42

Анонимен

преди 9 години

ИНТЕРЕСНО МИ Е ТЕЗИ, КОИТО ТАКА УСЪРДНО ПЛЮЯТ ПО ГЕРМАНЦИТЕ, КАКВИ КОЛИ КАРАТ? ВЕРОЯТНО РУСКИ ЛАДИ ИЛИ ИНДИЙСКИ ТАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

41

циника

преди 9 години

41, по-спокойно, какво съм виновен, че германците не са такива каквито ви се представят от клищетата за великите феърплей играчи:)). И да, Бекенбауер го каза в интервю. Няма причина да бъде разследван, тъй като той не е казвал, че са му приели офертата, а и винаги може да се измъкне и да каже, че е говорил с неофициални лица. Да не говорим, че срещу един от любимците на УЕФА - Байерн няма как да започне каквото и да било производство.

40

До 40

преди 9 години

До Анонимен ВМЕСТО ДА СЕ ПРАВИШ НА ВЕЛИК МИСЛИТЕЛ СИ ЗАДАЙ ВЪПРОСА ЗАЩО ПОБЕЖДАВАТ? ВСЯКА ЕДНА ДЪРЖАВА, ПЪЛНА С МЪРЗЕЛИВЦИ МОЖЕ ДА СЕ ПОУЧИ ОТ ТЯХ!!!!! ДИСЦИПЛИНА, СЪЗНАНИЕ, РАБОТА В ЕКИП, ПРЕЦИЗНОСТ - ТОВА СА ОСНОВИТЕ НА ВСЯКА ПОБЕДА! И МНОГО, МНОГО, МНОГО РАБОТА!!!!!! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ В БГ ВИЖДАМЕ УТАЙКАТА НА ТОВА ОБЩЕСТВО, КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ НЕЩО ДРУГО! НО НА 20 МЛН. ТРЯБВА ДА ИМА И ТАКИВА! ЗА БРАЗИЛСКИТЕ НИКАК НЕ МИ Е ЖАЛ!!!! ДО ПОБЕДА НЕ СЕ СТИГА С КЪЛЧЕНИЯ И ШАРЕНИ ДРЕШКИ!!!!

39

с.до 38

преди 9 години

Ами специално ВСВ е разпалена съвместно от Сталин и Хитлер,а при първата нещата са малко по-различни!Айде да попрочетеш малко повече по въпроса,че се излагаш!:)

38

Анонимен

преди 9 години

Германците не страдат от чувство за величиие именно и затова са 1 -чувство за величие имат други а на земята няма по-големи джентълмени именно от немците!!! а за завистливите и елементарни хорица естествено те не са добри!

37

Анонимен

преди 9 години

Най-ме впечатли снимка 9 и ще кажа защо. Забележете как феновете на двата отбора са един до друг и съжителстват мирно и тихо. Това да се случи на българското първенство, вече да има няколко трупа! А тук германеца се радва, бразилците до него тъгуват, но никой не посяга към други със злоба и агресия. Ето това прави тези фенове велики! А, не резултатът! Този път късметът беше на страната на Германия, преди това Бразилия триумфира... не това е важното, а човешкото отношение.

36

с.

преди 9 години

До циникаАбе ти си страшен ***!Бекенбауер бил признал еди какво си!Демек си е признал,че са уговаряли резултат на полувремето!:)А Шюрле и Кроос са малки хора,ама в някой друг живот или в кухата ти лейка!Няма да вкара за страната си на полуфинал щото не знам какво си!Според тебе тия играчи колко полуфинала ще имат в кариерите си!?И колко шанса ще имат да вкарат на световно!?Като ти чета простотиите си мисля,че си *** с мазохистични наклонности!:)

35

darcas

преди 9 години

Бразилия си получи заслуженото. След втория гол бразилците спряха да играят, но германците - не. Има едно правило в боя - който удря пръв, удря два пъти. Така че за Бразилия тия 7 гола са и малко. Само след такъв резил може да започне истинска промяна в отбора на селесао и той да започне да играе онзи футбол, с който всички знаят тази страна. А не непрекъснато да се пробутват в националния маркетингови продукти вместо играчи.

