80

Аз

преди 10 години

Не разбирам защо БНБ не следва процедурата по закон и първо не даде шанс на акционерите да подпомогнат банката? На какво основание нарушава закона? Очевидно човекът си иска това право. Защо не му го дава, а се говори за държавна подкрепа?

79

Анонимен

преди 10 години

До-вииж-да-нее! До-вииж-да-нее! Бегай при Моллов.

78

АНТИМУТРА

преди 10 години

Късно е вече за изявления!!! :DЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ИЗГОРЕ :D ЯСНО СЕ ОБЯВИ, ЧЕ БАНКАТА ПРЕМИНАВА В НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ И АКО НЕЩО ОСТАНЕ СЛЕД КАТО СЕ ПЛАТЯТ ВСИЧКИ ДЪЛГОВЕ ТО Е ЗА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ :D АКО ОСТАНЕ ДЕ :D

77

ИСТИНАТА

преди 10 години

До 86НАИСТИНА Е ФАКТ ТОЗИ РАЗГОВОР! ВЕЖДИ ГО СПОДЕЛИ С УМИЛЕНИЕ И БЛАГОДАРНОСТ КЪМ БОЙКО. С НАСЪЛЗЕНИ ОЧИ. И СЕ РАЗКАЙВА ЗА ДУМИТЕ СИ ЧЕ Е МИСЛЕЛ АКО НЕ МУ ВЪРНАТ ПАРИТЕ ДА ГО ВЗЕМЕ С НЕГО В ОТВЪДНОТО. КОРЕСПОНДЕНЦИЯТА Я ИМА В 4 ДРУГИ САЙТА,ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТУК ПРАВИЛАТА СА ЧЕ Е ЗАБРАНЕНО ДА СЕ СЛАГАТ ЛИНКОВЕ НА ДРУГИ САЙТОВЕ. ИНАЧЕ БИХТЕ Я ПРОЧЕЛИ КАКТО АЗ И МНОГО ДРУГИ!

76

П.Петров

преди 10 години

Склонен съм да повярвам на Василев. На Фона на глупостите и противоречията, които ръсят Искров, Йовчев и пасивността на Цацаров(все политически назначени лица), думите на Василев са логически свързани и обосновани.Сред длъжниците на КТБ има лица, които целят да фалират банката, това е ясно и това вероятно е кръга около Доган и по-специално Пеевски.После Станишев и Орешарски ще разправят, че свършил страхът и политическия рекет над бизнеса! Хахаха!

75

Иван

преди 10 години

До смяна на мнениетодиалог- В.Рашидов -"Бойко как така днес решихте само до 100 000 евро да са гарантирани,а с моите 2 млн. и 200 хил. евро какво ще стане? Казах ти че ако изгоря с тези пари ще си сложа край на живота,но се замислям да не взема някои с мен натам- Искров,Орешарски и .......теб например"Б.Борисов-"Вежди не се нервирай,всичко е под контрол,твоите са гарантирани ако и 100 млн. евро да са- ГАРАНТИРАНИ Са разбираш ли"В.Рашидов-"Поклон Бойко,успокои ме,целувам ти ръка"

74

АНТИ

преди 10 години

До СТРАНДЖАТАчети внимателно:"На ход не са политиците, а акционерите"Когато дойдат Пиночетовци на ход - тогава се оправят нещата!

73

смяна на мнението

преди 10 години

Онзи ден Бойко Борисов поиска оставките и ареста на Орешарски и финансовия му министър, днес след консултативния съвет ухилено, рече, че бил доволен от тях. След консултативния съвет стана ясно, че с КТБ ще се действа по настоящия закон за банките с гарантирани 100 000 евро.Веждито при това положение изгоря, освен ако Бойко Методиев Борисов не е направил всичко възможно да му оправи кинтите.

72

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

Не мога да проумея, защо тия три милиарда и половина лева - се определят като лоши кредити... - според мен са много добри даже... - особено, ако си взел някой и друг милион, който не се налага да го връщаш...

71

ИСТИНАТА

преди 10 години

По повод изявлението на Иван Костов, че: Одитът в КТБ е опорочен от прокуратурата, бившият вътрешен министър Богомил Бонев коментира: Иване, кажи си! Колко загуби? Връзките ти с Цв.В. са известни отдавна. Не прави мечешка услуга сега. Одитът беше длъжен да отчете, че в прокуратурата са иззети документи, включително кредитни досиета. И затова има опис в КТБ. Който не е прочетен от одиторите на БНБ.Но ти си само лаборант, що ли питам.

70

Даниел

преди 10 години

Хубаво сте си обрали банката, ама що на наш гръб, бе?

69

Емил

преди 10 години

А, нас кой ще ни подкрепи, като трябва да плащаме сега и загубите на банката?

68

ад

преди 10 години

Източиха банката и сега държава ще налива пари . Тези хора са за убиване плащаме данъци да издържаме некадърници да ни крадат. Бъргарио, Българио няма управия. Народа изнемогва с ниски доходи те с две шепи крадат и няма осъдени и няма да има всички в едно гърне ***.

67

Стефан

преди 10 години

Така става, когато се заиграваш с крадливи политици

66

глас

преди 10 години

Този и Пеевски са лешояди гнусни алчни и ненаситни

65

Анонимен

преди 10 години

Нещо Искров, *** и техните еничари се умълчаха. А цацаров елегантно предаде ортаците си от следствието дето правиха претърсвания и изземвания.Май вече имаме сделка.Искров, кажи си, ще ти олекне.

64

)....1997

преди 10 години

Човека взе парите, каза чакай малко, хвана самолета... куче влачи рейс. Източена банка.. хм. БСП е на власт... хм. Като едно време хм..

63

Ива

преди 10 години

Дано си прав, Василев.

62

Анонимен

преди 10 години

До Анонименза съжаление нямаме друг избор

61

Мария

преди 10 години

Тъжно е, че чакаме на тези, които унищожиха банката, сега да я съживят.