14

кака мара

преди 9 години

Абе тия не пишат побойникът какъв е-***,турчин,българин.От тук си вадя извода,че сигурно е ***.А не казват какъв е,за да не създават настроения срещу мнозинството на *** нация

13

АТАКИСТ

преди 9 години

до 12Художнико, значи по презумция щом казваш , че не трябва да се ходи на *** адрес, значи не ти трябва и ченге в линейката. Май сам се оплиташ! Лекарят е дал Хипократова клетва и е длъжен да окаже помощ даже и на смъртиния си враг. Друг е въпроса, защо трябва да ангажираш ченге, само защото мислиш, че отивайки на *** адрес ще има проблеми?Т'ва е все едно ако реша да мина през *** махала в моя град, трябва да извикам до мен ченге да ме пази????

12

Гецата

преди 9 години

Бързо съдебно производство за хуманоида : 50 тояги на голо ! И след това - за органи !

11

художника

преди 9 години

До АТАКИСТАз съм го написал ЯСНО -"само на ТАКИВА АДРЕСИ", ако се сещаш за к`во говоря. А полицията е за да охранява обществото в това число и лекарите.- Те не са ли от обществото? Плюс това ще вършат полезна работа, а не само да се крият в храстите и да си чоплят в носа.Ония ден ме глобиха щото съм без колан, а в същото време минаха две *** каруци и конете им се из`раха на пътя точно пред полицаите. Е нема такава ТОЛЕРАСТИЯ !!!

10

Анонимен

преди 9 години

Днеска лекарите,а утре и другият матрял :)) ! *** съвсем скоро ще са мнозинство,и тогава да ви е яко дупе :) !

9

АТАКИСТ

преди 9 години

до 1При бай Тошо тия *** изобщо лекарите не ги отразяваха на адрес. Ако го закарат братята му до спешното отделение, може и да му отделят внимание.

8

Анонимен

преди 9 години

Ром е за пиене, *** е за биене.

7

АТАКИСТ

преди 9 години

до 7Не може за всеки спешен случай да ангажираш ченге с линейката. Полицая все пак охрана на медицинските органи ли е или на обществото???Не, просто на всеки който кара линейка да се зачисли пистолет и проблема е решен.Манагалът ще тръгне да напада екипа? Вадиш патлака и замръзват хъхрящите! Ако има някой от тях повече на градус и не забележи, гърмиш във въздуха и в крака и така.... Няма друг начин.

6

художника

преди 9 години

Крайно време е на такива адреси линейките да се придружават от полиция и да се взима ТАКСА за посещение на адрес.Ако не се плати таксата на място, да се прави АКТ в троен размер и така доста фалшиви сигнали ще отпаднат.

5

Анонимен

преди 9 години

задържали са го, следва забележка към доктора, че за такива драскотини не бива да се оплаква и трябва да се извини на магала- после го пущат да си харчи парите, които доктора му е дал, за да не го бият пак- ЖанВиденово минало

4

АТАКИСТ

преди 9 години

Вече даже и инициали не изписвате, като стане въпрос за ***! Бравус! Лижете, лижете кайсиите на работодателите си, защото техен електорат са същите тия опушени ***, нали драги ***?

3

Анонимен

преди 9 години

Хмм, когато е нормален бял човек, веднага се пишат инициали, имена, роднини, семейна история, работа, местоживеене, хобита и т.н., но когато е с природен загар, и липса на образование, дори и инициали не слагате. Фейл днес.бг, много фейл, защото всички знаем, за какво става на въпрос.

2

----

преди 9 години

Едва ли ще е последно нападение за медици, без да се разбира проблема направо насилие.

1

Анонимен

преди 9 години

Малко им се чудя на акъла на тея лекари. След толкова много побои, продължават да ходят в *** махли и да спасяват ***, тези тъй полезни членове на обществото. Малко на лудост ми прилича тая работа.