10

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

До Здравей, чаденце!Аха Лукашенко е последния пич в Европа ! Цялата европейска корпокрация е под пряката диктатура на финансовите анархисти.

9

Златен рог

преди 9 години

До info.Остай момичето да си изкарва прехраната.

8

Анонимен

преди 9 години

Тия от БиБиСи, за пореден път се убеждавам, че са ***, иначе наглост не им липсва. Ако в САЩ и ЕС, не признаели за честно нещо, значи то не било честно - ами, че те точно са еталон за измама.Лукашенко "в една лодка със Запада" намерил бил общ език с бенедровците:) ***, Лукашенко не призна влизането на Крим в Русия, не защото е в една лодка със запада или харесва майданистите (бендеровците в Беларус избиха най-много хора през ВСВ) просто се страхува, че и в Беларус има много руснаци.

7

ha ha

преди 9 години

ВУВУЗЕЛА

6

Здравей, чаденце!

преди 9 години

Лукашенко е пич!

5

Анонимен

преди 9 години

"За Запада и за Евросъюза в частност би било по-продуктивно "да взаимодейства с по-прагматичната част на беларуската бюрокрация и по този начин да влияе върху държавната политика", добавя Уилсън."Сиреч да се подкупи по-продажната част от белоруската бюрокрация. Лукашенко се оказа костелив орех, дай да намерим по-чупливи. И направо си казва, че иска да влияе върху държавната политика на независима страна. Как им се граби на някои западняци, чак *** от нетърпение!

4

Тихомир Томов

преди 9 години

Така написана тази статия дава стотици асоциации и гледни точки - накратко нищо не се разбира . В Беларус няма кражби на ДДС и автомобили . Не се продават наркотици т.е. нямат си цар Кировци , братя , крокодили , Маджовци и др. Храните са от времената когато имаше у нас БДС . Аз съм бил там и не е толкова страшно колкото го описват юдейските вестници . Между другото честит ви " ЧИСТ " българин -новия шеф на БЕХ др. Коен !

3

Анонимен

преди 9 години

До АнонименА ти бегай у Харлем и на майдана при бръснатите глави...

2

Кончита Вурст

преди 9 години

Тоя Лукашенко изобщо не ми е готин, не е никакъв европеец! Много от европейците ги намирам за големи сладури, а тоя, дето го сложиха за украински премиер, също е голям сладур, направо си го обичкам!

1

Турчин

преди 9 години

Гледах в един турски сайт. Покойния Уго Чавес пред Фокс Нюз. В Иран убивали хора, Ахмадинежат отричал Холокоста. Журналистката пита Чавес 'видяхте ли какво казва Ахмадинежат за Холокоста'. Чавес й отговори 'видяхте ли изнасилените иракчанки, видяхте ли Афганистан, видяхте ли избитите червенокожи в Америка' Поклон пред паметта на Чавес. Не защитавам Лукашенко но и '' демократите '' - масоните не са стока.