34

циника

преди 9 години

36, глупости, ти си ориенталец който се радва на европейския си паспорт като туземец на стъклено топче, показано му от бледоликия:))) В същото време европейците те гледат като натрапник, който е седнал на масата им, а когато са в добро разположение на духа те наблюдават като музейно-етнографска рядкост;)

33

циника

преди 9 години

34, знаем, че е по-лесно империалистите да ги обичаш. Дори и да ти го начукват...сигурен съм, че на такива като теб им става хубаво от това и резултатът е ездна голяма любов към тях:))психоанализата отдавна е намерила ключа на подобна любов;)

32

Анонимен

преди 9 години

Много ще ревът немците на финала, ама много!!

31

Анонимен

преди 9 години

абсолютон подарена победа на Бразилциет над хърватсака при реален равени абсолютно подарен равен при над Мексик при реална загуба.реалните победите в грлупата са мексико и хървтасак, бразилия трябваше да отпадне.После Чили игра несравниом по-добре и по-постоянно но нямаше късмет. този мач се реши изцяло от късемтаС колумбия се получи нервен мач на решен от Неймар - ако него го нямаше Бразилия падаше.Е - сега неймар го нямаше а със късмета и съдиите бяха дотук.

30

Анонимен

преди 9 години

До 24 Аз съм част от тази Европа, като манталитет, а имам и паспорт на европейски гражданин. А ти ако си ментално ***, комунист, азиат или нещо друго, си е твоя работа.

29

циника

преди 9 години

И да, Кроос и Шурле показаха, че са малки хора, защото естествената човешка реакция, когато види паднал е да спре да удря. Междувпрочем пред 4-5 години Байерн бяха разпиляни на Ноу Камп от Барселона - 0:4 още през първото полувреме. второто полувреме голове нямаше и чмачът се доиграваше. Бекенлбауер призна година-две по-късно, че лично е помолил ръководството на Барселона да не вкарват повече. Ето затова говорим - когато са наковалня германците се молят,в обратния случай разстрелват...

28

с.

преди 9 години

До циникаАма ти империалистите ли мразиш!?:)))Ясно!

27

Анонимен

преди 9 години

финала ще е еврпейски германия - Холандия е се игаре на полупразен стадион.Мачът за третото място АРжентина ще го спечели. и ще избухне революция при която ще свалят Дилма Русеф.

26

с.

преди 9 години

До циникаГерманците не са южен отбор с присъщите за тези нации огромни емоции и не мисля,че е сериозно да очакваш,че толкова организиран и дисциплиниран отбор ще се поддаде на душевни бодежи и ще се издън величествено!При всички положения се очертава велик финал и определено се радвам,че *** няма да са част от него!Някак си предпочитам да гледам играчи като Клозе и Робен вместо изрусени и симулиращи *** като Неймар!Снощи между другото пак се пробваха с кални номерца ама не върза!:)

25

циника

преди 9 години

28, хайде стига вече с тия клишета за "избутаните до полуфинала" бразилци, а?! На четвъртфинала счупиха грюбначен прешлен на най-добрлия им играч без да има картон и да има след това наказание.Ако ги бяха бутали дали съдията щеше да покаже картон на Тиаго Силва - другия най-добър и да го лиши от участие на полуфинала.Просто и ти като повечето българи изтласкваш комплекси върху "***" и се самоидентифицираш с някоя голяма империалистическа сила...

24

Анонимен

преди 9 години

о аз на мача с чили плаках - чилийците бяха в ПЪТИ по класен отбор но нямаха късмет при дузпите. Бразилия направи само едни що-годе добър мач - с колумбия. Причината - на неймар внезапно му дойде музата. Всичките им останали мачоев бяха ГОЛА ВОДА.

23

Анонимен

преди 9 години

AMI GLEDAM MNOGO SAMARQNI TUK SE NAVYDILI MI DA BQXA SPRELI PYRVESNTVOTO I DA BQXA PODARILI KUPATA NA BRAZILIQ TOVA E SPORT XYS BORBA NE SYLZLIV SERIAL.