23

Езекиил 7:19

преди 9 години

Това е пародия - банките са управлявани некадърно и то умишлено. Вместо да разследват действията на банкерите - слугите на банковата мафия арестували някакъв дето пращал някакви имейли. По икономика се учи за алчността на банкерите, които задържат 20% от парите - другите ползват за далавери, като се надяват не всички хора да си потърсят парите наведнъж. Вижте филма парите като дълг. А тия *** няма да владеят дълго земята - скоро ще има ново небе и нова земя и старото ще премине.

22

ха ха ха хо хо хо

преди 9 години

А бе днес на Олигофренски вече ще му наредят да си подаде Оставкара все пак нищо не зависи от тази кукла на конци,даже и оставката му...

21

Анонимен

преди 9 години

Няма по-голямо зло от БСП за България ! Факт !

20

Анонимен

преди 9 години

dokato ne stane voina taia *** shte prodaljava da ni trovi jivota da ne jiveem spokoino tia prodajnici ....

19

Бай ви Оня

преди 9 години

ЗАТОВА ЛИ Е ТАЯ ВРЯВА ОТ БНБ ИСКРОВ,да не пишем и говорим за нашите влогове и за крадливите банки с 20% данък върху лихвите по влоговете ни,това ли ви е била целта бе болшевишки *** да си издигнете банкер а...

18

Анонимен

преди 9 години

ЦЯЛАТА ПАНИКА В БГ ЗАПОЧНА ОТ ОРЕШАРСКИ, ПЕЕВСКИ, ЙОВЧЕВ И НЕКОМПЕТЕНТНОСТА НА ПРОКУРАТУРАТА В ЛИЦЕТО НА ЦАЦАРОВ. С НЕАДЕКВАТНИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ СТАНАХА ПРИЧИНА ЗА ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА В МОМЕНТА. С ТЕЗИ СИ ДЕЙСТВИЯ И БЕЗДЕЙСТВИЯ СТАНАХА ПРИЧИНА СТРАНАТА ДА СЕ ОКАЖЕ В БАНКОВА КРИЗА. САМО НЕ МОГА ДА СИ ОБЯСНЯ ЗАЩО СЛЕД КАТО ПРИЧИНИХА ВРЕДИ НА ДЪРЖАВАТА И НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ ТЕЗИ ДРУГАРИ НЕ СА В ЗАТВОРА? ИМА ЛИ ЗАКОНИ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ ИЛИ ТЕ СЕ ПРИЛАГАТ САМО ЗА ПРОСТОСМЪРТНИТЕ?

17

Ела, Бойко, спаси ни

преди 9 години

И паак да попитам:Защо вси така се случва? Като ни управляват БСП , следва икономическа криза. Луканов, Виденов, Станишев, Орешарски. След управлението на големия икономически експерт Гаргамел и финансовия министър Азраел взеха да фалират и банки. Има опасност и за валутния борд. Защо?Ела, Бойко, спаси ни от червената чума!

16

Анонимен

преди 9 години

"Спрягат бивш шеф на БНБ за служебен премиер"Ами то след като БНБ-то се появи по медиите с доста "специалисти" говорещи ни как нямало риск в банките и така наречения от медиите "бизнес" ги одобрява тия "специалисти", аз не очаквам и нещо друго освен да ни пробутат бивш шеф на БНБ за министър. В крайна сметка чии интереси защитава тази банка, икономистите и специалистите и родните ни политици, а също така и медиите. Мафията е АБСОЛЮТНА.

15

Анонимен

преди 9 години

Сравненията са неуместни, защото Борисов е световен лидер и свръх човек! Жените да пеят, а мъжете да ритат топка, иначе лошо!

14

5-ко

преди 9 години

До ЯСтрашна идея с двете раце За ЧИЧО МИТКО ПРЕМИЕР СУПЕР

13

Анонимен

преди 9 години

Тогава не беше нужен и го изхониха, сега ела ни помогни. Да, това е правилен ход, защото ще успокои психозата по банките. Това е човек с авторитет. Именно тогава го махнаха да се стигне дотук, но явно прекалиха и естествено чрез него ще се успокоят нещата. Но, трябва памет и анализ, но обществото много, много не ги обича и двете.

12

олд шетърхенд

преди 9 години

Бате Бойко е най- умния, най-образования, най-интелегентния, най- знаещия, най- можещия, най- смелия, най- добрия....... Футболист, каратист, пожарникар, гл.секретар, охранител.... Защо да не стане премиер + президент едновременно. Той може да лети, Той откъсна златната ябълка, Замисли се какво можеш ти ......

11

Е

преди 9 години

И докъде ни докара, Тома неверни?Защо вси така се случва? Като ни управляват БСП , следва икономическа криза. Луканов, Виденов, Станишев, Орешарски. След управлението на големия икономически експерт Гаргамел и финансовия министър Азраел взеха да фалират и банки. Има опасност и за валутния борд. Защо?

10

Samo minavam

преди 9 години

Впечатлен съм.

9

Samo minavam

преди 9 години

Дано да е свестен мъж.Понеделник ще е Dies nefaktum.Тиквата от Банкя я заключете някъде,много е гламав.Представете си ако фрау Меркел каже подобно нещо.Забравете,тя е германка.Боже,защо България е напъплена от безроднищи и главанаци.

8

ха ха

преди 9 години

А какво предлага видният вожд - веднага увеличаване на тока и замразяване на цели сектори в държавата! И познайте първо кои ще са тези сектори - доходите ни, скъпи българи! А на всичкото отгоре наглостта му не спира дотук, а иска и 5-6 милиарда заем! Защо ли?

7

ха ха

преди 9 години

Специалисти казват, че държавата има пари! Показателите сочат следното: През последната година дългът на България е намален. Фискалният резерв е увеличен. Върна се индексацията на пенсиите и се изравни майчинството с МРЗ, неща, както си беше отпреди ГЕРБерските калинки да дойдат на власт.... И какво излиза - хем в социално отношение нещата що годе се върнаха,каквито си бяха, опреди да бъдат замразени, хем и финансовите показатели се подобриха и защо изобщо оплюват Орешарски и му искат оставката

6

тома неверни

преди 9 години

Готовност да оглави служебно, а след това и редовно правителство изрази в петък и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Бившият премиер увери, че си има екип и за двата кабинета.-А МЪДРИЯТ НАРОД Е КАЗАЛ,ЧЕ НЕ Е ЛУД ТОЗИ КОЙТО ИЗЯЖДАЛ БАНИЦАТА,А ТОЗИ КОЙТО МУ Я ДАВАЛ......ПОМНЕТЕ ХОРА,ДО КЪДЕ НИ ДОКАРА ТОЗИ ФУТБОЛИСТ,ТЕНИСИСТ,КОЙТО ОТНОВО СЕ ТОЧИ ЗА ВЛАСТ....СРЕТАНЕ,КЪДЕ СИИИИИИ

5

Истината

преди 9 години

Защо другарите и аркадашите не искат референдум, можем да разберем от следния отговор на Лютви Местан: За мен няма никакво съмнение какъв ще бъде резултата от допитването. Мнозинството ще отговорят с да....

4

Анонимен

преди 9 години

До в ступорПИТАЙ МИШО ШАМАРА.