Страни от 3-я свят" - купувачи на оръжие произведено в Русия."Ос на злото" - страни които Сащ ги е страх да нападнат, но не ги е страх да ги манипулират."Алтернативна гледна точка" - преразказ на новините от CNN

136

още

преди 10 години

"Борба за демокрация" - безотговорно бобардиране на суверенни страни от Пентагона."Свобода на словото" - монопол на Сащ върху истината в крайната инстанция."Свободна търговия" - продажба на различни продукти за $ по цени определени от американските борси."Глобализация" - върховенство на Сащ над ООН."Права на човека" права на еврееите."Тоталитаризъм" - отричане на правото на Сащ безнаказано да се занимава с тероризъм.

135

това спомняте ли си

преди 10 години

"Свобода" - правото на Сащ безнаказано да се занимава с тероризъм."Демокрация" - натрапване на президентите на Сащ и други страни лица, изгодни на американското еврейско лоби."Демократически морал" - 30 сребърника, смятани в $ по днешния курс."Демократическа революция" - държавен преврат организиран от ЦРУ."Общочовешки ценности" - $$$..."Тероризъм" - въоръжено съпротивление против робските окови на Сащ.....

134

аз

преди 10 години

хахахах войната щяла да се прехвърли в Южна Русия:)))) и като започнели да снабдяват американците да снабдяват украинците с дронове... и Москва ще бъде превзета много филми гледат някои хора тук:))))))))да не говорим, че даже не знаят за какво служат дроновете:)))

133

Пук

преди 10 години

Айде и аз да се зачудя. Защо Милошевич бе съден за геноцид срещу косовските сепаратисти, че и САЩ решиха да им помагат ?

132

Анонимен

преди 10 години

Абе аз друго са чудя... ако *** по турската ни граница решат, че искат да се отделят и си направят така референдум и тн. пак ли ще бъдат "бойци за свобода" като тия проруски въшки? Или тогава ще е различно ( не знам как нали ) ?

131

1313

преди 10 години

Скоро украинците ще вдигнат и последния си самолет! :)

130

Анонимен

преди 10 години

До vargТи моето момче имаш осрта нужда от лоботомия.

129

Анонимен

преди 10 години

До морскиПокажи ми откъде имаш тази информация, че са избити стотици в източна украйна. Тия цивилни избитите ги слушам от началото на конфликта.

128

Анонимен

преди 10 години

Вчера Путин е събрал Съвета по безопасноста, и е казал че опасност за суверинитета на Русия няма, но много бързо и адекватно ще реагира на всяка провокация как страната. Както виждаме, не говори празни приказки.

127

морски

преди 10 години

Рано или късно киевските фашисти ще си платят за стотиците избити цивилни в източна Украйна.Тепърва се започва.

126

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТе пък руснаците не близват грам алкохол съм чувал.

125

Анонимен

преди 10 години

До Див аграрТи май забравяш че руснаците също са били в Афганистан. Скоро се биха и с Грузия. Сега направо се натресоха в Украйна. Като искат да си мерят *** Америка и Русия да се бият на тяхна територия и да си съсипват собствените държави.

124

Анонимен

преди 10 години

Като се има предвид, че украинците почти нямат обучени пилоти и че половината от обучените са алкхолици, няма да се учудя и сами да са се забили в земята. Не им е нужно сваляне.

123

Анонимен

преди 10 години

Авторите, СУ-25 не е изтребител - поправете си заглавието и не манипулирайте аудиторията.

122

до 141

преди 10 години

Някой съмнявал ли се е! Хамериканците не само знаят за това, а най-вероятно те са го поръчали!

121

браво

преди 10 години

До АнонименВсички нормални и мислещи хора знаят това,проблема е че такива мнения не стигат до хората на запад там има тотална цензура...........

120

Анонимен

преди 10 години

Не е и чак толкова трудно. Тези самолети летят с по-ниски скорости на малка височина (иначе няма как да осигурят наземна поддръжка на своите сили), и ако пилотите им не са добре тренирани (а те най-вероятно не са, защото и украинците нямат пари за адекватен нальот и обучение) поразяването им не е толкова невероятно.

119

Анонимен

преди 10 години

Известният разследващ журналист от САЩ Робърт Пери разкри, че разполага с информация, според която малайзийският самолет е бил свален от украинската армия и САЩ знаят това."Данните, които аз получих от източник, снабдявал ме с коректна информация при подобни случаи в миналото, е, че американското разузнаване разполага с подробни сателитни снимки за ракетната батарея, която вероятно е възпроизвела съдбоносния изстрел. Оказва се обаче, че тази батарея е била под контрола на украинските правителствени войски, твърди Робърт Пери в consortiumnews.

118

Анонимен

преди 10 години

Су -25 не е изтребител, а щурмовик! - свалени са защото са летели ниско за да атакуват позиции на опълчението ... Няма нищо общо с пътническия самолет на височина 10 километра, за който има обосновани предположения, че свалянето му е дело на украинката армия, поне според снимки на американски спътници. Хайде по-сериозно.