62

Шаран -БГ

преди 9 години

Наистина е интересно, как се изхранват тези хора. Но щом сега е "демокрация" и не обръщаме внимание/нито ние простолюдието, нито прокуратурите/ как и откъде, разни "бисерчета","доганчета","цветчета", "делянчета" и пр. баш политици, да не говорим за "бизнесмени и банкери" разбогатяват, да се тревожим за Цар Киро!? Защо? Смешното пидва в тези изяви от комплексите за малоценност, киото нещастниците избиват. "Не му прилича на сиромаха да е богат" казваше бай Тодор Ингтилиза от наше село!!

61

Анонимен

преди 9 години

Най-добрият *** е бившият ***!

60

Аха

преди 9 години

Да бе, точно така ще е, от производство на казани ще са забогатели! Медта сигурно в задния им двор никне! Айде стига глупости, тия са също като нашите ***, дето се занимават с незаконни дейности, а държавата се прави че не знае! Мафиотска работа, някой от тези дали е платил 1 евро данък през живота си?! Ха дано, ама надали!ПРЕСТЪПНИЦИ!

59

Анонимен

преди 9 години

В тея казани да не готвят наркотици бре? Сигурното е обаче, че по-*** са само наште журналисти пишещи подобни буламачи.

58

Анонимен

преди 9 години

Много казан за ракия, много нещо. Сигурно всички китайци и индийци са си купили по няколко. Журналистите ли са ***, или нас смятат за такива. Или и двете.

57

редактор

преди 9 години

Ако, Мария Захариева беше нормална и грамотна, щеше да напише, в случая, архитектурни "шедьоври" (с кавички). Допускам, че по медиите нарочно събират неграмотни ***, като по-лесно манипулируеми. Щото нормален човек няма да тръгни да ръси простотиите, гадориите и откровенните лъжи и издеватлества, така обичайни за т.нар. "медии" у нас.

56

Анонимен

преди 9 години

*** сити един вид...

55

dsd

преди 9 години

Даа. Не случайно ромите са най големите аристократи. Тва маниери, обноски, традиции, ......... абе, висша класа.

54

Анонимен

преди 9 години

от 70Хвърляше от едно куфарче петолевки върху Глория, и насъбралите се *** роднини около нея. Целият басейн се покри с банкнотти.....Не ми се разправя повече..... Тогава бях на 13 години и това беше нещо невиждано за малко дете. 93-та.........

53

Анонимен

преди 9 години

от 68Лично като малък с моите авери от Дългопол се бяхме качили на покрива на един гараж който беше в съседство с на един *** огромната му къща. Бяха се събрали 200 човека и ние решихме да отидем пред къщата, а то се оказваше че *** бургуджия си освещавал къщата и пееше в момента в двора му пред басейна Тони Дачева. Т'ва 93-та година. Тъкмо се качихме на гаража за да гледаме по-добре и гледаме спира един голф 2-ка и слиза Глория. И тя пя пред басейна, докато *** хвърляше пари

52

Анонимен

преди 9 години

Румънците са ***! Те не са славяни

51

Анонимен

преди 9 години

Бургуджиите в Дългопол(варненска област) бяха през 90-те бяха еталон за висша класа на *** у нас. Занимаваха се с оръжие и наркотици протектирани лично от *** Костов. В това малко градче Дългопол от около 10 000 души тия *** караха първи Понтияци, Поршета и Мерджани, които още ги нямаше даже в София. *** си правеха къщи- замъци на по 4-5 етажа с асаннсжори и с паркинги на покривите си. Това преди 20 години! Сега 90% от тия *** са в затвора, а другите бедни!

50

ROM-LYANIN

преди 9 години

VARVARITE VINAGI ZAVIJDAT NA ROM-LYANITE (RIM-LYNITE)

49

езичник

преди 9 години

грозно!!!както и да го гледам това...грозно е. *** работа.

48

щнизел

преди 9 години

нещо не видях мержаните..

47

Анонимен

преди 9 години

Румънските *** живеят пребогато за разлика от нашите ***. Т'ва много добре показва за какъв *** става Румъния като държава. Да живеят като царе *** им дето името си не могат да напишат. Да ви е.а майката *** румънска скапана!

46

ROM-LYANIN

преди 9 години

DO DEN DNECHEN NIE SAHRANYAVAME NAI STARIA EZIK EZIKA NA ROMA IMPERIA ROMANES 1

45

qwer

преди 9 години

До ROM-LYANIN: - ей пръдльо, когато започнеш да пишеш на кирилица , а не на лайняница тогава мога и да те светна за Рома и за произхдът на Романия, не на Румъния. И още тъпата ти писаница с главни букви не означава, че под кората на която расте косата ти или е расла има нещо подобно на мозък.

44

Римлянин

преди 9 години

Вас, *** са ви наричали ПАЛЕ РОМ ( децата на Рим ) и римския император Юлий Цезар ви е хвърлял на лъвовете.

43

ROM-LYANIN

преди 9 години

DO qwer; PARVO MI KAJI RIMLYANIN NA ORIGINALEN EZIK NE NA SLAVYANSI VTORO ROMA IMPERIATA E KOMANDVALA SVETA 2000 GODINI KADE SA ROMA ETNOSA SLED KATO SA KOMANDVALI 2000 GODINI TRYABVA DA IMA NASLEDNICI