80

Аз

преди 9 години

Не разбирам защо БНБ не следва процедурата по закон и първо не даде шанс на акционерите да подпомогнат банката? На какво основание нарушава закона? Очевидно човекът си иска това право. Защо не му го дава, а се говори за държавна подкрепа?

79

Анонимен

преди 9 години

До-вииж-да-нее! До-вииж-да-нее! Бегай при Моллов.

78

АНТИМУТРА

преди 9 години

Късно е вече за изявления!!! :DЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ИЗГОРЕ :D ЯСНО СЕ ОБЯВИ, ЧЕ БАНКАТА ПРЕМИНАВА В НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ И АКО НЕЩО ОСТАНЕ СЛЕД КАТО СЕ ПЛАТЯТ ВСИЧКИ ДЪЛГОВЕ ТО Е ЗА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ :D АКО ОСТАНЕ ДЕ :D

77

ИСТИНАТА

преди 9 години

До 86НАИСТИНА Е ФАКТ ТОЗИ РАЗГОВОР! ВЕЖДИ ГО СПОДЕЛИ С УМИЛЕНИЕ И БЛАГОДАРНОСТ КЪМ БОЙКО. С НАСЪЛЗЕНИ ОЧИ. И СЕ РАЗКАЙВА ЗА ДУМИТЕ СИ ЧЕ Е МИСЛЕЛ АКО НЕ МУ ВЪРНАТ ПАРИТЕ ДА ГО ВЗЕМЕ С НЕГО В ОТВЪДНОТО. КОРЕСПОНДЕНЦИЯТА Я ИМА В 4 ДРУГИ САЙТА,ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТУК ПРАВИЛАТА СА ЧЕ Е ЗАБРАНЕНО ДА СЕ СЛАГАТ ЛИНКОВЕ НА ДРУГИ САЙТОВЕ. ИНАЧЕ БИХТЕ Я ПРОЧЕЛИ КАКТО АЗ И МНОГО ДРУГИ!

76

П.Петров

преди 9 години

Склонен съм да повярвам на Василев. На Фона на глупостите и противоречията, които ръсят Искров, Йовчев и пасивността на Цацаров(все политически назначени лица), думите на Василев са логически свързани и обосновани.Сред длъжниците на КТБ има лица, които целят да фалират банката, това е ясно и това вероятно е кръга около Доган и по-специално Пеевски.После Станишев и Орешарски ще разправят, че свършил страхът и политическия рекет над бизнеса! Хахаха!

75

Иван

преди 9 години

До смяна на мнениетодиалог- В.Рашидов -"Бойко как така днес решихте само до 100 000 евро да са гарантирани,а с моите 2 млн. и 200 хил. евро какво ще стане? Казах ти че ако изгоря с тези пари ще си сложа край на живота,но се замислям да не взема някои с мен натам- Искров,Орешарски и .......теб например"Б.Борисов-"Вежди не се нервирай,всичко е под контрол,твоите са гарантирани ако и 100 млн. евро да са- ГАРАНТИРАНИ Са разбираш ли"В.Рашидов-"Поклон Бойко,успокои ме,целувам ти ръка"

74

АНТИ

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАчети внимателно:"На ход не са политиците, а акционерите"Когато дойдат Пиночетовци на ход - тогава се оправят нещата!

73

смяна на мнението

преди 9 години

Онзи ден Бойко Борисов поиска оставките и ареста на Орешарски и финансовия му министър, днес след консултативния съвет ухилено, рече, че бил доволен от тях. След консултативния съвет стана ясно, че с КТБ ще се действа по настоящия закон за банките с гарантирани 100 000 евро.Веждито при това положение изгоря, освен ако Бойко Методиев Борисов не е направил всичко възможно да му оправи кинтите.

72

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Не мога да проумея, защо тия три милиарда и половина лева - се определят като лоши кредити... - според мен са много добри даже... - особено, ако си взел някой и друг милион, който не се налага да го връщаш...

71

ИСТИНАТА

преди 9 години

По повод изявлението на Иван Костов, че: Одитът в КТБ е опорочен от прокуратурата, бившият вътрешен министър Богомил Бонев коментира: Иване, кажи си! Колко загуби? Връзките ти с Цв.В. са известни отдавна. Не прави мечешка услуга сега. Одитът беше длъжен да отчете, че в прокуратурата са иззети документи, включително кредитни досиета. И затова има опис в КТБ. Който не е прочетен от одиторите на БНБ.Но ти си само лаборант, що ли питам.

70

Даниел

преди 9 години

Хубаво сте си обрали банката, ама що на наш гръб, бе?

69

Емил

преди 9 години

А, нас кой ще ни подкрепи, като трябва да плащаме сега и загубите на банката?

68

ад

преди 9 години

Източиха банката и сега държава ще налива пари . Тези хора са за убиване плащаме данъци да издържаме некадърници да ни крадат. Бъргарио, Българио няма управия. Народа изнемогва с ниски доходи те с две шепи крадат и няма осъдени и няма да има всички в едно гърне ***.

67

Стефан

преди 9 години

Така става, когато се заиграваш с крадливи политици

66

глас

преди 9 години

Този и Пеевски са лешояди гнусни алчни и ненаситни

65

Анонимен

преди 9 години

Нещо Искров, *** и техните еничари се умълчаха. А цацаров елегантно предаде ортаците си от следствието дето правиха претърсвания и изземвания.Май вече имаме сделка.Искров, кажи си, ще ти олекне.

64

)....1997

преди 9 години

Човека взе парите, каза чакай малко, хвана самолета... куче влачи рейс. Източена банка.. хм. БСП е на власт... хм. Като едно време хм..

63

Ива

преди 9 години

Дано си прав, Василев.

62

Анонимен

преди 9 години

До Анонименза съжаление нямаме друг избор

61

Мария

преди 9 години

Тъжно е, че чакаме на тези, които унищожиха банката, сега да я съживят.