36

Анонимен

преди 9 години

Да не стане като с детската песничка?

35

Акушер-Гинеколог

преди 9 години

Всички комунисти са правени в ***! Със изгнило семе...

34

Бй иван

преди 9 години

На всякъде пише че КНДР е на финал, само тук във вашия сайт са на осминафинал ?

33

Анонимен

преди 9 години

не е случаен избора на страните противници на С. Корея от пропагандата.Те ядоха яко бой от Португалия на миналото световно,7-1 мисля че завърши.

32

Анонимен

преди 9 години

:D :D :D E т'ва там е пълен филм

31

ined

преди 9 години

Научил си е урока Ким Чен Ун - вместо харчи маса пари за участие както беше в Южна Африка и после като го изложат да се налага да вкарва футболистите в концлагери за да си вземат поука, сега нито пари харчи а виртуалните му футболисти ще стигнат го което той каже място - даже могат да станат и шампиони.

30

ДАЛИ Е ТАКА.....

преди 9 години

То това хубаво...посмяхме се и видяхме доста остроумни коментари......но--въпрос----а ние откъде да сме сигурни,че наистина е имало такава новина в С.Корея???? Кой може да докаже че такава новина наистина е имало??? Имайки предвид как работи пропагандата и постоянното "заяждане" с С.К. нещо май новината ще излезе партенка....Не че защитавам С.Корея.....но силно ме озадачава как се появи в тубата този клип????????????????????

29

Анонимен

преди 9 години

След като бяха първата страна в света изпратила успешно човек на Слънцето (в тъмната част на денонощието :D) нормално е и да спечелят световното през 2014 ;)

28

.

преди 9 години

Business insider провергаха тази информация! Видеото е монтаж!

27

Анонимен

преди 9 години

Антикомунистче, комунизЪмът в Северна Корея е изолирано явление. Съвременна Русия няма нищо общо с комунизма, набий си го в главата. Основните опоненти на управляващата партия са именно комунистите. Опоненти, разбираш ли? Как тогава може да твърдиш, че Русия е комунистическа страна, щом компартията там е в опозиция? И другата разлика - със съвременна Русия може да имаш всякакви търговски, икономически и социални взаимоотношения. В СССР не беше така. Правете разлика.

26

Анонимен

преди 9 години

Е а нашата пропаганда? Обаче нашите са много много по-хитри, те смесват лъжата с истината и са непоклатими

25

АНТИМУТРА

преди 9 години

ЩОМ КИМ ЧЕН ГРУХИЛДА ГО Е КАЗАЛ ЗНАЧИ Е ИСТИНА!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDD

24

Румбо

преди 9 години

Какво представлява С.Корея е ясно.Обаче такава калпава пропаганда не говори добре за авторите!Спомнете си клипчето с песента "*** Америка" уж изпълнявана от детски хор!Всички телевизии гръмнаха с бомбастичната новина,ама после друго се оказа-на детенце бащата купил меченце!Гледайте клипа от "Господари на ефира" с истинския превод,има го в нета.

23

Анонимен

преди 9 години

Защо до 89 бе ***. Та нали сега точно ни управляват комунисти. Как иначе ще живееш толкова мизерно. Станишев да не е демократ случайно.

22

АТАКИСТ

преди 9 години

Ако това е истина, тоя Ким Чен Ун го признавам за баш комунистическия лидер...номер 1 завинаги в цялата история на човечеството!

21

Антикомунист

преди 9 години

Като гледате тая комунистическа новина си направете преценка и колко са истина драсканиците на русофилската *** за военната и икономическа мощ на руската ***

20

st

преди 9 години

Na finala zadaljitelno sas North Korea ehheheehhehehehe

19

Анонимен

преди 9 години

Жалката ви свинска *** от Раша може да си направи един мач със Северна Корея поне да си вържат гащите с репортажа и да кажат че са играли на финал.

18

Anonimen

преди 9 години

Мисля че Корейците имат шанс на финала,Ама и новинити от България не могат да не ни радват,250.000 нови работни места за 6 месеца, пълна победа над *** престъпност за няма и осем месеца, увеличени пенсии, стабилна банкова система, край на полицейщината, и рекета към бизнеса, Да живее другаря Хер Сер Стан, БСП и ДПСУраааааааа

17

Антикомунист

преди 9 години

И на мене така anonym