13

Анонимен

преди 9 години

cuba i nicaragua sa nesto kato crim i doneck

12

анонимен

преди 9 години

"Умните и интелигентните" в България ,които са на път да я доразсипят не искат и да чуят за Русия.А те в момента оформят "общественото" мнение.Ако не си съгласен с тях си *** и необразован.А сноби в България бол,няма значение дали мислиш или не важното е да си с модерните на деня.Затова и сме на това положение,а по големи сноби от българските журналисти има ли-те въобще журналисти ли са?

11

Марто

преди 9 години

Хаха егати дразнителя е тоя Путин, само си представете черното човече как седи и се почесва умно по главата хаха

10

Луканов

преди 9 години

Русия ще опрощава дългове след като България и опрости милионите които Русия и дължеше ще е така. Или забравихте вече това?

9

до 1

преди 9 години

Напротив,бягат си към САЩ с лодки и никой не ги спира!Който бегал,бегал!Между другото,Русия опрости дълг от ...32 млрд на Куба!Но нашите "медии" никъде не го отбелязват,или просто между другото!А виж,за гей-парада и присъствието на английския и щатския посланици дълги и напоителни статии!Както и да е!:)

8

шпигел

преди 9 години

До шпаген - това пък са такива световни глупости - ала селянина Хрущов

7

шпаген

преди 9 години

показателна снимка за това че реалносттите в света са кардинално променени от куба и никарагуа секунди са достатъчни на руските ракети да поздравят с мегатонни салюти и територия на сащ

6

Анонимен

преди 9 години

Една руска базичка в Куба как ли ще им се отрази на америте? - просто ей така за баланс и "защита на руските интереси в региона " по американската терминология :)

5

Анонимен

преди 9 години

Намирисва на война ребята, ВВ ходи из бившите си военни бази и укрепва позициите на бившия СССР от времето на Студената война. Европа почва да отсвирва САЩ заради шпионския скандал и на хората все по трудно можеш да им кажеш, че чичо Сам мисли само доброто. Германия въобще започна арести на заподозряни в шпионаж. Създават се съюзи с цел противодействие на американците да се бъркат навсякъде и да налагат ембарго на който си искат. Дълга на САЩ расте ли расте и само война ще го спре ама на хората

4

анонимен

преди 9 години

А защо не пишете,че Русия опрощава 30 млр на Куба.Това защо го забравяте,пише го във Вести,а вие мълчите.Е ще се надяваме някой ден нашите "нови приятели" да ни опростят някой и друг милиард.

3

Анонимен

преди 9 години

По-добре руснакът да ти помогне с добива на петрол, ще ти изгради мрежата и всичко започва, а американецът ще те бомбардира и после ще докара пиявиците си да смучат твоите ресурси.

2

Анонимен

преди 9 години

putin ima plan, koito striktno spazva. opitva se da vleze v iujna amerika, ama tam sa malko zigani i 6te go izpolzvat i ritnat.

1

КуРти

преди 9 години

Ква мъка бе брачед, пак не четеш м/у редовете. Тая визита показва, че Русия пак започва да си засилва влиянието в района/не, че са го отслабвали много/ под носа на пиндосите, само наивниците и глупаците може да вярват, че руснаците няма да вземат ответни мерки в отговор на събитията в Украйна.