76

Анонимен

преди 9 години

русия си го нахендри много яко с украйна,по лошо от афганистан

75

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТебе май наистина са те излъгали......

74

сион

преди 9 години

Натуралните руснаци не са олигарси.Справката сочи,че във всеки "руски" олигарх,тече еврейска кръв.Не казвам,че всичките им еврей са лоши.Даже сред тях има много голями патриоти.Но при мангизлиите няма изключение.

73

въпрос

преди 9 години

Руснаците ли бутнаха кулите в Ню Йорк?

72

se

преди 9 години

Фашистката хунта на Киев е виновна за това което се случи!Те започнаха военна офанзива срещу един народ който просто иска да живее по добре.Но заедно с лицемерите от Европа и САЩ киевската хунта реши да убива и да сее геноцид в най руската част на Украйна.

71

Анонимен

преди 9 години

КРАЯ НА РЕПТИЛИТЕ СЕ ВИЖДА,ГУЩЕРИТЕ ЩЕ БЪДАТ СВАЛЕНИ ОТ ТРОНА,ТОВА СА ПОСЛЕДНИ МЪКИ НА РЕПТЕЛОИДИТЕ ДА СЕ ЗАДЪРЖАТ НА ТРОНА,СЛЕД ТЯХ ЩЕ ИМА САМО МИР,МЯСТОТО НА ГУЩЕРА Е ПОД ЗЕМЯТА

70

кога

преди 9 години

До АнонименКогато се обадиш с телеграма от обама.

69

Анонимен

преди 9 години

руските терористи не са допуснали международни наблюдатели до сваления самолет. ракетната установка е изтеглена на руска територия.изчезват и определени отломки от самолета.за катин лъгаха 50 години,за южнокорейския самолет лъгаха 20 години,колко ще лъжат за този. негодници и мерзавци

68

Анонимен

преди 9 години

ВЛИЗАМЕ В ЕВРАЗИЯ И ЩЕ ПОТЕЧЕ ЕВТИН ГАЗ ЗА БЪЛГАРИЯ,БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е СВЪРЗАНО С ЕВРАЗИЯ,ГАЗ ЗА БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛО И ПАК ЩЕ ИМА.НИЕ СЪЩО ИМАМЕ ГОЛЕМИ НАХОДИЩА НА ГАЗ,ЩЕ ГО ДОБИВАМЕ СЪС РУСКИ КОМПАНИИ

67

Анонимен

преди 9 години

Аз питам,защо другарите Обама,Меркел и сие защитават олигарсите на Украйна и ги използват като маши в ръцете си за свои интереси.Да ги бяха тикнали в затвора,като са такива радетели на правдата.Ринат Ахметов се е заринал с пари,но за него вратите са отворени и не го питат откъде ги е гепил за да си купи най-скъпото жилище в Лондонн.Но той е наш човек,свързан *** швейцарски,австрийски,лихтенщайнски и незнамквиси айнски фирми.Коломойски и Боголюбов са най-богатите евреи в Украйна,ако се сещаш

66

АТАКИСТ

преди 9 години

до 95А когато има такива като теб, които не казват откъде аджеба да си доставим друг газ, ще сме на т'ва дередже. От Норвегия ли искаш тръба? Германците са ***, нали?Затова разичтат на газта на Русия?

65

Анонимен

преди 9 години

89Ще ти напомня, че само САЩ ни бомбардира и уби хиляди българи.В следващите 70 години и сега това продължава и видимо това ти харесва!Русия ли нападна САЩ, или САЩ напада Русия, чрез продажниците в Украйна?Нещата са ясни, видими.Нищо не може да оправдае грабителските изнудвачески действия на САЩ спряма Европа, Русия и света.Справка - Виетнам, Корея, Лаос Камбоджа, Апрабските страни, Африканските, Иран, Афганистан.Ако не си в час, много си изостанал.Пиши мемоари на баба си.

64

Анонимен

преди 9 години

ВСИЧКО КОЕТО ДНЕС ЗАПАДА ОГРАБВА Е ПОСТРОЕНО ОТ РУСИЯ,ВСИЧКО,САЩ ЗАСЛУЖАВАТ САМО БОМБИ,КАКВО СА ИЗГРАДИЛИ САЩ ВЪВ ЕВРОПА ? НИЩОО,КАКВА РАБОТА ИМАТ ТЕ ТУК?

63

АТАКИСТ

преди 9 години

до 85Василче, те затова ли всичките руснаци закупили апартаментите край черноморието ни са на някой си човек в политическия елит, защото имат няколко стотин хиляди евро? ТЪЙЙЙЙЙ ШЙЙЙ ТЯ!

62

Анонимен

преди 9 години

До 73Елементарно е да се броят трупове!Става въпрос за морал! Едни хора са нарочно задушени и ликвидирани в едно затворено помещение и"цивилизацията" го отмина безмълвно?Кой запали войната в Украйна - ЕС под натиска на САЩ!Кой не уведоми, че има действия опасни за гражданската авиация?Украйна!Трагедия е и когато умират хора.Мери с различен аршин- едното е наказуемо, другото - не!Не приемам тон на главорез, който оневинява съзнателни убийства!Фашизъм е това!

61

ukrainec

преди 9 години

До Анонимен Руски престапления през 20-21 век- Избиване на 22 хиляди поляци -1940 г.; Потопяване на кораба "Густлов" със 10 хиляди жени и деца през 1945 г. ; Свалянето на кореъският самолет през 1983 г.-и много други-2014-свалянето на малоазииският самолет в Донецк-очакваите още !

60

marce

преди 9 години

ti ce,si roden potomstven *** bg -niama samnenie.golemi bg razbiraci.jiveete loso-malko pari,a golemi pretenziii

59

АТАКИСТ

преди 9 години

Като се заговорихме за зверове уместно е да кажа, че Путин е по-голям звяр и от Хитлер и Сталин взети заедно! Просто ги убива с димпломатичен стил и спокойствие всички западни ***.Най-големият!

58

АТАКИСТ

преди 9 години

до 79 ВасилчоТова нямаше нужда да го казваш.Всички те знаем!

57

Какво показва видеот

преди 9 години

Има видео, очевидците също твърдят - Самолетът преди да падние е кръжал. От видеото ясно се вижда, как самолетът ляга по корем и избухва. От друга страна, много части от самолета са се откъснали още във въздуха и освен падащете части, много тела са падали от високо, изхвърчали от самолета. Вероятно предната част на самолета е оцеляла и пилотите са се мъчели да кацнат. Това са само догадки според видеото. Интересни са сателитните снимки като най-достоверно.