159

аз

преди 9 години

Тази нещастна женица.Колко много падна нивото на жените в политиката.Пак се сетих за гълъбицата на доктор Щтросмайер.

158

Анонимен

преди 9 години

Как ще стане това,бе Мая.С ежедневната смяна на нови костюмчета и с шибучица ли.Защото с манипулациите и превратите май няма да е особено успешно.Наивниците даже между пенсионерите се свършиха вече.Обещахте им 3-5лв.,но и тях намалихте.Досвидяха ви се.За сметка на това,не спряхте да крадете,а удара ви с КТБ е нескопосно отмъщение за Южен поток.Толкова сте уплашени,че дори и ДС не може да ви реанимира.Чака ви детектора на лъжата,но този път ще е истински,защото съдът няма да може да го манипулира

157

съсел за кокошка

преди 9 години

Тази квачка е поотблъскваща и от СерГея! Ако стане лидер на БСП, със сигурност ще загубят и следващите девет изборни кампании!

156

Анонимен

преди 9 години

Гладна бесепарска кокошка...победа сънува.Няма победа вече - червените пенсии измират от единия край и електоратът се топи.

155

Мен

преди 9 години

Тия замислят нов "Костинброд". Отсега още. Иначе нямат шанс.

154

se

преди 9 години

Най правилното е БСП да се саморазпусне!Защо ?! Защото това е партията която чрез мръсни хватки разграби България през прехода и позволи на Костовистите и Герберите да я довършат.Пред очите си виждах как се разграбват и съсипват заводи,производство само и само да се появи поредния червен ,син или герберски олигарх.В основата на провал у нас в прехода е БСП а следващите след тях са лешоядите и хиените на Костов и Борисов.Реално няма лява партия у нас защитаваща работника,роба,лошия материал.

153

Анонимен

преди 9 години

Манолова,Манолова вземете се закрийте,това е най-доброто което ще направите.

152

Анонимен

преди 9 години

След Костинбродската Епопея , сега какво ли ще сътворите , по пътя на "победата" ?

151

Хаус

преди 9 години

На някои жени климакса идва доста рано и винаги ненавреме.

150

слдкфй

преди 9 години

!00% ще стане така! Противна лелка като теб няма как да не се справи! Да не говорим пък, че половин Кюстендил те е миналПачавра!

149

Анонимен

преди 9 години

Прав си иване 205 същото казва и министъра на войната.

148

КНСБ

преди 9 години

Тая изобщо не е в състояние да вдигне рейтинга на БСП,напротив - тя ще я дозакопае! И закъде се стяга,след като нанесе толкова вреда на партията и последователите й?! Нима някой ще иска да стои под едно знаме с жената -фабрикант на лъжи и измишльотини?! Тя може да бъде ръководител на коя да е партия за лъжи и слухове,но не и народен водач! Който иска да си я избира!Аман от апаратчици! Вече е истина,че за да сме добре БСП трябва да е вън от властта !

147

bb

преди 9 години

аууууууууууууууу,тази кльощава мекица много се е размечтала!!!......да,ама не.нима тази забрави противопоставянето,лъжите и манията на всяка цена власт...костин брод..измамата със която се качи на този стол ,като награда за свършеното....борбата със една личност,навсяка цена да го унищожи,а не да спаси добрите българи от мизерия...и много такива действия за пъкъла!!...апропо...много те моля, мая общата не се мяркай повече пред погледите на политиците и си отиди на село да търсиш яйца под кокошки

146

ИВАН

преди 9 години

МНОГО СА КРИТИКАРИТЕ НА МАЯ МАНОЛОВА...НО МАЛКО ИМАТ НЕЙНИТЕ ЗНАНИЯ И ВЪЗМОЖНОСТИ .. НЕЙНИТЕ ВИЖДАНИЯ ЗА БСП СА РАЗУМНИ И ПРАГМАТИЧНИ..... ТЯ Е СМЕЛ И ТАКТИЧЕН ВОДАЧ НА БСП...

145

ЦВЕТА

преди 9 години

Дрън-дрън !Тая освен да плещи глупости,за друго не става !

144

оптимист

преди 9 години

Майче ти си надеждата, че скоро бсп няма да съществува и ще се обединиш с кунева да съберете по един файтон народни избраници.

143

анонимен

преди 9 години

Как? Ти закопа БСП, кокошко проскубана! Закопа и България, заедно със Серж и Моника!

142

N

преди 9 години

Мая, мечти мечти. Не си поляризираща личност, създаде много скандали, хората не ти вярват. Ти живееш в друг свят. Аз виждам само един от спряганите който им шанс да направи нещо, Георги Кадиев, вие в БСП-то не го обичате много.

141

Богдан

преди 9 години

Манолова,тези които гласуват за БСП не са във Facebook,sori..фал старт

140

Анонимен

преди 9 години

Всъщност новината е особено радваща. Тая омразна комунистическа кощрамба е възможно най-подходяща за лидер на БСП. Хем олицетворява перфектно същността на партията, хем ще е най-сигурния гарант, че много малко комунистически *** ще влязат в парламента.