160

Анонимен

преди 9 години

атакаааа крепеше Бойко

159

Анонимен

преди 9 години

Атака крепеше повече от 2 години кабинеета Борисов

158

Анонимен

преди 9 години

ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ И БКП ВЕЧНА ДРУЖБА

157

Анонимен

преди 9 години

Бойко Борисов и неговата охранителна фирма ИПОН са уредени от Станишев за пъдари на Европарламента!!!

156

от Варна

преди 9 години

Млади българи ако спечели Герб Ви казвам Терминал 2 и да ви няма

155

Анонимен

преди 9 години

бОЙКО ЗА КАШМЕР СИ СКРИИ СЕ НЯКЪДЕ НИКОЙ НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ ОСВЕН *** ЗА 30ЛВ

154

жална ни майка

преди 9 години

ако ББ СПЕЧЕЛИ аз се изнасям мутрите са прости и алчни

153

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До До 230Аз не бих се впуснал да ти давам някакво обяснение,какво работя. Няма и да те обиждам,тук това научих.Но бих цитирал думите на Любо Пенев : ду*ай супата.

152

Анонимен

преди 9 години

Какво недоволствате, бе?!Нали скачахте по площадите с ръцете с двата пръста?Ето ви и Демокрацията....

151

До 224

преди 9 години

Mr.STARBUCKS защо си не стоиш в лай*яната Америка, без да се обаждаш тук през ден???Каква полза има от твоите съобщения?Някакъв шут, мияч на мръсни чинии и тоалетни се превзема на тема любимата му Америка?!?Американците ги мрази целия свят, защото от както са създадени като държава, средно един път на година са правили по една кървава провокация или грабителска война.Да, САЩ - бомбардираха ни, грабят ни, бъркат се във вътрешните ни работи, а разни шутове като тебе се радват и викат ура...

150

до 221

преди 9 години

Като не ти се чете Днес бг,чети си Дума, организирай контрапротести, стани паж на Станишев, помагай му да оправя Моника, че той не си пада по жени!

149

Анонимен

преди 9 години

Еб.си държавата, дето всеки ден всички медии ни занимават какво е казал тоя ... на снимката ... заместват горе-долу към 50-тина определения. стига!

148

Анонимен

преди 9 години

ТИЯ КОИТО ПОСЛУШНО ПРОДАВАТ БЪЛГАРИЯ ПОЛУЧАВАТ ПОСТОВЕ,ЕДНИ ОТИВАТ КОМИСАРИ,ДРУГИ МИН ПРЕСЕДАТЕЛИ,ЯСНО СЕ ВИДЯ ЧЕ ГЕРБ И БСП СА ЕДНО И СЪЩО ЖИВОТНО ОТ ДС,,ОБРЪЧА ВЪРХУ ДС СЕ ЗАТЯГА,И ФЕВРУАРИ ЩЕ ИМА КЛАНЕТА,ХОРАТА ЗАПОЧНАХА ДА РАЗБИРАТ ЧЕ ГИ ВРЪТКАТ МИЛИЦИОНЕРИ ОТ ДС,ПАРИ НЯМА,ТОКА СКЪП,БЕНЗИНА И ТОЙ,ХЛЯБА ,ПРОСТО НЕ МИ СЕ МИСЛИ НА ЗИМА КАКЪВ МЕТЕЖ ЩЕ СТАВА

147

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Само като покажат Бойко на снимка , и форума пълен със Сърпове и Чукове. Ето за тия работни места е говорил Станишев. Раздал ги е все на негови хора :) Айде , честит празник на Америка.На много приятели американци вчера казах,: това е ваш празник, но аз ще го уважа.

146

Kit Chelin

преди 9 години

Браво др. Борисов. А ти с кой управляваше с Атака, РЗС и все купени депутати. По добре коалиция с ясни позиции и отговорности, което в България трудно става, отколкото със задкулисни игри, политически пазарлъци, предоставяне на субсидията на депутати, които те подкрепят само заради това да се нагушат. А кой колко е крал несе знае. Може и ти да си крал и то доста повече. Не само пари, но и чрез влияние и притискане на бизнеса и завладяване на сфери на влияние. По добре БСП, отколкото герб.

145

Анонимен

преди 9 години

Днес БГ, може и да са ви платили много пари от ГЕРБ, за да транслирате неуморно и постоянно глупостите на лидера им.Предлагам да си направите една рубрика ГЕРБ или "мъдростите" на Боко и там публикувайте през половин час какво е излъчил техния "мил", "интелигентен" и "симпатичен" водач. Нека който си го харесва да си чете там, вместо да се замърсява потока от новини с неговите изцепки и да досаждате с тях на всички митатели и посетители на сайта.

144

Анонимен

преди 9 години

Вече цяла година държавата е застинала в колапс и криза за да може хамстера Станишев да си оправи живота и да стане евро комисар.В България никога не е управлявана от толкова дебелокож лъжец, мошенник и егоист като Станишев - готов да загроби държавата за да се докопа до заветната длъжност и заплата на евро комисар.

143

Анонимен

преди 9 години

Готвят ни нова тройна коалиция - ГЕРБ, ДПС и АБВ. Първанов и Петков говорят точно като ГЕРБ, а ДПС ги дирижира всички заедно.

142

Станишката

преди 9 години

Бойко , мъчно ли ще ти е за мен?

141

факт

преди 9 години

Атака крепеше кабинета Орешарски