137

още

преди 9 години

"Цивилизован свят" - страните от НАТО и другите купувачи на оръжие произведено в Сащ."Страни от 3-я свят" - купувачи на оръжие произведено в Русия."Ос на злото" - страни които Сащ ги е страх да нападнат, но не ги е страх да ги манипулират."Алтернативна гледна точка" - преразказ на новините от CNN

136

още

преди 9 години

"Борба за демокрация" - безотговорно бобардиране на суверенни страни от Пентагона."Свобода на словото" - монопол на Сащ върху истината в крайната инстанция."Свободна търговия" - продажба на различни продукти за $ по цени определени от американските борси."Глобализация" - върховенство на Сащ над ООН."Права на човека" права на еврееите."Тоталитаризъм" - отричане на правото на Сащ безнаказано да се занимава с тероризъм.

135

това спомняте ли си

преди 9 години

"Свобода" - правото на Сащ безнаказано да се занимава с тероризъм."Демокрация" - натрапване на президентите на Сащ и други страни лица, изгодни на американското еврейско лоби."Демократически морал" - 30 сребърника, смятани в $ по днешния курс."Демократическа революция" - държавен преврат организиран от ЦРУ."Общочовешки ценности" - $$$..."Тероризъм" - въоръжено съпротивление против робските окови на Сащ.....

134

аз

преди 9 години

хахахах войната щяла да се прехвърли в Южна Русия:)))) и като започнели да снабдяват американците да снабдяват украинците с дронове... и Москва ще бъде превзета много филми гледат някои хора тук:))))))))да не говорим, че даже не знаят за какво служат дроновете:)))

133

Пук

преди 9 години

Айде и аз да се зачудя. Защо Милошевич бе съден за геноцид срещу косовските сепаратисти, че и САЩ решиха да им помагат ?

132

Анонимен

преди 9 години

Абе аз друго са чудя... ако *** по турската ни граница решат, че искат да се отделят и си направят така референдум и тн. пак ли ще бъдат "бойци за свобода" като тия проруски въшки? Или тогава ще е различно ( не знам как нали ) ?

131

1313

преди 9 години

Скоро украинците ще вдигнат и последния си самолет! :)

130

Анонимен

преди 9 години

До vargТи моето момче имаш осрта нужда от лоботомия.

129

Анонимен

преди 9 години

До морскиПокажи ми откъде имаш тази информация, че са избити стотици в източна украйна. Тия цивилни избитите ги слушам от началото на конфликта.

128

Анонимен

преди 9 години

Вчера Путин е събрал Съвета по безопасноста, и е казал че опасност за суверинитета на Русия няма, но много бързо и адекватно ще реагира на всяка провокация как страната. Както виждаме, не говори празни приказки.

127

морски

преди 9 години

Рано или късно киевските фашисти ще си платят за стотиците избити цивилни в източна Украйна.Тепърва се започва.

126

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТе пък руснаците не близват грам алкохол съм чувал.

125

Анонимен

преди 9 години

До Див аграрТи май забравяш че руснаците също са били в Афганистан. Скоро се биха и с Грузия. Сега направо се натресоха в Украйна. Като искат да си мерят *** Америка и Русия да се бият на тяхна територия и да си съсипват собствените държави.

124

Анонимен

преди 9 години

Като се има предвид, че украинците почти нямат обучени пилоти и че половината от обучените са алкхолици, няма да се учудя и сами да са се забили в земята. Не им е нужно сваляне.

123

Анонимен

преди 9 години

Авторите, СУ-25 не е изтребител - поправете си заглавието и не манипулирайте аудиторията.

122

до 141

преди 9 години

Някой съмнявал ли се е! Хамериканците не само знаят за това, а най-вероятно те са го поръчали!

121

браво

преди 9 години

До АнонименВсички нормални и мислещи хора знаят това,проблема е че такива мнения не стигат до хората на запад там има тотална цензура...........

120

Анонимен

преди 9 години

Не е и чак толкова трудно. Тези самолети летят с по-ниски скорости на малка височина (иначе няма как да осигурят наземна поддръжка на своите сили), и ако пилотите им не са добре тренирани (а те най-вероятно не са, защото и украинците нямат пари за адекватен нальот и обучение) поразяването им не е толкова невероятно.

119

Анонимен

преди 9 години

Известният разследващ журналист от САЩ Робърт Пери разкри, че разполага с информация, според която малайзийският самолет е бил свален от украинската армия и САЩ знаят това."Данните, които аз получих от източник, снабдявал ме с коректна информация при подобни случаи в миналото, е, че американското разузнаване разполага с подробни сателитни снимки за ракетната батарея, която вероятно е възпроизвела съдбоносния изстрел. Оказва се обаче, че тази батарея е била под контрола на украинските правителствени войски, твърди Робърт Пери в consortiumnews.

118

Анонимен

преди 9 години

Су -25 не е изтребител, а щурмовик! - свалени са защото са летели ниско за да атакуват позиции на опълчението ... Няма нищо общо с пътническия самолет на височина 10 километра, за който има обосновани предположения, че свалянето му е дело на украинката армия, поне според снимки на американски спътници. Хайде по-сериозно.