69

Анонимен

преди 10 години

За философите по-долу: Финансовата система на страната ни е по-стабилна, от тази на повечето европейски страни. За да го разберете обаче, трябва да знаете повече езици от българския. Относно "свободата на словото" и как мога да пращам на 50 000 човека каквото си искам, ще ви попитам следното: Ако хукнете в пътнически самолет крещейки " Оня е велик и ще ви гръмна" и случайно отпред са седнали 10-на баретки и ви наврат тъпата глава там де слънце не огрява, то това нарушава ли свободата на словото?

68

EMIGRANT

преди 10 години

Za parvi pat vsicki kradci se obedinixa i se razbraxa ....i vsicki kazvat ce niamalo strasno a naroda strada Ot navodnenia ,mizeria i Ot lipsa na spravedlivost.....pak iskat da ni preebat

67

Иван

преди 10 години

До Анонимен 86Разбира се че Доган,подлогата му Пеевски,поръчковия главен прокурор,банкянския мутряга трябва да отговарят вкупом за разсипването на страната и разклащането на банковия сектор. Днес цял ден Боко се оправдава в профила си във фейсбук че никога не е клатил банковия сектор. В момента е притиснат с факти.Цял ден информационните агенции цитират думите му на летището на връщане от САЩ- "Очаквах фалита на КТБ,тези да подават оставка защото имам информация че още 1 банка скоро ще фалира"

66

Miro

преди 10 години

До ИванТа да ви кажа сега че има един- единствен път към спасението на страната! Това го казаха "АТАКА" на своята пресконференция преди няколко седмици! Спасението е - "Мутрата Борисов да си слага капута Бареков и да изчезват от България"

65

Иван

преди 10 години

До БУДА В ЗАТВОРААз още вчера изпратих до ДАНС с моето мнение кой се опита чрез купените от него медии,чрез жълтата агенция "ПИК" наричана "Боко-мутровите пик-лювци" и т.н. да дестабилизират банковия сектор,да ощетят милиони хора само и само един банкянски мутро-комунист да задоволи властовите си амбиции. Както разбирам са го направили още хиляди и се очаква в понеделник когато е работния ден от новата седмица ДАНС да разгледа внимателно всички сигнали и с оглед събраните доказателства да предприеме мерки!

64

БУДА В ЗАТВОРА

преди 10 години

В Държавната агенция "Национална сигурност" са постъпили стотици сигнали срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка с банковите атаки, съобщава БГНЕС, позовавайки се на собствени източници в агенцията. Сигналът са подадени, докато вчера в агенцията заседаваха вътрешният министър Цветлин Йовчев, главният прокурор Сотир Цацаров и директорът на ДАНС Владимир Писанчев.През последните седмици лидерът на ГЕРБ неуморно повтаря, че държавата е в криза и единственият изход е България да изтегли нов заем и да се обърне за помощ към Международния валутен фонд.

63

БУДА В ЗАТВОРА

преди 10 години

ДАНС ПУСКА ОТКРИТА ТЕЛЕФОННА ЛИНИЯ И ЕЛЕКТРОНЕН Е-МАЙЛ ЗА СИГНАЛИ НА ГРАЖДАНИ КОИ СТОЯТ ЗАД АНТИ НАРОДНАТА АТАКА ЗА ДЕСТАБИЛИЗАРАНЕ НА БАНКОВАТА СИСТЕМА И ДЪРЖАВАТА........ЕЙ СЕГА ЩЕ ВИ КОПИРАМ ОТ ИНТЕРНЕТ БЛАНКИТЕ И КОЙТО ИСКА ДА ПОДАДЕ СИГНАЛ-:

62

Анонимен

преди 10 години

Гласувам винаги за БСП. В петък по съвет на продавачката в плодзеленчука си развалих 3 годишния депозит който падежираше утре и си изтеглих паричките. Утре пак ще ходя да ги тегля щото съседката каза, че таз банка не е добре. Ако трябва ще ги тегля всеки ден и без това нямам друга работа. Все ме уволняват и ми казват, че съм много ***.

61

tapjdet

преди 10 години

Тегли, ние ще внасяме, за да има пари за хора като теб, ще ни познаеш по знака "Депозирай"

60

я си епете нaйките

преди 10 години

Бойко: дa викaме МВФ(5-6млрд.)Росен: Нямa излизaне от бордaХaхaхaaпгaхaхaхaхa

59

шaмaр в интензивното

преди 10 години

Ей пaпaгaли, мaйкопродaвциAмерикaнско-изрaелско-турски лaкеиВЕИ кaнибaли, костовистки дизaйнери, нaследници нa чорбaджииБългaрите имaме кaузa - свободaНaдеждaтa е ЧЕРНAТA AТAКA и ЛУДИЯ ВОЛЕНШоросови милионери, мaзни скaперници !!!!!!!

58

Анонимен

преди 10 години

Сега последно мога ли да ходя да тегля или ще ме обвинят, че съм платен правокатор?

57

Анонимен

преди 10 години

Nema strashnoo kriza nema v Bylgariq ima samo vecna siromashiq

56

Анонимен

преди 10 години

До ShitstormНямало криза, само дето част от вложителите нямат достъп до средствата си. Мила родна картинкаЗа това хитри *** държат парите си в злато!

55

Shitstorm

преди 10 години

Нямало криза, само дето част от вложителите нямат достъп до средствата си. Мила родна картинка.

54

ВИЦ ЗА БГ-БАНКИ

преди 10 години

(по бай Тошовския стандарт за свобода на словото) ДВАМА СИ ГОВОРЯТ ЗА БАНКИ:ЕДИНИЯ - А БЕ ...ДРУГИЯ ГО ПРЕКЪСВА: - А ДАНС ДЕ!

53

kiki

преди 10 години

До Доктор Сър ПичукКакво ти разбира главата от покрития бе пич.Депозитите на гражданите са 42 млрд. в левово изражениеФирмите имат към 20 млрд. пак в левово изражение.Общо към 60 млрд.Като повече от половината са в долари и евро. Борда в най лошия случай трябва да покрие към 30 млрд. лева което ще направи без проблем.Големите чужди банки винаги ще могат да вземат ресурс от централите си да покрият евровите депозите.Няма никакъв проблем.

52

До 64

преди 10 години

Ако отидеш при психиатъра с тези твои така "бистри мисли" и той ще бъде доста озадачен! За да ти постави точната диагноза...

51

Анонимен

преди 10 години

Аз съм едновременно озадачен и едновременно радостен от това което става..То показва,че не са ни виновни политиците,ами всички ние сме един дол дренки, както и те разбира се!За пръв път от много време имаме една стабилна макроикономическа рамка и не толкова лоша микро такава,дълговете ни сравнение с останалата част на света са ок, даже много ок, и сами се тикаме към дъното на казана вместо да се възползваме от гореизброените фактори..

50

Дранголски

преди 10 години

Сума ти наивници ще реват скоро пред банките, че не са си изтеглили навреме депозитите!:DD