196

Анонимен

преди 9 години

TOQ TUKA DETO NI PSUVA STE NI NAKARA DA ZAOBICHAME TIKVUN TYI LI SI MISLI?AMI MNOGO POZDRAVI NA MAIKA MU I CQLATA MU RODA I BLAGOPOJELANIQ)))))

195

Анонимен

преди 9 години

Абе никой не знае кой до кога е !Утре може на Боко да му стане лошо да събере двете граници на кръвното налягане и да даде фира.Кво правим?Вечни няма!

194

Анонимен

преди 9 години

До И? И,И,и,и като цъфнат150 хил.от Турция ,те ти не опорна точка, ами лоста на Архимед!И,и,и, нали Тиквата беше за ,,НЕЗАБАВНИ ,,избори ? И,и,що ги точи като свински черва,та ги натъкми на Байряма? И,и,и,я даЙ опорна точка защо точно на Байряма , а не незабавно. НЕЗАБАВНО !Затова ли протестирахме месеци? И тази смъкна гащите пред ДПС.

193

до 234

преди 9 години

А ти какво постигаш?!

192

Анонимен

преди 9 години

Ами акао ГЕРБ не спечели най-много гласове?

191

TIKVUN

преди 9 години

DRUJBATA NI S USA E JIZNENO VAJNA KATO VYZDUXA I SLYNCETO ZA VSQKO JIVO SYSHTESTVO URA DRIGARI

190

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен221 Ами ако Буда беше спрал да хлопа простотии,глупости, непрекъсната,всекидневно ,СИРЕЧ денонощно може и людете да спрат да плюят. Просто ,простотия до шия .Няма как ,не се изържа .Отидеш до телевизора -Буда ,отидеш до *** и оттам се подава Буда,е е е!Ама и като гледам и ти си, като него ***, ***.Абе ,с две думи ,***.Аман от простаци и Евро геици!

189

До 229

преди 9 години

За Боковски платени протежета..няма да се спра. Ти прочете ли какво казва този *** на който се кланяш? Заради такива безмозъчни пожарникарчета и сульони пульо де станали депутати, няма да се спра! Ако ще и на бесилка да ме вдигнат, пак ще говоря и ще роптая. Защото за разлика от теб, на мен не ми се плаща да дрскам. За разлика от теб, не съм сред слепците и глупаците. Само си помисли..защо твоят ,,гуру разбирай-гургулес" замина при Обама? Отговора май са такива, като теб..Жалки сте. :)

188

И?

преди 9 години

И, кво, като изборите са на байряма? Я да чуя опорните точки. С какво се ощетява когото и да било от това?

187

№@!

преди 9 години

Посолството на САЩ си има кукла на конци и тя се казва боко ТИКВАТА !!!

186

До Анонимен 221

преди 9 години

Е..би я...на този *** и на всички, които са негови гласоподаватели. Разрешаваме ти..Все пак сме лошия матр`иал. Ние всичко разрешаваме, но не и пак да се е.бе нашата майка. На този, си цакай колкото искаш, ако искаш и баш майстора Боко! Немаме възражения. То всичките, които му се кланяте един друг се е.бете, а си мислите, че клецате нашата майка..Както винаги пак сте в заблуда. Ама да не ви го казвам сега..Ще дойде Видов ден и за вас, боклучета, които нямате място в Бг.Аре..клецай на воля!

185

Баннг

преди 9 години

До СТРАНДЖАТА Абе папагал! Той ибрикчията до преди часове рева, че държавата фалирала ,злорадства, плещи дивотии и като разбра ,че всичко мина без него ,побърза да кацне . По традиция отново кацна на ***.Те такива, като него,дето са на хапчета в ГейВропата ги ползват за избърсване,т.е. да свършат мръсната работа у нас . От такива психопати ,те акъл не вземат.Пък и като му видят дережето-луд умора нема...А и аз да честитя на симпантизантите на Тиквуня -отсега -Честит Ви Байрям!

184

Анонимен

преди 9 години

BRAVO STRANDJA I TIKVUN E UMEN POCHTI KATO TEB.))))

183

Костинброд

преди 9 години

Аааа, да си имаме уважението...онези 400 000 готови бюлетини, не бяха толкова..бяха 2 000 000..,,умниците" намериха само 400 000..както за евро избори пуснах от тя, мога и за правителство. Не подценявайте ***! Мога само на акъл да ви науча и на мушенгии..и без това всичко е безнаказано тук..в тази скапана страна с останалия лош мат`риал..Щом първия път ме избраха: мен пожарникарчето с 4 искаран среден клас, а с пари на тати купено висше..чак тати се чудеше, как глупавия народ ме е избрал..

182

Samo minavam

преди 9 години

Боко,гламав си като градинска леика,дрънчиш.Намери си умни съветници,поне да ти казват,какво да говориш.Я си представи,гугутко ***,че фрау Меркел излезне по някоя телевизия и започне да говори глупости като теб.Няма да има ЕС,няма да има евро и ще целуваш само американски ***.Боко,купи си диплома от УНСС,да имаш извинение като говориш глупости по отношение на финансите.

181

Анонимен

преди 9 години

Да се смееш ли, да плачеш ли?

180

Анонимен

преди 9 години

Дано народа да изтрезнее и този *** да не види никога повече власт.

179

пророк

преди 9 години

Този път ти вярваме - не може нещо да премине през нищо . В случая нищото е умът в празна кратуна

178

Анонимен

преди 9 години

Коалиция с Боко? Ако на някого му е омръзнал живота - ок.

177

Анонимен

преди 9 години

До да ти припомня Глуапкоо! Идва със силата на магарешка каручка, щото начело е едно магаре..... от Банкя. Самият факт че ,направи всичко възможно изборите да са на БАЙРЯМ-КУРБАН, са категорично доказателство да ибрекчииството на Тиквата. На 5 ти окт.ще има ,,ЧЕСТИТ БАЙРЯМ ,,на др. Борисов и протурските мекерета от Герб. Една малка признателност на А. Доган за генералските пагони.Къде са ония ,,Ентилигентните,,дето реваха с/у Пеевски и ДПС, сега да изреват с/у ибрикчиите на Герб. Туриха си ФЕС