168

Иво

преди 9 години

Всеки има право да бъде щастлив! Ако можеше да се поставим на мястото на другия,ако можеше да видим същата ситуация с негвовите очи.....тогава не бихме раздавали "справедливи" присъди !!!

167

УЖАС И БЕЗУМИЕ

преди 9 години

НАКЪДЕ ОТИВАШ БЪЛГАРИНО.....към овчият ад......Щом тези паради са приети в Европа и САЩ-------------------ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ Е ПРАВИЛНО........затова все по-малко хора симпатизират на Е,Съюз и на САЩ.

166

Анонимен

преди 9 години

До обективен. Алооо, ти що обиждаш на *** бре? Аз съм си нормален. Хетеросексуален.

165

обективен

преди 9 години

останете си такива,но НЕ ПАРАДИРАЙТЕ с това че сте РАЗЛИЧНИ!п.с.Не може и не трябва да сте пример за подражание,дори Азис ви го каза преди време!

164

Анонимен

преди 9 години

В природата всичко е баланс. Мъжа и жената, деня и ноща, електрона и протона и т.н. Когато някой се опитва да обяснява как два елекрона могат да живеят в хармония ми става смешно. Но те имат право да се борят за правата си, в природата се случват всякакви неща..

163

Радо

преди 9 години

Колко много негативни коментари за едно весело събитие! В София или е скука или има митинги и протести. Адски сме зле наистина.

162

леле....

преди 9 години

*** и ценностите..........как за 15год. ни превърнаха в животни..............

161

Анонимен

преди 9 години

'11 посланици в София направиха официално изявление'...Нямат ли друга работа?

160

s

преди 9 години

Единственото нещо, което постигат с тея прайдове, е да настройват другите срещу себе си. Възмутителни прояви на нагло поведение, разврат и леко поведение - това е прайда. А, и КАКВО ОТ ТОВА, ЧЕ СТЕ ГЕЙОВЕ? Толкова ли е важно, че манифестирате? Не ми пука кой с кого и къде си го слага, но такава проява е недопустима. Ай стига с приказките за дескриминации и ала бала.

159

е

преди 9 години

е извиняваите ама на сминка 9 мисла че беше те тия са по 13 години и вече лесбики станали това не требва да се пропангадира шот ше изврати народа, Т

158

az

преди 9 години

Огън да падне и да ви изгори до девети ***...

157

Анонимен

преди 9 години

Европа ни хранела - бла бла. Будали - ес ни ограбва с милиарди - а после след като директивите задушават страната подхвърляла някакви стотинки и баламите доволни.

156

.

преди 9 години

Лука 17:26-23026 И както стана в Ноевите дни, така ще бъде и в дните на Човешкия Син; 27 ядяха, пиеха, женеха се и се омъжваха до деня, когато Ное влезе в ковчега, и дойде потопът и ги погуби всички. 28 Така също, както стана в Лотовите дни; ядяха, пиеха, купуваха, продаваха, садяха и градяха, 29 а в деня, когато Лот излезе от Содом, огън и сяра наваляха от небето и ги погубиха всички, - 30 подобно на това ще бъде и в деня, когато Човешкият Син ще се яви.

155

Анонимен

преди 9 години

Ама ние мислехме, че това е Конгреса на БСП, то било прайд.

154

Анонимен

преди 9 години

То пък един гей парад - нищо и полвина, и гейовете ни на са като при хората, как може да изкарат хиляди полицаи да пазят тази тъпня ? от кого ? не ме интересува кой с кого си ляга изобщо.

153

Анонимен

преди 9 години

Ама грам никакво внимание не им обръщайте. Те точно това искат.

152

нормален Българин

преди 9 години

Ей СЪДНИК--без Европа ще *** вие-които им лижете ***.Нормалните хора ще живеят по-добре без вас и евро ценностите.И времето ви изтича,затова сте злобни в нета-правите се на мъже-а всъщност сте мишки.

151

Анонимен

преди 9 години

До СЪДНИКпътник си.

150

Анонимен

преди 9 години

До СЪДНИКС децата ми---направо прекали----оглеждай се като излизаш по улицата..........искам да ме видиш.За да осъзнаеш какво те чака---а аз искам да видя ужаса в очите ти--бъди сигурен че кръвта ще ти пускам по капки....

149

Анонимен

преди 9 години

Догодина всички любители на Гейропата да си заведат децата на гей парада и да им обяснят, че това е една от "ценностите" на които нежните брюкселски *** много държат.