38

Цццццц

преди 9 години

Пък в ДНЕВНИК дават видео на московчанин,каращ БМВ и мачкащ садистично един пенсионер,направил му забележка.Цццццццц,каква страна огромная и какъв народ.Руска душа...

37

ИСТИНАТА

преди 9 години

Е една - на западните лицемери не може да се има доверие!!! Не заемам ничия страна, НО Запада подскокоросваше абдалите в Урайна, 4е като се присъединят към ЕС и реки от мед и масло ще шурнат из Украйна! Къде е сега запада, къде е 'мощната' и 'непобедима' американска армия на4ело с Рамбо да иде и да защити Украйна?! Целта е една - териториялна и пазарна експанзия на ЕС, а какво ще става с украинците по време на бунтовете - Ха...ами то това си е тяхно гайле, нали така?!?!

36

grrr8

преди 9 години

до40 Още тази година К-то от Брикс ще задми щатите като водеща икономика от ковто зависи половин Европа, а другта половина зависи от газа и петрола на Р-то, какви ги бълнуваш?Само *** може да играе по свирката на щатите и англия срещу себе си, познай кой ***.

35

52-Лъжи си,но гледай

преди 9 години

Милиони БЪЛГАРИ са в САЩ и Западна Европа,в путинова русия?Само 52-НЕГЛУПАК?

34

grrr8

преди 9 години

тролтовете бранник нагорния отново налазиха че и плюсове си бият от проксита смешни лапетии

33

Брaнник

преди 9 години

Немa смисъл дa се говори зa гнуснaтa рускa пропaгaндa, Бог ВИЖДA! Требвa сaмо дa ги псувaме по нaй- вулгaрен нaчин, зa руските лъжливи пумитa и товa е мaлкa обидa!

32

До 40

преди 9 години

Слушай бе ***, ама ти наистина ли си мислиш, че си добре, защото си от някакъв златен милярд? Ти си по-добре от руснак например???? Или не си добре, или действително виждаш само до носа си. Ти знаеш ли че в Русия безработицата е 3%, а средната работна заплата е 1000 евро? Заблудени, зомбирани мозъци!

31

qwer

преди 9 години

Ей болшевики, само такива статии ви останаха да налазвате скоро и те ще секнат ,поправяйте си чинията и марш в путата Русия гамени, там ви чака *** Путин да ви разпредели из тайгатаче пустеела нещо, мръсни и долни червени ***.

30

изрод

преди 9 години

До НагоренПопокатепетъл-къде се отрака така бе пичага--в *** на посолството ли--вониш бе соросоидче..!!!

29

Анонимен

преди 9 години

Етническо прочистване и геноцид над руснаците от страна на украинците и НАТО.

28

ОБЕКТИВНО ПОГЛЕДНАТО

преди 9 години

От статията разбирам, че "украинските власти" и "проруските сепаратисти" са обстрелвали това село заедно ??!! Много странно! Браво на журналиста !

27

до 34

преди 9 години

Руски ЛЪЖЕЦ,шест са бре Вова.

26

Брaнник

преди 9 години

Мръснa, долнa рускa сгaн!

25

До 33 псаки

преди 9 години

Знаеш ли откога ги имат? Днес честват 700 години откакто светията им Сергей Радонежки е помогнал в Куликовската битка и се отърсват от татаро-монголското иго. Та най-малко оттогава. Не говоря за преди робството им. *** чети история и се учи, май не си ходил на училище. Затова ще сме на тоя хал, защото дават акъл и коментират хора, които нищо не четът, а само слушат брътвежи по новините без да си размърдат мозъците.

24

Това е то

преди 9 години

Вова,ВОДКА,война.

Истината за руската пропаганда60-те големи лъжи на руската пропагандна машина:examiner/list/russia-s-top-20-lies-about-ukraineexaminer/list/russia-s-top-20-lies-about-ukraineexaminer/list/russia-s-top-60-lies-about-ukraine

22

Анонимен

преди 9 години

do 32 Marsk!Dokato nese izmete Adolfskata ***, tiq dva bratski naroda oshte dosta shte radvat Sirjdiiskata Oligarhiq.....

Речник на руската форумна ***:Терорист убива невинен:-Не е вярно, лъжа е-Неволна грешка.Украинец убива невинен:-Убийци!Терористи свалят украински хеликоптер:-Ето това е силата на руската армия!Украинци свалят терористи:-Фашистите пак нападнаха беззащитния народ!Путин се изказва за тежкото положение:-Лидерът мисли за хората си.Западни медии разкриват руската пропаганда:-Тези западняци *** пак лъжат!Щом Русия направи нещо:-Велико!Щом западът направи нещо:-Фашисти, убийци

20

До Найденов

преди 9 години

А какво да прави? Като хамериканците така са ги стиснали за топките, че гък не могат да кажат. Даже и баба Меркел. Нея не знам за какво са я хванали, ама да си се оправя. То се видя днес, БРИКС, половината от населението на земята все пак събраха сили и им се опълчиха. За сега леко, по-нататък - да му мислят. Китаеца днес им го каза - мирът е многополяре. Това е! обамката сега да си иде там на островите, да си яде бананите.

19

Анонимен

преди 9 години

до 24 я виж това pbs.twimg/media/BshTAIbCMAA0uzR.jpg и пак си помисли дали хунтата щади мирните граждани.