95

АБВ

преди 9 години

Всички тук говорим повече за Гърция, може би защото е по-близо. Но знайте, че условията в Турция са по-добри от тези в Гърция. Говоря напълно безпристрастно.

94

истинската Алекс

преди 9 години

ще ви светнат крушките за тва кво представляват ***. наглеци

93

войнствена

преди 9 години

набийте ги руснаците и после направо в морето

92

Анонимен

преди 9 години

Тея са ненормални да си оставят парите в Бг. Да наемат адвокато и да почнат оплаквания в писмен вид с входящ номер към общината и разни организации дето могат да ги ползват, концесионера да се проверява от данъчните целодневно и да се прави инспекция от ХЕИ за почистването на плажа и осигурените тоалетни- да му бръкнат в здравето на мутрата! Тук в Москва рушвета е закон, а в Бг много може да получиш за малко пари- да действат!

91

alkap

преди 9 години

Тази година созопол да се натовариш догодина гърция да си починеш

90

Алекс

преди 9 години

Лика прилика са си и хотелиерите и и руските туристи. В Испания бяха пропищяли от една такава група, нагли скандалджии. Честно казано най добре са си по БГ курортите, както си обичат махленските патаклами чудесно ще си паснат с дружелюбните плажни охранители. а като знам че и на бой налитат си е win/win ситуация. :)

89

Анонимен

преди 9 години

до 102---------Те, че по закон не са прави - не са прави. Това е ясно, концесионера затова си плаща.Законът тук е сбъркан. По закон трябва да се оставят 50%. И това не е случайно. Но никъде не е написано как да бъде разпределено. Трябваше да го напишат така, че да се раздели най-много на 2 части. И тогава комцесионера няма как да направи такова грозно нещо.Ама тея дето пишат законите, от къде да им дойде на акъла, че дебеловратия пак ще измисли нещо грозно.

88

набюдател

преди 9 години

това е абсолютно безобразие да се плаща за чадъри!!!Утре да почнат да събират такса че седиш на слънце!!!И защо като нямаме държава държавата ще плаща за спасителите а те ще събират таксите за чадъри без касов бон!!!ЪЪЪъъъ,,,,

87

Анонимен

преди 9 години

Баба Ванга:Нема управия тоз народ!

86

ss

преди 9 години

Аз от 2 години ходя в Гърция. Стигам за същщото време. Излиза ми същите пари. Но обслужването и отношението, което получавам е стотици пъти по добро! На нащо черноморие няма да стъпя повече! Принципа "Ден година храни" и "дошъл си ми у градо и у рестуранту и си ми длъжен!" просто не го приемам, като плащам аз!

85

Анонимен

преди 9 години

Алчността на концесионера ще изгони туристите от Черноморието. Не може да заградиш целия хубав пясък и да го обявяваш за платена зона, че и 15 лева за смотан шезлонг и чадър (голяма екстра). Да, може да е изпълнил изискването за свободния достъп, ама е недопустимо да принуждаваш останалите да се пекат върху черупки и камъни. Тези, които са си платили, като видят каква смешка получават срещу парите си, също ще се откажат рано или късно.

84

Анонимен

преди 9 години

Искам нашите да стигнат до просяшка тояга , това никъде го няма по света , , , , Ние си търсиме майстора , гладни сме а хляба го ритаме !

83

Анонимен

преди 9 години

До 98В Сочи в сезона ,чадър и шезлонг е 500 рубли към 25 лева, и там няма пясъчни плажове чакълест е, а наливната бира е от 150 рубли нагоре 7 лв., без да защитаавм никой, но мисля че в случая не са прави руснаците, след като са отделени 50 % за свободна зона както е по закона

82

АБВ

преди 9 години

До TinaНе сме свикнали Тина. Вместо да се бия с *** по няколко пъти на ден, просто не ходя там

81

наш

преди 9 години

Welcome to Bulgaria! :)

80

Анонимен

преди 9 години

Руснаците много лесно могат да решат проблема с мутрите. Не са поискали, не са го сторили. Но те смятат, че са на чужда територия и затова се държат прилично. Иначе ако бяха в Русия щяха да игонят с ритници мафиотите.Проблемът е, че ние нищо не правим, траем си и си мислим, че така е нормално.Но руснака като види нередност веднага алармира.

79

Анонимен

преди 9 години

До дида"Не мога да ги разбера руснаците. Като имат пари, защо се натискат да идват в нашата умираща държава"--------------Интересна логика. Ами другите чужденци какво правят тук?Значи има 2 типа хора - Руснаци и други чужденци, така ли?

78

Анонимен

преди 9 години

Някой да каже на черноморските *** мутри, че в Гърция като си купиш едно кафенце за 2 евро можеш да си ползваш цял ден чадър и шезлонг безплатно.---------------------------Как да му кажеш, като ухото му расте на врата?

77

Анонимен

преди 9 години

Да си ходят.

76

Анонимен

преди 9 години

през следващото лято те ще изберат друга страна за ваканцията си.--------------------------------И мутрата ще гледа тъпо ... като теле - зелена порта